Есен златна вън дойде, цопа в локви ФЕВРУАРСКОТО дете!

• 22 305
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Ивка и тя не е голям фен на филмите. Гледа от време на време "Червената шапчица", Мечо пух,  но имахме друг период - здраво гледане на Бейби айнщайн Laughing
Дълго време беше пристрастена към сватбата ни - можеше по цял ден това да гледа.  Mr. Green Викаше искам "мама булка, тати булка "  Joy

# 76
Eee Мяу, разгеле   Hands Clap вече не издържах , всичко ме сърбеше да те наклюкаря  Embarassed
 Моя мъж пък иска 5 (аз вече май съм казвала) склоних до три обаче ако ги прави все момчета и ние ще действаме до момиче  Crazy Ама ще вдигам мизата с условията За това казах че трябва специален стол за кърмене да ми подари, за третото ще искам едномесечна почивка някъде без деца, че иначе няма да ми издържат нервите. Въпреки че, в една друга тема стана на въпрос , че второто се гледа по лесно от първото, пък третото сигурно само си се гледа  Twisted Evil та да видим.
  За яслата да ви кажа май навсякъде са сборни и тук са така. Стоян като ходеше в групата му бяха от една и половина до три години, ама повечето бяха около три , той пък беше от най малките. Само че като стане на три детето просто отива в съседната стая, където и без друго след четири часа ги събираха двете групи. За филмите каквото и да ми кзвате не мисля че яслата или градината е място за това. Не че Стоян не гледа , без филм почти не сяда на масата, но на морето като нямахме тв си беше много добре, а тук телевизор няма в нито една градина. В крайна сметка в къщи го пускаме за да поемем и ние малко въздух, не мисля че като тръгнем на работа ще си пускаме телевизия за да поемем малко въздух на работното място, а лелките все пак са на работа и работата им е да занимават децата с нещо полезно, а не да зяпат.

# 77
  • София
Здравейте,
иха Честито на Ирина и Мяуче (подозирах те аз теб  Simple Smile ). Лека бременност и здрави и сладки бебоци на финала  Hug.
Леле колко бебета се чакат. Много се радвам. Още някой има ли който се крие, да си признава бързо  Laughing Даже вече и за три деца се мисли.
Ние също сме говорили за трето, но ако отидем да живеем в голяма къща, иначе в тези тесни апартаменти незнам как се гледат 3 деца. То аз сега се чудя как да осигуря нужното пространство за 2 деца, а сме в уж голям тристаен апартамент, е вярно с дядото, но скоро това може да се реши. Ама засега не го виждам това с къщата, а пък и не искам да раждам след 34 години, изобщо не се виждам с 3 деца на този етап, но както се казва Божа работа, пък и аз както хващам от раз  Crazy
Мяуче, пожелавам ти момченце тогава, щом и мъжо иска. То и моя си искаше момченце, още щом първия път сбъркаха нашата калпазанка за момче, а тя си е както казват бабите щура за 10-на момчета. Та в тази връзка аз много се надявам момченцето да е по-кротко, ако се съди по мен и брат ми. Той е бил много добро и кротко дете, докато аз съм взела здравето на майка ми, добре че съм била втора, иначе сигурно би се отказала от второ  Laughing

# 78
Мяу ЧЕСТИТО! Желая ви здраве и на двете! Според мен пак ще е момиче..
Леко стресирана се чувствам от вашето бременеене.. Ще се покрия някъде!

# 79
Ще се покрия някъде!

Хе хе, няма къде, душко.  Mr. Green

И аз много се дразня на ТВтата в детските заведения. Без филмче е едно от наказанията, които налагам на Дани, въпреки че ще ми е много по-лесно да го оставя да си гледа. Днес също е наказан, обаче се прибира и ми вика, че пускали Пипи в градината.  #Cussing out А върха на простотията е когато учителките им купуват зрънчо, дори не знам с какви пари. Сега забраниха тези храни в учебните заведения, да видим. Аз съм една възмутена лелка.  Crossing Arms Mr. Green

# 80
Теди подкрепям те! Аз веднъж бях набрала на лелката в нашата градина, че е много груба.. и срещам приятелка, на която преди години децата и са били при нея и и се оплаквам.. а тя ми вика "ооо не се тревожи, те децата много я обичат, въпреки че им се кара, все им носи бонбони от къщи и те я обичат.." тотално откачих.. не и ща бонбоните, още повече че аз на Нико не давам бонбони, освен в изключително неконтрулируеми случаи.. та се чудя от какъв зор реши лелята да носи бонбони.. ако бяха толкова нужни на децата щяха да ги включат в дневното меню..еле пък да си купува вниманието на децата след липса на адекватне тон и думи в нужните ситуации..

