Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 235
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Слънце много мерси. Това упражнение го направих сто пъти и нищо, но ще го оставя за после че вече цял ден съм пс-то.
 А вие от къде си намирате такива хубави снимки newsm78
И МНОГО мерси на всички ви за милите думи и за подкрепата, че определено имам нужда  bouquet[

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 14:40 от КаЯна

# 16
Здравейте, мамчета!
Егати лошото време пак ще си стоим вътре.Днес съм малко по добре май това новото лекарсво действа (рекламират го Грипекс).
Честито на всички месечинки.
Гери Мур честит юбилей.

Нинче   bouquet
Каяна честит първокласник.
На всички останали Hug

# 17
Нинче bouquetМерси за новата тема,Борката е сладур голям!!! Mr. Green Heart Eyes
КаЯна честито първокласниче!Да ти е отличниче! Hug
Кикоикрис,ти поне си успяла със снимката,аз само едничка му цъкнах,ама нещо хич не я бива,че е от телафона ми и е само личицето му,блузката не се вижда,ще кажат пак,че е мома. LaughingАма в краен случай,тя ще е.
А утре сме на консултация и ваксина,кръв и т.н. Whistling Ще има рев пак и неизменното "Айде сложете Я на леглото и Я съблечете. hahaha

# 18
  • Варна
Белла, страхотна както винаги  Hug
КаЯна, честити ти първокласник, много да му върви в училище  Hug  а за езика, не се притеснявай, те малките лесно се учат  Hug
Васида, благодаря ... макар и на патерица  Hug
Цветке, пу пу, колко е порастнал Борката  Hug
Несебърската среща е минала супер, браво на вас  Hug
Болните да се оправят бързо, Ани, хайде че как ще се видим ако си болна  Peace

КаЯна, точно така се прави, но може би си сложила много голяма картинка затова излиза така с хиксче, поне на мен така ми дава чат пат. Пробвай с някоя друга и ще се получи. Аз например ползвам картинки от тук  http://images.google.bg/images?hl=bg&um=1&q=%D0%BF%D0%BE … rt=36&ndsp=18  Успех  Peace

# 19
# 20
  • Ловеч
КаЯна да ти е ученолюбив първокласника, голям сладур. Нас другата седмица ще ни тресе тази треска, а как ще се оправя в училище.... не знам. Карам го да преписва приказка, на всяка буква е едно протягане, изпъване, пъшкане..... ooooh! не ми се мисли всеки ден домашни как ще я караме.
Елвинг и Косьо изсуква лъжицата, ще се научат да преглъщат след време, сега част от пюрето заминава на салфетки, дрехи и лигавници, което ми е незначителен проблем. Не знам какво да правя с това повръщане обаче - мята се по корем и драйфа на поразия, не само след хранене ами и преди следващото. Не смогвам да дрехи и чаршафи и тези моркови дето не се перат  ooooh!
Гери - честит юбилей.
Борката и Илийчо голяма игра са направили.... бонбони, пу-пу
Болните да оздравяват, новодомците да напълнят къщите с детски смях и много любов
Баткото в момента ми тества пределите на нервната система, имам чувството че няма да издържа още три думи. Три реда - три часа и още не ги е написал.

# 21
Хайде и ние в новата тема. Нинче   bouquet

Честит рожден ден Гери - много здраве, щастие и късмет.  nbirthday
Честити 6 м. на днешните дечица.
Честити нови домове на Деси, Слънцето, Животинче - топлина и уют Ви пожелавам.

КаЯна, напълно те разбирам за днес - това са хубави емоции. И моята дъщеря ще е първи клас. Предполагам, че и на 15,09 аз ще съм на твоето място. На нас са ни дали и стихче да казваме пред цялото училище. Много отлични оценки пожелаваме на Боян.

Животинче, и аз като теб се радвах поне на сутрешното кърмене, ама от седмица и него отказа Никола. За това имам едно предложение към Веселина - да си сменим децата за няколко дни - така хем аз няма да се налага да цедя в банята, така и ти няма да хвърляш АМ - пари си давала все пак  Wink. Честити ти 6 год семеен живот - само цветя и рози.

Добро настроение - не си само ти с объркване на пола - на моята приятелка момиченцето все го бъркат - хем сега лятото основно с роклички го обличаше и са с червена количка.

Светлето - по принцип и трите бурканчета се водят за обедно меню, но според мен си е множко за едно ядене. На времето аз правех така - на обяд давах пюрето, слетобяда кремчето+бисквитка или плод, а супата съм давала ли сутрин или вечер със сухар.

Сега пожелавам на всички болни да оздравяват, а другите да се пазят да не се разболяват.

