Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 175
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Царевицата също действа разхлабващо. Препоръчвам зеленчуковото пюре на "Бебевита" -тиквички с царевица. Но предполагам сините сливи,ще ти свършат по-добра работа.Просто да знаеш ти казвам ,че тя не е от запичащите(царевицата).

Някой да има това?Много съм си я харесала !!!!!
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 4/products_id/839

# 166
Васида, честит рожден ден   bouquet Желая ти всичко най-хубаво!
Дидето, честито християнче   bouquet
Честити месечинки и на бебоците родени на 09.02 и 09.03  Hug
Мелинда, щом кърмиш не е лошо ти да си хапнеш круши или сок от тях.
Светле, аз заглеждам да купя от музикалните масички. Нещо такова: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/5152
За козметиката- ползвам Мустела от началото и съм много доволна. Душ гела 500мл едва сега ми свърши. Много икономично ми излиза. След годинка мисля да мина на Бюбхен или Хип.

# 167
Здравейте момичета!

Васида, честит рожден ден!
Честит празник и на дечицата с месечинки ина новопокръстените християнчета!

Днес бяхме на консултации и нашата мацка Петя е качила само 100гр и 1 см! Едва докарваме 7кг! Сутрин е на мляко, на обед е на пюре! Редувам зеленчуково и месно, после каша или кисел или мляко с бисквитки Плазмон или плодово пюре и вечерта пак чисто мляко! Понякога яденетата за деня са 4 понякога 5, но ето резултата! Но както и да е важното е да е здрава!
Да се похваля, че вчера сложихме обички! Милата само веднъж изплака и после сякаш нищо не е било, а аз се притеснявах, че ще плаче много!
Баткото ни тръгна на градина и сега дребната поне през деня си спи спокойно без Илийката да бръмчи и дивее около нея! От вчера така яростно хапе играчките и  лигите се точат като река! Дано избие някой зъб,че милото се мъчи!

Гледам козметика сте обсъждали - аз ползвам за дребното или Мустела или Нивеа! Доволна съм и от двете!

Веселина СП, моля те сподели пристигна ли ти чувалчето за количката и къде го беше поръчала, че вчера мернах снимката и ми хареса много! Може и ние да се оборудваме с такова! Виждам, че има прорез за коланите през раменете, но има ли и за коланите през кръста, че нашата количка е с колани само през кръста и презкрачетата! Предварително благодаря за отговора!

Пожелавам ви приятна вечер и бягам, че имам да гладя доста!

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 18:12 от Zora*

# 168
Добър ден и от нас.
Тати се прибра и сме супер доволни, особено Рая. Мами, мислих си, че е малка и не разбира нищо и т.н., ама не. Направо ми скри шапката като го търси сутрините, когато го нямаше, а тази сутрин като го видя и направо пощуря от радост - няма такова щастие.  Grinning Цял ден е супер добричка, а предишните 3 дни беше толкова нервна отказваше да яде, абе... ooooh! А днес все едно не е моето дете - доволно си изяде обедното пюре на един дъх, спа следобед 2 часа - направо бебе-образец. Дали има общо с пристигането на тати не знам, но е много по-спокойна.

Днес много поводи за почерпка... ще карам по ред да не пропусна някой.

vasida, Честит рожден ден! Бъди здрава, весела и щастлива - много усмивки и изживяни прекрасни моменти!  bouquet

Честито и на днешните месечинковци и пораснали бебозанковци - Симонка и Алекс!!!

Дидето,честито ви кръстено детенце! Много да ви слушка. Wink

Вероники, за Дентокинд-а ли питаш? Ми май и помага. Откакто го давам през деня спи по 2-3 часа, а през нощта се буди по-рядко. Peace

# 169
Привет,и мерси за поздравите дори и със закъснение.Вечерята мина като по филмите.Много хубаво изкарахме.А за нашта шеста месечинка ще е на 19 следващата седмица и тогава ще я кръщаваме само дано е хубаво времето.Че гостите ще ги посрещаме навън.За сега  Hug

# 170
  • София

Вероники, за Дентокинд-а ли питаш? Ми май и помага. Откакто го давам през деня спи по 2-3 часа, а през нощта се буди по-рядко. Peace
Аз давам Дормикинд, което е при безсъние, безпокойство и нарушен ритъм на бодърстване и сън при кърмачета и малки деца. Явно съм се объркала, защото мислех, че и ти от него даваш на Рая. Няма значение, важното е да са дпокойни дечицата.

Нямам го, но ако сега трябваше да купувам гимнастика със сигурност щях да взема това. Ползва се доста дълго за разлика от останалите

rossykv, чакаме снимки и много ще се радвам да се видим и в събота.

Козметика ползвам различна. Още преди да родя купих Chicco (и аз съм влюбена в аромата им), но в началото се наложи да ползваме серията за атопична кожа на Мустела. Сега го мажа с лосион за тяло на HIPP, а при родителите ми съм оставила душ гел и лосион на Бюбхен - всички му понасят добре. Днес пък купих защитен крем за лицето и ръчичките на Бочко, че да го пробвам и него. С Ники съм ползвала и Niveа и също съм доволна.

# 171
  • Стара Загора
Мойта калпазанка нещо хич не е удовлетворена от паяка - http://slancetoo.multiply.com/photos/album/18#photo=9
И ние днес бяхме на консултация - 7,700кг. сме и 69см.

# 172
Зора*, аз чувалчето си го взех още миналата зима, докато бях бременна  Peace Тези два дни просто го севтосахме, когато беше студено.
Ето го нашето:
http://martenichki.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-prez-septemvri.419915.14746018
А за килата споко  Wink И ние още нямаме 7кг на 6 мес  Laughing

Актовината гимнастика на чико е много готина. И аз, ако давах толкова пари, бих взема таката вместо от тези стнадартните от плат  Peace
За музикалните маси. Ние на Маги за втората Коледа й взехме тази на Чико
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2753
Тогава беше на 1,5год някъде. Хареса й. И сега си играе с нея чат-пат. Най-много й хареса пианото и строителя на обратната страна на масата  Peace
Общо взето да ви кажа бебоците са още много малки да се радват на такива играчки  Wink И на мен ми беше много мерак да купувам на Маги, но я виждах, че беше още малка да се забавлява с някаква подобна играчка. Трябва ад станат поне на 1,5год, за да им обърнат внимание  Peace До тогава се забавляват с всичко друго, но не и точно с играчки - ключове, дистанционно, телефони, пликчета, кутии и най-вече си искат внимание, а не играчки  Crazy

За козмениката, аз още си ползвам СебаМед. Караме си още на лосиона за тяло, който бях взела за лятото. Понеже вече не я мажа след всяка баня и още не съм го свършила  Simple Smile

# 173
Да ви кажа че в Кауфланд има промоция на Пуфис-3-ка и 4-ка за 24 лв и някакви стотинки. Peace
Днес направих на моя щурчо грис, ама нещо не го одобри. Rolling Eyes мисля че му хареса, но понеже стана по-гъстичък, не можеше да го преглъща.По нататъка ще пробвам пак.
Днес купих и една картонена книжка, ако ги знаете има едни очички с най-различни животни. Wink Радослав много й се кефи, а пък как ме слушаше внимателно докато му четях, хихих... hahaha

# 174
Zora* честити ви обички! Flutter

За музикалните маси. Ние на Маги за втората Коледа й взехме тази на Чико
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2753
Тогава беше на 1,5год някъде. Хареса й. И сега си играе с нея чат-пат. Най-много й хареса пианото и строителя на обратната страна на масата  Peace

Имаме я и ние,пак по Коледа я взехме(за РД-то) и също като Маги още и обръща внимание.Много здрава играчка,сега чака ред за Ади. Peace
Та,shushi_13 ако има къде да я разгледаш на живо,мисля че чиковската ще ти допадне. Hug
Аз продължавам да търся количка за Дарина,ако не намеря нещо на сносна цена в чужд сайт,ще трябва да се ръся за тази , Money като единствената ми утеха е,че е инвестиция с бъдеще-демек и Ади ще играе с нея. Mr. Green

Нинче мерси за инфото,като изхабя Хъджиса мисля пак да взема Пуфис,преди с 2-ката като бяхме останах доволна,а и са една идея по-плътни от Памперс,та като застудее да и топли на дупарата.. Simple Smile

# 175
Мале,Бодливка,мъжо като видя количката за Дари,направо онемя. Laughing MoneyАма тя наистина по-хубава от нашата (истинската). Mr. Green
А мойто чАдо се научи да седи. Mr. GreenЕ,от време на време не го държи дупето още,но напредва с материала.То всичко ще направи,зора да не лежи е голям. Flutter Crazy
http://martenichki.snimka.bg/baby/martenskite-beboci-na-6-meseca.404889.14748943

# 176
Сигурно и моя ще онемее,просто още не я е видял.. Mr. Green А и не съм убедена,че това ще взема..хубава е и в темата казват че е здрава,но се надявам да намеря все пак нещо също толкова хубаво,но по-евтино.Тия в кикиморско направо се уливат.. ooooh!

# 177
Бодливка играчката е....  #2gunfire Хората добре са се насочили към този бизнес, щом има кой да купува.Тя цената и е колкото една истинска количка.

# 178
  • София
Здравейте и от нас. Пък да ви споделя, голям смях стана днес вечерта с Калин. Седнали сме да вечеряме с мъж ми и той го държи - гушкат се, а Калин изпива с очи масата и мляска. Ооо, пиле шарено, викам си аз, а по обед ми се цупиш на пюрето, я да те видим сега - ами изяде си цели 40 мл.  Shocked Сигурно не е добре за стомахчето баш вечер пюре, но едва ли не си го изпроси...

Относно смяната на медицинската козметика с не-медицинска
, аз още от началото бях решила около шестия месец да го направя, ако няма някакви проблеми - за да не се стигне до изнежване.

Васида, честит рожден ден   bouquet

Вероники, ами на мъж ми се паднаха 4 поредни дни да почива и просто зарязах форума... иначе сме добре, благодаря  Embarassed А Калин е "на пода" от сигурно месец вече  Mr. Green , но пък все още само назад се движи  newsm78

Росикв, много се радвам, че сте изкарали добре на морето, като гледах тук прогнозите, бая съм ви мислила  Whistling

Софийска среща - събота - 12.09.2009 г. - Борисова градина - 11 ч.
Записвайте се: зелено човече, Вероники, Дидето
Който не следи новините, метрото вече е "вързано"  Peace

# 179
Вероники, аз явно не съм те разбрала... ама то нали и има малка разлика в наименованието, та не бях обърнала внимание... Embarassed

Зеленко, пиши ни и нас за срещата... навивам любимия да отидем с метрото, но за сега се мръщи на тази прекрасна идея...та май няма да ме огрее, но ще дойдем. Peace

Рая, също се храни с нас, ако тръгна да и давам само тя да яде не изяжда повече от няколко лъжици, но ние на масата ли сме с нея си хапва много хубаво.

БОДЛИВКА, и на нас за кръщенето ни подариха детска количка, ама да видим Рая като поотрасне дали и как ще я хареса. Също е много хубава, но не е като тази която ти си харесала.

Някой дава ли от млечната каша с 5 плода на Фризокрем? Днес купих, ама не съм я пробвала Рая още. Много хубаво мирише, та ако тя не я яде татко и хич няма да откаже като му досложа повечко захар. Joy

Общи условия

Активация на акаунт