# 81
Аз пък минах в другия лагер...за бонбоните де...Не си го слагам тежко, тежко чак. Е, не ми е приятно, че давам и когато мога ограничавам, но знам, че аз и да ги забраня все ще има кой да даде. В противен случай, трябва да се свра в пещера и да се гледаме сами  Crazy Та, реших, че няма да се боря срещу вятъра толкова яростно, ще опитвам да ограничавам и толкова...
Скай, не се скривай, защото имам нужда от "съмишленик", като НЕбременна...Като се замисля, колко останахме с по едно, без коремче... ooooh! Живи и здрави всички!!!
Хайде, хубав ви ден!

# 82
Здравейте,
да споделя за яслата на Вали,там децата ги изписват на 31.05,т.е Вали ще остане до 3год и 4 мес.Приема на нови деца в яслата е от юни и затова няма проблеми да ги държат.Надявам се Вали да го вземат в градина юни от първите,така че може да се наложи само седмица или две да го гледам. Нямам оплаквания от госпожите в яслата.Сега има нови деца,които са по-малки и плачат, и вчера ми похвалиха Вали,че се грижел за тях. Мога да кажа, че Вали е на ясла от една година и вече ходи с желание и му е интересно. Само ми се иска да не се разболява често.
Иначе гледането на филмчета е на моменти,като иска му пускам, предимно си играе с коли и камиони и то сам,не ме занимава с него, та и с коли спи,без тях не ляга.

# 83
Иринка като спомена разболяване: мисля си тази есен да пробваме с някаква противогрипна ваксина . Обаче още не съм проучила въпроса , дали да е инжекционна дали на таблетки, ще се консултирам и с педи. Виктор тръгна на ясла миналата година януари  - точно в средата на грипния период и поболедува доста...

Виктор пък гледа филмчета с интерес и после ми ги разкава Grinning  и имитира някои неща, които е видял... Любими са му "Таласъми ООД", "Играта на играчките" , "Колите"... Но и няма как , защото самата аз съм фен на анимацията  Laughing, особено на добре направената като на Pixar .

За ТВ в яслите - аз пък се учудих защо нямат в нашата ясла и обяснението беше, представете си , не защото децата са малки за филмчета, а за да не гледат лелките сериали  #Crazy Laughing

# 84
  • София
Добро утро  Sunglasses

Вчера водих Марти на проследяване при хомеопатичката му. Отнесохме около 50 минути. Той направи невиждан панаир. Др. Стоименова, която толкова добре се справя с деца, направо се чудеше как да го успокои по едно време...
Казах и за неговото хранене напоследък, че набляга предимно на сухи тестени храни (в яслата казват, че не придирял и си изяждал всичко). Тя ме успокои, че е напълно нормално. Това също било част периода на "тръшкане и отрицание", характерен за периода 2-3 години. Остава ми само да се надявам, че ще мине скоро, защото тези негови "хранителни навици" направо ми играят по нервите, колкото и търпелива да съм.
Относно филмчетата, и аз и Явор сме доста ларж в това отношение. Обичаме да гледаме заедно с него и да коментираме героите кои какво прави, защо и т.н. Марти става с думите "Айде, един Пинко да ми пуснеш." Но когато му кажа "Стига толкова, ще излизаме или ще правим нещо друго" той се съгласява без драми.
Radostche, и в къщи анимациите на Pixar са много на почит.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 10:00 от green_dawn

# 85
  • Варна
Мяу ЧЕСТИТО! Желая ви здраве и на двете! Според мен пак ще е момиче..
Леко стресирана се чувствам от вашето бременеене.. Ще се покрия някъде!

Хехе, и аз така  Embarassed Hug

# 86
green , фенка съм и на така наречените short films на Pixar, като например :

Partly cloudy
Geri's game

# 87
  • София
ООО, страхотни са. Не съм ги гледала до  сега.

# 88
ООО, страхотни са. Не съм ги гледала до  сега.

http://www.youtube.com/watch?v=LfZ_dxt8MlM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ME5DxqpUgoQ

и още много други Simple Smile само напиши Pixar short films Wink

# 89
Рааалиии, а мен питаш ли ме, като Мартин за последно е ял "манджа" по врмето на пюретата  Rolling Eyes Той яде хляб, кисело мляко и плодове...поне плодове...сиренце и вредните храни. Поне ме обнадеждаваш, че има надежда да се променят нещата. Ама като се сетя, че и аз съм била същото говедо...ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт