БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване

• 24 680
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Little wingels, момичета  Hug

мерси с малко закъснение  bouquet

# 256
  • при любимите ми хора
Момичета,пресни боровинки мога ли да давам? В смисъл, да не ги беля? Искам да й ги дам следобед сега с грис-а и се чудех дали трябва да беля тия дребните едно поедно.. Crazy

# 257
  • София
Момичета,пресни боровинки мога ли да давам? В смисъл, да не ги беля? Искам да й ги дам следобед сега с грис-а и се чудех дали трябва да беля тия дребните едно поедно.. Crazy

Според мен е малко раничко за боровинки. Аз лично не съм давала, може би да кажат майки с опит.

# 258
Аз съм давала в готово пюре. Не сме имали проблеми, аз също си мислех за пресни, но няма начин да обеля 100 боровинки да речем. Мислиш ли, че за готовите пюрета някой ги бели...

# 259
Може ли още един въпрос... Blush
Започнах да захранвам с месо (пуешко),но как точно се дава?Нали се редува по принцип един ден месно,един ден-зеленчуково пюре.Та докато захраня,всеки ден ли да слагам месо до достигане на определено количество? newsm78
И след колко време да въведа следващото месо?
Благодаря ви предварително! Hug

# 260
И аз съм давала боровинки но само на пюре.Пресни все още не съм.
Суров плод за сега съм давала-банан,праскова,ябълка и круша.

# 261
Започнах да захранвам с месо (пуешко),но как точно се дава?Нали се редува по принцип един ден месно,един ден-зеленчуково пюре.Та докато захраня,всеки ден ли да слагам месо до достигане на определено количество? newsm78
И след колко време да въведа следващото месо?
Благодаря ви предварително! Hug

Когато започнах да въвеждам месото давах по 2-3 дни от всеки вид.Когато въведох всички видове,започнах да давам пюрета по 3 пъти на ден,като месото всеки ден.Ето така:
7ч-АМ
10.30ч плодово пюре
14ч месно
17.30 каша или зеленчуково
21ч АМ

# 262
  • София

Аз редувах-един ден млечно-зеленчуково, един ден-месно.
Докато захранваш постъпваш както с всяка нова храна-увеличаваш количеството бавно и постепенно.

# 263
Аз искам да попитам как обезсолявате сиренето, че от едно място ми казаха че трябва поне 2-3 дена да му сменям водата, от друго ми казаха че 1-2 часа са достатъчни  newsm78 и незнам на кой да вярвам и как да го правя

# 264
Мисля,че 1-2 часа е малко.Аз слагах парче сирене от предния ден,и го използвах следващите два-три дни.
12ч поне да поседи във водата.

# 265
Аз слагам във вода, и на другият ден изпозлвам. Сменям водата докато има сирене в кутията. Когато свърши, зареждам ново, което използвам на следващия ден...и така Simple Smile

# 266
  • София
Слагам сиренето в обикновена вода и стои в нея докато го изядем. Не сменям водата, но пък и за 3-4 дни бучката свършва.

# 267
Ами понякога съм го давала и 1-2 часа след като е солжено във вода.За 3 дена сме го изяли.Вода не сменям. Peace

# 268
  • Русе
Да питам:
Преди десет дена захраних малкия. Хареса му тиквата и с нея комбинирах картоф и морков, че само тях не искаше да яде. 8-9 дена е ял пюрета. Само че започна един рев следобяд, вечерта и ноща. Сутрин не е ревал. В това време му се появи и хрема. Отначало си помислих че е от хремата но не. В събота спрях пюретата и до днес не съм му давала. И ревът спря. Явно е получил колики и затова е ревал така истерично. Давах му готови, като в това време се запасих с пресни заленчуци и мислех да му готвя.
Въпросът е колко време да го изчакам преди да предложа пак? Месец? Повече?

# 269
  • Плевен
На мен ми казаха, че най-добър ефект с обезсоляването се получава като сложиш сиренето в кисело мляко, а не във вода.

Общи условия

Активация на акаунт