Честит първокласник на Каяна-голям сладур.
Аз днес захраних с месно пюре.Пуешко месо на сънвал добавих към зеленчуко пюре -останалото аз го изядох(мн вкусно)
Утре само зеленчуково ли трябва да давам? Или може да му дам пак пуешко?
Много е вкусно.
За утре имам 190 гр пуешко с моркови и карфиол . 

Много е елегантен.
. Избиха едновременно, бързо и безпроблемно
.
.
.
. После реших, че не трябва да налагам на бебка собствените си вкусове относно храните
Нинче 
. Честити ти 6 год семеен живот - само цветя и рози.
Това ми е последната възможност преди да включа кис.мляко 

Но си струва
Много по-голямо е от другите зимни чувалчета. Спокойно ще може да се ползва и догодина, когато нашите ще са към 2год почти. Много са му хубави материите и са закрепя много стабилно за количката. С Маги имах едно, което постоянно се смъкваше и трябваше да го дърпам и намествам под нея 
Но има още мнооого 

После започнах да ги редувам. Другите меса не мисля да ги въвеждам. Ще си ги давам директно
Нещо се изложиха с това пюре Хипп. Иначе преди това й бях давала на Гербер и много ги хареса 
Тя е много силен алерген. Вие, като гледам сте в началото на захранването. Старта педи на Маги, която попринцип ми казваше да захранвам по старата схема от рано, ми даде да дам риба чак на 10мес
Питай си първо педито.
А днес си излезнахме направо със зимното чувалче с не много дебели дрешки

. После реших, че не трябва да налагам на бебка собствените си вкусове относно храните 

),как да въведем тукашните,при положение,че някои ги има само в нашите си пюрета...
Но далеч не са задължителни поне за мойто чАдо,щото не шЪ яде след пюретата пащърнак.
,много бързо се забравя кога и наще бяха толкоз мънички
,пу,пу,пу 
))
)
Добре че се научи,че я колко поводи за почерпки имаш днес
Честити близначки, да са живи и здрави
И браво на първокласника, че всичко е минало добре и е доволен
Само хубави неща от тук на татък ти желая 

Мин път беше малка и мина супер пътуването, но сега.....