Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 234
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Gery Moore ама много са ти красиви куклите, Симонка си е много добре детето, като тегло според мен, а в комбинация двете дъщерички са страшни бонбони, да ги изяде човек, тооолкова са сладки, пу-пу-пу красавици и приличат на мама! Hug

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 22:29 от dobro_nastroenie

# 136
  • София
 беба, много е неприятно, но ти не се притеснявай, на много мами паднаха бебоците и всичко е наред, някой беше казал, че са като "гумени" на тази възраст. Следи за необичайна сънливост и повръщане и спокойно, мила Hug
 Сирене и ние ще купуваме козе за попарките. Peace
 Зелено човече, от сега зная, че и при нас няма да се получи скоро заместването Blush
 Елг, браво на вас, пак сте напред с материала Wink
 Гери Муур, момиченцата ти са толкова красиви, пу-пу, Добро настроение ми е взела буквите от клавиатурата - приличат на майка си Wink. Благородно ти завиждам за двете щерки. А за килограмите, хич не се притеснявай, нали е госпожица Grinning

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 22:27 от *Elle*

# 137
Да отпЕрА един въпрос:сега вече като са "по-големи" бебоците,ще сменяте ли козметиката? Thinking Повечето май сме със Себа мед,но вече ми се иска да сменя с нещо друго,Clorine de Farme може би..? newsm78

Вече освен остатъците от СебаМед, ползваме Бюбхен. Знам, че медицинската козметика е добре да е до 6-ти месец и затова купуваме друга. Peace

Зеленко, мажа Рая все още с лосион, като свърши ще взема мляко за есента и зимата. Смятам да я мажа поне до годинката, а след това да разреждам по малко.

# 138
беба,на една позната малкия паднал от спалнята,била му се подгънала кожичката на главата и черепчето леко се сгънало,но смятай че за един ден се оправи (главата) и не е давал никакви странични реакции Peace дано всичко и при вас е наред Hug

ние сме си със същата козметика - на Бюбхен

# 139
Като гледам за какви режими пишете, ние май докато ги стигнем и чукнем годинката. Rolling Eyes
Положението е същото. Едва хапва 1/2 малко бурканче на ХИП или Гербер и после почва да нервничи и да си иска цица. Не мога да преброя колко хранения имаме. Напоследък само като ме види да влизам в стаята почва да ме гледа в циците и да блъска по тях и скимти докато не и дам. Не мога да заместя хранене. Да има как все на цица ще си виси. А аз си правех тънки сметки като Весето да я отбивам към 8-9 месец, като останат 2 млечни хранения.
За урината - успях от 2я път с колекторче. По съвет на педи преди да излезем на разходка, я измих и залепих пликчето. Тръгнахме към лабораторията и там директно и го свалихме и дадохме. Много е удобно така.
Ние сме същите, последните дни само като ме види  и почва да плаче Rolling Eyes и точно така си блъска главата Mr. Green. А за захранването аз не бързам и не се притеснявам, в крайна сметка цял живот ще яде, сега да си пие млякото Peace. Вече като отворя малко бурканче и отсипвам половината, поне да го изяжда и другото за др, ден, да свиква с различната храна. Обаче и аз забелязвам, че не е ли на кеф- ако е много гладна, спи й се или не знам какво изобщо не иска да яде друго освен мляко Whistling, трябва да ""сме" в настроение, да се храним с лъжичка Blush

Моята коса вече е една трета от това,което беше(не преувеличавам).Дали някога ще се възстанови?
newsm78 на мен ми расте нова коса, забелязах преди две три седмици като мъх, сега вече си е пораснала около 1 см., сигурно се възстановява след ужасния косопад Simple Smile
Бързо възстановяване ти желая, да се гледате с малкия бебок Peace

GalinaG24, бързо възстановяване и на вас Hug, как мина срещата?

Що така медицинската козметика само до 6ия месец? Аз взех скоро мляко и душ гел на Себамед, та не мисля да сменям. В началото имах мераци да пробвам различни неща и като се обрина няколко пъти, реших да задържа Себамеда...

# 140
 baloni ВАСИДА, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, ДУША!!!  bdbaloni
Много щастие, любов и успехи  Hug И много да те слушат двамата мъже Laughing

# 141
  • Варна
Моята коса вече е една трета от това,което беше(не преувеличавам).Дали някога ще се възстанови?
И моята коса беше така след първото раждане. И по моя преценка беше останала само една трета от предишния обем. Започна да расте на ново и стърчеше много смешно. После все едно имах бретон, после сякаш бях на пластове и сега вече две години по-късно си е същата като преди. Е, разбира се пак пада заради втората бременност и раждане, но вече не й се притеснявам толкова.

За козметиката - използвам Мустела и за двамата.
Беба, когато голямото ми момченце си падна на главата за пореден път, една невроложка ми каза, че буквално трябва умишлено да се опиташ да счупиш главата на бебе, за да го нараниш наистина. Има и изключения, разбира се, но да се надяваме, че наистина са рядкост.
Гери, момиченцата ти са куклички. И каква хубава косичка има вече Симонка Simple Smile

# 142
  • София
 Докато се наканя да пиша и прочета всичко то стана утре (в буквалния смисъл)

Вчера се захранихме с броколи, противно на очакванията ми взе, че го хареса. А как "ухае"  Crazy Sick......
Като го прочетох това и се сетих, че Ники преди много обичаше пюрето на Sunval алабаш с картофи - вонята беше неописуема  Sick , но той така лакомо лапаше  Laughing А да не ви казвам на изхода после какво беше  ooooh!

Вероники, гледам си се появила - добре дошла, на мен лично ми липсваше. Надявам се ремонтните работи да са с добър край.
Благодаря! Крайния резултат от ремонта е добър, началото беше проблема. Бяхме изкъртили всички плочки вкъщи и майстора трябваше да почне работа в началото на юли, а той дойде чак в началото на август, та ни загуби един месец, но здраве да е. Само ме е яд, че не остана време да пребоядисаме вкъщи, но нали трябва и за догодина да остане нещо. То ние откакто сме в този апартамент всяка година правим нещо.

Алекс-мама, голям сладур е племенника ти, с кеф да го мачкаш

ronja77, бързо възстановяване ти пожелавам и аз

зелено човече, от вчера се чудя къде се губиш. Даже гледах от кога не си влизала във форума и щях вече да питам кандидат сватята дали не знае нещо по въпроса  Wink Пу, първа в списъка за срещата (само Ники да не ме сюрпризира и да се тръшне болен, че вчера на два пъти вдига температура  Praynig)

БОДЛИВКА, ти купи ли си онзи триъгълния уред за почистване? Ако не се лъжа май и по нашите телевизии го рекламират вече, но не видях цената.

беба, дано не се налага да стигате до болницата. Нагушкай малкия юнак  Hug и дано не му става навик да тества здравината на пода

Снимките от Несебърската среща са много готини. Много ми бяха интересни Илийката и Борето в борба за калъфчето на фотоапарата  Laughing

Тео понеже и за секунда не стои мирен и ме е страх да го оставям дори и в неговото креватче, вече се подвизава на пода Вчера вече не издържах, метнах едно олекотено на земята и го оставих да се премята на воля. Той между другото с всеки изминал ден се усъвършенства е се придвижва все по-бързо и по-успешно напред

Чета, че някои бебчовци хапват само по четири пъти дневно, а пък Тео си хапва поне 5-6 пъти през деня, а и нощно време се буди да поцоква. Аз скоро изцяло заместено хранене няма да имам, а пък и не бързам де. Като давам пюре, след това го слагам пак на гърда да си вземе дозичката мляко. Педито каза и след кашата (като я въведа) пак да го кърмя, та май чак като въведем месо ще има изцяло заместено хранене.

vasida,  newsm59  newsm67 нека щастието, късмета и любовта да са ти вечни спътници в живота

Честито и на днешните месечинковци  lovekiss

Айде стига съм висяла във форума, ами да взема и малко работа да свърша, че няма кой да ме отмени.
 Спокойна нощ на всички!

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 02:34 от veroniki

# 143
  • Стара Загора
Васида  newsm59 и от мен.  Здраве и любов ти желая.
Честити месечинки на всички пораснали маймунки.
А това от нас за 7-я ни месец. От днес сме в паяка да видим как ще се представим!

# 144
  • Варна
Честит юбилей на "наборката" Васида! Много здраве, здраве и пак здраве! Наздраве!   bouquet
Благодаря ви за милите думи за моите слънчица. Подействаха ми много окуражаващо, че нещо напоследък съм много спекла (сатурнова дупка около рождения ден ли, закъсняла следродилна депресия ли, или просто преумора и стрес...) Радвам се, че ви има и ви прегръщам  Hug Хубав ден!

# 145
Честит Рожден Ден,Васида!!!Много любов,щастие и здраве!   bouquet nbirthday newsm67
Честити месечинки!!!Да са ви усмихнати и послушни! Heart Eyes Hug

А то само ние сме били на 7-мо число,други,тормозили се с раждане нямало тогава. Mr. Green

Уф,мрънчо се събуди. Rolling Eyes

# 146
Здравейте,

ЧРД на Васида!!! С пожелания за много здраве, много щастливи мигове, семейно щастие и най-вече палаво и здраво дете!!!
[/color]

Честити месечинки на бебоците!!!

Ние си откъртихме до ей сега. Папка малко в 6ч и заспа пак.
Елле- аз не ги сравнявам бебетата кой е по-напред. Просто правим неща, които са за по-голямо, но пък не щем да правим неща, които са за нашите месеци. В това отношение слушам доки- тя е на мнение, че щом иска и може сама да си намери начин да го направи, да не я спирам. И ако не иска дадено нещо, да не я насилвам. А и много си зависи от самото дете и от това как се занимаваш с него. Рано или късно всички ще седнат, ще се изправят и т.н. Мен най ме е страх от момента, в който вече няма да и трябвам.  Rolling Eyes

Днес съм по-добре и мисля да се разходим малко.

Хайде от нас   bouquet

# 147
Добро утро!Слънцето грее,птичките пеят,а майсторите в дома ми пият първото си за деня кафе. Laughing
Честит Рожден Ден, Васида!Много здраве и щастие ти желая!
Честита месечинка на Симона ,само усмивки да раздава!Слънце,чакам с нетърпение да споделиш как Симона приема паяка.
6е6а,дано стреса покрай падането се е разминал и всичко да е наред!
Моя юнак снощи беше отличник-събуди се само в 3ч за биберон,а после в 6.30 да яде(е,заспа в полунощ).Това си е направо чудо,щото иначе се буди на всеки час и доста си похленчва.
Каяна,толкова е сладък твоя първокласник,а това че сте в Англия е страхотно!Имам огромното желание да емигрирам,но все нещо се случва.Поне се надявам на екскурзия да отида,страната е прекрасна(освен влагата).
Гледам доста мами вече дават попара.Как я правите,какво слагате вътре?

# 148
  • Стара Загора
ronja77 аз в попарата слагам 3 сухара ( на пападополу) малко обезсолено сирене, на върха на лъжичката масло и 1 лъжичка захар. Задушавам я с гореща вода за 1-2 минути и това е. Днес варя боб и мисля да и дам малко на Симона да я видя ще го яде ли.

# 149
Алоха!

Каква хубава септемврийска сутрин!  Mr. Green Ех, и да си бях в Бургаааас, нямаше да има по-щастлива от мене, ама нейсе..

За косопада:
аз от няколко дни пия Герикапс (вит А+Е), защото вече почти 6м е нещо невероятно. Надявам се да помогне поне малко.
За козметиката: аз ползвам на Себамед и Бюбхен и не смятам да ги сменям, защото съм доволна. А, имам и един лосион на Спринг Фарма: Excipial, повечето го знаете май. И от него съм супер доволна и ще си карам с него. Ние и без това от време на време се мажем, че моя Дзвер (като всички мъже май..) мразида го мажат с каквото и да било и врещи сякаш го колят.  #Crazy

Ох, сутринта се занимавах с колежански проблем, понеже прекъснах за 3г и сега направо ми се вижда мисия невъзможна да си взема останалите ми 2 семестъра и изпити. Знам, че навсякъде е зле положението, ама все си мисля, че Колеж по туризъм - Бургас, бие всенякакви рекорди.. Майка ми се опитва да извлече някаква информация за какво да се подготвям, ама тези, които са били в университет, знаят какво е да си имаш работа с "УчЕБЕН ОТДЕЛ"!  #Cussing out На всичкото отгоре се сетих, че детето е на имунизация и изследвания на 24-25.09 и няма да мога да отида. Въобще...

Хайде олаках се и на вас, малко ми олекна, че преди 30мин щях да застрелям някой...

Приятни разходки на всичкииии!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт