Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 198
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Привет и от нас Hug

От 06.09.2009 моя Коко вече е християнче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Държа се много добре на церемонията Heart Eyes
Ето малко снимки да ни видите Grinning
http://picasaweb.google.bg/dilianch/HYChsE#5378450224271704418

slancetoo
, боба не се ли даваше след едната годинка newsm78. Доколкото знам образува и газове newsm78, то ти знаеш деSimple Smile
зеленко, Коко вече не го мажа с нищо след баня. Мисля, че вече е достатъчно голям, терморегулацията вече е развита и няма проблем и без да се мажем. Пък и да свиква без мазилата Peace
Пишете ни за срещата и нас, стига да не вали Peace
За кърменето и аз не съм заместила все още ядене, но и не бързам де Peace

bouquet

# 151
Козметиката я сменям всеки месец.Сега си взех на Чико-ухае страхотно.Ползвала съм Себа Мед,Клоран,Невеа,Мустела-някои неща и Чико сега. HugНямали сме никакви проблеми с обриви и тем подобни алергии с посочените марки.

Честити месечинки на бебоците с днешна дата.
ЧРД  Васида, много здраве и любов!

Дидето,честито Ви християнче,Бог да го пази!

Ето малко снимки и от Денис - http://martenichki.snimka.bg/baby/martenskite-beboci-na-6-meseca.404889.14733917

Тази подходящя ли е за колажа? http://martenichki.snimka.bg/baby/martenskite-beboci-na-6-meseca.404889.14733925

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 10:36 от Svetleto_

# 152
Ето тази избрах за колажа в крайна сметка. Дано е подходяща!
http://martenichki.snimka.bg/baby/snimki-za-kolaj-nomer-2.412752.14734007

# 153
Васидка,
Честит Рожден Ден, да си все така красива, усмихната и добра.Малкия мъж да слушка много  baloni

# 154
Мацки  Hug , едно въпросче!
Днес ще давам круша, че сме нещо запечени. Дайте съвет като по-опитни сурова ли да я пасирам или да я сваря предварително?
Други идеи за запек у бебе?  Sad

# 155
Мацки  Hug , едно въпросче!
Днес ще давам круша, че сме нещо запечени. Дайте съвет като по-опитни сурова ли да я пасирам или да я сваря предварително?
Други идеи за запек у бебе?  Sad

сок от сливи,има и на Хип

# 156
Светле,много ти е хубав момъка! Hug И лигички точи под полилея! Mr. Green Да го нацункаш.А за колажа снимката мисля,че е много хубава.
Мелинда,крушата според мен да я свариш първо. newsm78
Аз знам за запек освен круша,също и пюре от сливи,кайсия...Тиквата също ни разхлабва.Ако е захранено с глутен малкото човече,някои мами чувам,че дават овесена водичка.Ама те ще ти кажат,че аз не съм имала нужда до сега. Peace
Дидето, а честито ти християнче! Grinning Да ти е живо и здраво!

И да се оплача от сина!Луда ме прави от няколко дни насам.Само мърмори,а съня ни е ад.Спи се по-малко и то,не че не му се спи,търка очите и реве,ама като се опитам да го приспя плюе бибата и се разревава още повече. Tired Направо и аз се изнервям и той от мен и става чудо.
А имаше един период наскоро,ей....Само се смееше,кротуваше.Направо се родих,разбрах и аз колко лесно се гледат по-кротките дребчовци,ама на.Хубаво беше-малко беше.
Дано и това да е период,чеее... #Crazy Crazy
А сега се обадах на педи-изследванията са добре,хемоглобини,левкоцити...И т.н.(бах се притеснила,че нали ми беше казала още на миналата консултация-месо да почваме,а аз на своя глава пак позабавих с месец Mr. Green)
Така ще позабавя и попарите и тем подобните,но и тя каза за приготвянето,точно както е писала Слънцето. Peace
Айде хубав ден,тук няма слънце. Crossing Arms

# 157
Да взема и аз да се разпиша най-после, че от няколко дена само чета Rolling Eyes

Аз вече съм добре, гърлото малко по-бавно ми се оправи, но мина. Довечера отивам да скачам във Фитнес Младост, че картата ми е от там  261uu

Нинче мерси за темичката - Борката е страхотен - толкова голям изглежда yes (пък и мое заглавие сте ползвали)
Васида, ЧРД - много щастие и любов ти желая  bouquet
Гери и на теб честит рожден ден на патеричка. Ама много са сладки твойте принцеси, истински красавици (пу-пу), а как си приличат...
 yes
Честити нови зъбчета на всички озъбили се бебоци - да растат бели и здравички
ronja77 да се оправяш бързо Hug
dideto честито ви християнче  bouquet
Беба, дано всичко е наред с бебока и да се разминете само с уплах Hug
Вероники, ама много е пораснал твоя момък, радвам се, че отново сте на линия Hug

А снимките на срещичките са стрхотни Heart Eyes И като заговорихме за срещи, аз най-вероятно пак ще пропусна Crossing Arms В събота ще ходим да избираме сватбената торта, после по магазините, после до нас да оставим булченската рокля (трябва да я оставим някъде, за да се поизпъне, а само в нас младоженецът няма достъп Laughing) Ако пък не стане така ще се опитам да дойда, имам телефони, ще звъня да ви видя къде сте Hug

Алек почна да редува нощите - една не се спи хич (той си спи, ама и плаче насън, та ние не спим), следващата спи почти до обяд - снощи заспа към 11, а днес се събуди в 10.30, вече се чудех дали всичко е наред и дали да не го будя Whistling За козметиката - ние сме основно на Мустела. Първо ползвахме Себамед, пробвали сме и Бочко, Чико. добре че няма проблем до сега с никоя (пу-пу). Накарахте ме да се замисля за зимното чувалче - сега в събота като си ходя до нас ще видя нашето към количката какво представлява (макар че ми се струва, че не беше особено дебело) и ако не ми хареса май и аз ще купувам. Бодливка това чувалче на Джордани на всяка количка ли става, предполагам, че на размер става и за по-големи бебета?

Честити месечинки на Алекс и Симона baloni

Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 158
melinda синята слива при нас помогна, нищо друго, ни тиква ни круша, на Хип давам слива, а още по - добре за запек е пюрето на Гербер от сухи сини сливи/съвсем малко бурканче е /, нас тези двете ни оправиха запека и са по  препоръка на педиатъра ни. Пробвай, в Билла ги имаше тези на Гербер. Peace
Като това от сухите сини сливи се дава 1/3 между храненията на ден.
Васида, Ч.Р.Д. - много семейно щастие и успехи ти желая.   bouquet

# 159
  • София
 Рядко се случва и обикновено е за кратко, но в момента и двете ми дечица спят и аз веднага се възползвам от случая  Mr. Green. Тео от днес е на Дормикинд - дано има ефект.

Tony_st, ти забелязваш ли разлика от преди да го даваш или?

От няколко дни съм се присетила да споделя нещо и все забравям. Като четох, че някои от вас вече въвеждат жълтък и се сетих да ви кажа как да проверявате дали са пресни яйцата (може би повечето го знаят де, но все пак).
 Потапяте яйцето в студена вода и ако остане легнало значи е прясно. Ако се изправи не е развалено, но не е хубаво да се дава на деца (възрастните могат да си го хапнат). Ако изплува направо го хвърляйте.

Gery Moore, какво стана с ключовете? Още ли сте заключени?
 Имаш прекрасни дъщери - много здраве и щастливо детство им желая

dideto, да ти е жива и здраво християнчето и да го доведеш да му се порадваме в събота Wink

TaniaR, спомням си, че miramar спомена на една от срещите, че нейните юнаци като ги изписвали са препоръчали да им отложат ваксините с 6 месеца. Та по тази логика първото ДТК или Пентаксим би трябвало да им го сложат на 8 месеца.

vily_st, растат мъниците, като гъбки са. Аз нали също не ги бях виждала вашите бебоци и сега като гледах снимките и онемях направо - за два месеца разликата е огромна.

Аз видях нов албум и побързах да кача малко снимки  Laughing

Хубав ден на всички

# 160
Хелоу!

Vasida,честит юбилей и от мен!
Всичко най-хубаво ти пожелавам,и успех във всяко начинание!
 bouquet

Поразходихме се днес с децата,че не бяхме излизали 2-3 дни.. Crazy

Мерси за отговорите за козметиката.И аз имам някакви остатъци от Себа мед,и две торбички с тяхни рекламни,та ще ги измажа.И комплект козметика на Чико(наистина мирише супер),но като се родихме нали бяхме с обрив(ах тези коки.. Twisted Evil) и така ми остана млякото,лосиона и шампоана..дано са в срок,да ги измажа и тях че ще ме е яд.

БОДЛИВКА, ти купи ли си онзи триъгълния уред за почистване? Ако не се лъжа май и по нашите телевизии го рекламират вече, но не видях цената.

Ами,купих.. Така се бях наточила,и в сайта им не можах да се регистрирам със всичките си възможни пощи,а на обявения тел.дава вечно заето! Crossing Arms Пише че и в Техномаркет го има,като ходим ще попитам.Не съм се отказала,при всички положения ще ми е по-удобно с него,вместо да мъкна тая тежка прахосмукачка по етажите. Tired Обзаведа ли се ще дам отзиви,а цената в сайта е 69лв. Peace

Gery Moore и аз да кажа,че момичетата са ти страхотни!Като изписани,едни такива нежни..пу-пу!
Да не вземат сега другите мами на принцески да ми се обидят.. Peace

Честити месечинки на бебчовците,и честито християнче на dideto!    bouquet

# 161
Благодаря на всички за пожеланията, много ме зарадвахте Mr. Green
Черпя ви виртуално с каквото си пожелаете  chef

# 162
Честит рожден ден Васида !!!   bouquet Бъди винаги щастлива и обичана!
Оооо днес падна ходене -сутринта като видях какво е времето и да ме няма,ама и малката как се радва като излезем навън, с глас се смее човечето  hahaha
Днес купих от тези протектори за урината да видим утре сутрин как ще се справя  Confused
Днес моето пате навършва 6 месеца - да  ми е жива и здрава ,както и всички бебчета родени на 9-ти

# 163
  • София
Ехооо, върнахме се от морето - беше страхотно! Изкарахме си супер - Стели много се радваше на морето, вълничките, пясъка, всичко и понесе много добре и сме яко отпочинали и заредени с положителни емоции. Намерихме много хубава и евтина квартирка, на 2 минути от плажа, чистичка и спретната, много сме доволни. Първите 5 дни беше слънчево, топло, нямаше и едно облаче, а водата беше топла, кристално чиста и без никакви вълни. РАЙ. Единственото гадно е, че можеше да останем още 4-5 дни, но времето се развали и колкото и да ни се искаше да поостанем още, нямаше смисъл наистина. Sad... ех, колко много ме е яд само, че така рязко и гадно се развали времето... ама, нищо де, здраве да е, поне начесахме крастата и се топнахме в моренцето... снимки по-късно. На връщане минахме през вилата на моя мъж и там останахме една нощ (от морското настроение се подкарахме направо на цър пър на камината, с чаша вино в ръка и юрган за през нощта, голям смях).
Не съм чела и ред назад, връщам се след малко да чета (дано смогна, представям си колко сте писали).
Липсвахте ми!  Hug Hug Hug

# 164
Благодаря natsti, Алекс-мама и dobro_nastroenieHug

Не съм в БГ и не знам къде мога да намеря пюретата, които има в Билла, но знам къде има хип, ще пробвам. Давах тиква и специален купен сок от сини сливи, днес варих круши, абе трудна работа... Синята слива действа май повече, когато аз я изям и през кърмата, отколкото директно като и давам сока...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт