Ще се купува явно течният препарат на Persil.Дами, да ви се оплача - въпреки зачестилото кърмене последната седмица днес ми дойде цикъл.
Ще се купува явно течният препарат на Persil.
И понеже ми напомни за чая, та тази вечер си направих и Рая за сега спи блажено...да вдим до кога.
аз не пиех повече от 2 чаши на ден, но Яна и от една си спеше по цял ден. Даже майките пред блока винаги разбираха когато не съм пила 

Връзката ни стана на 6г., вашата? Браво на половинката ти, моят мъж хем е романтичен по принцип, тази годишнина не я отбезязахме
А четири дни преди това бяхме независими един от друг кумове (на една и съща сватба 06.09.2003) - май и Веси бяха кумували на тази дата... или нещо бъркам...
Ще видя какво ще го измъдря утре
Та и аз се чудя в крайна сметка как някои вече са ехеее местни, постни и т.н. Сега като направи пълни 7 ще започна тепърва да въвеждам местните, а към 9-тия ще включа и закуска примерно попара. Има ли и други с моето темпо
или аз се замотвам повече.
. "От стара коза яре". Това обяснява всичко 
Не сме сами тогава.
Софи пък вече 3та сутрин отказва млякото в 6. Или изобщо не се събужда, или просто не го иска. Та така минахме на 4 хранения съвсем по нейна инициатива. Мисля, при това положение да вкарвам попарата от другата седмица за закуска в 8. Макар че не ми е много ясно какво точно сирене да й слагам
Има една фета, която много прилича на нашето бяло сирене, или другия вариант е да слагам едно сирене "Формаджино Мио" дето се води бебешко...абе ще видим.
Та и аз се чудя в крайна сметка как някои вече са ехеее местни, постни и т.н. Сега като направи пълни 7 ще започна тепърва да въвеждам местните, а към 9-тия ще включа и закуска примерно попара. Има ли и други с моето темпо
или аз се замотвам повече.
/ чудех се кой друг питаше/ 
Започвам да и правя дом.пюрета със зел.от градината,а месата другия месец ще ги въвеждам.
А тези мами с педагогическото захранване..сигурно децата са само по памперс.
понеже от снощи съм в потрес искам да си сверя часовника с вас! 

Свалих 5 кг.и по 5-7 см.почти от всякъде,понамаля ми и целулита,много съм хепи и продължавам!
...Май много съм се заразмислила...то това недоспиването до какво друго може да ме доведе.... май е време да си лягам