# 22
Здравейте и от нас Hug
Нинчето темичката е #1 Wink.Обаче дали ще е възможно да пишете и името на бебчето на 1-ва стр.,че всеки път гадая кой е сладура там  Rolling Eyes Embarassed
Гери Мур честит юбилей и от мен!!!
Напук на лошото време днес с малкия си направихме чудесна разходка.Сложихме си малко по-дебели дрешки и хайде вън.Малее малко захладня и никой нямаше  ни на площадка,ни на кафе newsm78,ужас Tired
Веселина_с_п ти от кои сайтчета си избираш падаръци за Коледа? Дай някой ако не ти е проблем Mr. Green
КаЯна, честит ти първокласник!!!Днес тук вали,нека по вода да му върви Hug Hug Hug
Много се радвам на всички новодомци и на тези с приключилите ремонти Hug Hug Hug.Дано и нас ни сполети скоро това щастие,да си имаме наш  дом.Сега сме на квартира сами и ни е добре,ама друго си е да имаш собствено жилище Wink

Честито на всички с повод и без повод!!! Hug Hug Hug

# 23
Успяяях, Слънце Деска,  много ви благодаря.
Това е специално за вас двете

А сега да ви почерпя, както трябва По случай моето малко - голямо момче

А за него, незнам, хем знам какво е ( мен ме пуснаха на неговата възраст в японска детска градина) хем.... Абе ще се оправи, надявам се...

# 24
Нинче, мерси за темата .Борето какъв е шишоран- ще му изям бузите.
Хриси , мисля че малката ще се справи много добре .Аз като бях там за един месец,като бях по -малка и се научих да си комуникирам с децата.Той е лесен за учене да разбираш всичко,ама времената и спрягането на глаголите си е доста трудничко.

# 25

Нинчето темичката е #1 Wink.Обаче дали ще е възможно да пишете и името на бебчето на 1-ва стр.,че всеки път гадая кой е сладура там  Rolling Eyes Embarassed

Благодаря за идеята.  bouquet не ми беше хрумвало.Вече добавих имената. Peace
Аз предлагам за колажа като краен срок-около 15 септ., какво ще кажете? newsm78 вече нямам търпение на 1 стр.да сменим малко фона с порасналите ни бебоци! Heart Eyes
Бреййй, туй мойто дЯти още спи-в 1 заспа и още така си спи.Какво му стана, незнам. Laughing

# 26

Бреййй, туй мойто дЯти още спи-в 1 заспа и още така си спи.Какво му стана, незнам. Laughing
блазе ти,мойто сън не го хваща днеска  Tired,спал е 20 мин с прекъсвания преди обяд  smile3516,ако всеки път така му действа времето като вали не знам  ooooh!

# 27
Каяна,малкия е страхотен,да ти расте всее така ,красив умен и послушен.Пожелавам му спорна учебна година,а на теб само хубави емоции и здрави и усмихнати дечица.

Вероники,благодаря за инфото,свързах се с фирмата и си записах час за следващата седмица,ще докладвам за качеството и цената.

За моето момче ,вече незнам какво да кажа,като, че ли ни потръгна захранването.

От няколко дни немога да го позная,купила съм му всякакви играчки и много му подариха,но той не си играе с тях,на този етап любимата му играчка е празното шишенце от инфакол,много му се радва и му дъвчи капкомера.Но всъщност това което много ме изморява,не е недоспиването,хроничната умора и работата,а това, че от няколко дни боби по цял ден вика с пълно гърло,знам че е просто период и че сега е неговия пик,защото той сега си откри гласа и разбра че така може да контактува с нас,но много ме мори малкия пискун.

Цветке ,много е сладък биби,и колко е пораснъл.
Слънце ,аз на този тоалет освен високи сандали бих си сложила и едно фишу на вратлето

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 16:16 от poli+

# 28
Цоп и от мен в новата тема. Аз ще прибирам летните дрехи днес и ще вадя есенните!
Аахаа изпрах и аз с дълъг ръкав дрехи днес ,че се оказа че нямаме нищо за обличане.А те летните дрехи вече взеха да ни стават малки.Аз направо подарявам не прибирам нищо.

Четит юбилей на Гери и честити месечинки на бебоците.

# 29
  • Стара Загора
Цоп и от мен в новата тема. Аз ще прибирам летните дрехи днес и ще вадя есенните!
Аахаа изпрах и аз с дълъг ръкав дрехи днес ,че се оказа че нямаме нищо за обличане.А те летните дрехи вече взеха да ни стават малки.Аз направо подарявам не прибирам нищо.
Светле аз нямах впредвид дрехите на Симона но и никъде не го написах де. Не си ме разбрала. Извадих нашите дрехи. На Симона малки дрешки нямам в къщи - всичко пращам в селото на кумата ми. Тя да му мисли какво ще ги прави. Аз нямам място за тях.

Общи условия

Активация на акаунт