От 15.09. в ШЕСТИ клас!

• 31 670
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Още веднъж благодаря за пожеланията ви момичета

marka_74, честито на рожденника! Пожелавам здраве, много много игри и приятели с които да споделя хубавите моменти през годината.

# 616
Малко със закъснение,  newsm59 на рожденниците.
Да са ви живи и здрави, винаги усмихнати, по добри и ученолюбиви Hug
 nbirthday  bdbaloni  baloni

# 617
Здравейте момичета! Май и вие тръгнахте на училище с децата, никакви ви няма  Mr. Green

Честит имен ден на всички именници! Да си носят със здраве имената, да са щастливи и да обичат много близките си и приятелите си  Hug

# 618
  • София
Здравейте момичета!

Честита Нова Година!
Бъдете здрави и щастливи,нека се сбъднат всичките Ви мечти!

Честито и на всикчи рожденици и именици,които съм пропуснала!
От сърце Ви желая да сте много здрави и усмивката да не слиза от лицата Ви!

Нова Година посрещнахме в планината без грам сняг,само в неделята валя,преди да тръгнем,колкото да се отсрами времето.Прекарахме чудесно,за съжаление кратко.
На Коледа си бяхме тук,за жалост дъщеря ми се разболя и пазихме къщата.
От понеделник влезнахме в обичайния ритъм,то имаме ли друг избор?
При нас минаха класните по БЕЛ и математика,сега остава немския.
В резюме това е от нас.

Желая Ви успешна и спорна Нова Година! Hug

# 619
Честито на именниците !      bouquet
Да са здрави и щастливи рожденниците от последните дни, много късмет и успех в училище !

При нас наближава класното по математика и са ги затрупали със задачи за подготовка. Обаче подозирам, че ако и вляза в стаята сега, ще я заваря пред компютъра. Отивам да проверя. Mr. Green

# 620
При нас наближава класното по математика и са ги затрупали със задачи за подготовка. Обаче подозирам, че ако и вляза в стаята сега, ще я заваря пред компютъра. Отивам да проверя. Mr. Green

Мога да отгатна  Wink Wink Wink
Аз вчера влязох да видя какво прави толкоз усърдно учи милото, че чак жал ми стана и какво мислите заварвам  Flutter Crazy
Човека спи с учебника и слушалки в ушите  ooooh! Mr. Green
Да се смееш ли, да плачеш ли Tired Crazy

# 621
  • София
Честито на рождениците и на имениците! Да са здрави, щастливи, късметливи, много радост на тях и на тези, които ги обичат!   bouquet
...Да се смееш ли, да плачеш ли Tired Crazy
Ми, аз в таквиз ситуации ( мноого често срещани) първо се смея, а след това плача, а понякога направо си и беснея!  Embarassed И след това си се срамувам някак си от себе си, ' щото пък и дете си е един вид човек"... а аз една такваз "амбициозна" мама, 'дето иска да го направи знаещ и можещ човек, пък то си следва своя си път лежерен...

# 622
Привет на всички.
Днес съм много разочарована от госпожата по география.Правиха тест на Южна Америка.Еми не може да има въпроси от други учебници.Аз да не би да трябва да му купя всичките,за да знае отговорите.Така се унищожава желанието да учат.Просто съм бясна,защото той си знаеше всичко от раздела в учебника.Ще бера ядове с тази личност.Така не се стимулират децата.

# 623
Lennyh, М4, естествено,че не учеше.  Mr. Green Не се смях, ни плаках, ами се развиках в здравословна доза ( и за мен и за нея  Laughing ) Имаше някакъв ефект...Докога ли ? Wink

mimi72, много е неприятно това, което пишеш. Съчувствам ти и ми се иска да можех нещо да те посъвтвам, но нямам идея как да се справиш със ситуацията. Cry Дано останалите учители да са ви свестни.

# 624
Лошото е ,че и аз от вчера мисля как да постъпя и не виждам решение.От една страна ми се иска да и кажа,че това нейно изпитване е не реално,няма никаква логика.Ако иска да им дава такива въпроси,поне да им ги предава в час.За мен това не е учител.Страхувам се,че моята реакция ще рефлектира върху Цецо.От миналата година водим борба с нея.Тогава до последно ни държа и прие оценката от матурата по география за финална.Другото ,което може би повече ме ядоса,е че виждам как на сина ми му харесва този предмет,чете и други книги свързани с географията и се страхувам да не намрази предмета заради госпожата.

# 625
  • Sofia
Здравейте и от мен  Laughing. Много празници , работа и все едни изморяващи неща, та не остава време да седна на комп.
  mimi72 , неприятна ситуация. Какъвто и разговор да водиш с учителката - успех няма да постигнеш /лично мнение/. За съжаление колкото и да бъркат, за себе си винаги са прави  Crazy. Дано не се убие желанието на детето да чете по този хубав предмет Т.к. синковеца не веднъж е бил ощетяван незаслужено , винаги съм му казвала , че има комисии. Да си учи , и ако накрая годишната оценка не го устройва - отива на комисия. Е, за сега не се е налагало /да чукна на дърво/, но ако се наложи - ще се бори. Иначе лично аз не бих говорила с учител относно изпитване и оценяване. Когато има нещо дребно - справя се сам.
 Колкото до училището - върви. Спазвам даденото си обещание да го оставя съвсем самостоятелен и за сега съм доволна. Класните минаха , резултатите са отлични ,а колкото до разсеяността и мързела - при нас са на 100%  Crazy.
 Да сме живи и здрави , пък всичко друго ще се оправи  Hug.

# 626
Темата ни много изостанала,та реших да я побутна малко.
При нас текат,контролни с пълна пара.Чакам да видя резултатите от прословутия тест по география.
В четвъртък съм на родителска среща и смятам че ще има доста за какво да си поговорим.

# 627
За много години, момичета! Да сме живи, здрави и маааалко по-щастливи!
Аз, докато успея да се доредяя до компа и то изтече годината ooooh!
Днес са правили тест по математика и синковеца ми казва така на въпроса какво е направил: "Нищо няма да ти кажа, за да не си урочасам оценката!" Shocked И сега ще чакам, какво да правя... Дано да е добра, доста се постара. Иначе е наказан Crossing Arms Няма компютър, няма това и онаова. Само математика и български до припадък Naughty Ядоса ме много...

# 628
tediko, така ни връщаш още малко празничното настроение  Peace
При нас мина класното по математика. Кали каза, че общо взето се поизложили, но аз да не притеснявам много, щото  тя била от по-малко изложилите се  Mr. Green голямо успокоение)
И по български мина днес, там мисли,че добре се е справила. Надявам се да е така.
Приятна вечер ви пожелавам!

# 629
Здравейте момичета  bouquet-здраве щастие и късмет през новата година.При нас мина класното по математика ,Поли се е справила отлично,а на 15.01 ни е по Бълг.ез .mimi72 стискам палци нещата да се оправят по най-безболезния начин.

Общи условия

Активация на акаунт