Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 029
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Вероники, и аз ще се радвам да се запознаем  Hug Дано успеем да дойдем. Какви са прогнозите за времето  newsm78
Аз пък да ви кажа как захранват други мами. Скоро се чух с една от тези, дето бяхме в Шейново, 43 годишна първескиня с 3 висши (не че това е много важно Crazy). Та, нейното педи й казало да дава 3 седмици картофено пюре и после - може всеки ден различен зеленчук, щото видиш ли - било захранено вече със зеленчуци  Shocked Crazy newsm78  Rolling Eyes

Ами то и тук някой беше казал, че и тяхната педи е на това мнение. Но тогава, като казах, че е абсурдно да се твърди, че всички зеленчуци са еднакви и майката взе, че се обиди  newsm78  Crazy

Бодливка, тази количка и аз я гледах за Маги миналата Коледа. Но нещо ми ес струва още малка, за да може да я оцени по достойнство  Rolling Eyes За това реших, че няма смисъл сега да се ръся за такава и взех по-обикновена.
Като гледам по площадките как хубаво си играя момиченца на 5-6-7 год. с бебета и всичките му там аксесоари. Май е по-добре да се изчака до такава някаква възраст за по-хубави играчки от този сорт. Аз за това се отказах и да купувам бебета от сорта на Бейби Борн, Анабел и т.н.
Мисля, че преди време четох в темата за ЛаРедут, че я пускали тази количка на доста изгодна цена, но свършила много бързо  Rolling Eyes

Слънце, много съжалявам за резултатите  Confused  Hug Дано се оправят нещата по лесен и бърз начин  Praynig

# 211
  • София
 Здравейте, писателки! Laughing
 Аз май ще си взимам отпуск от форума. Дзверът вече не се трае и наистина не знам как ще го озаптявам. Научи се да се изправя сам в леглото, а още не съм му купила по-тънък дюшек и сега трябва да съм непрекъснато нащрек кога ще се прекатури през решетките. Нощес от 4 до 5 и половина се е разхождал из леглото, ревал (реве и като го нося и като давам цица и всякак), ял, пикал и какво ли още не. Накрая, за да спре да пищи, баща му го хвана за краката и почти го увеси надолу с главата и така спря и заспа. Дете-идиотче! Тъпото е, че и на пода да го оставя, той пак отива я до шкаф, я до легло и почва да става, а понеже още е нестабилен, това неминуемо води до удряне на тиквата някъде и до рев. Ако не това, ще отиде да дръпне шнура на телевизора или компютъра и да се опита да ги дъвче. Абе, ужас! Не знам как ще обезопасявам.
 Четох ви по диагонал, че пак се опитвам да работя. Честити нови къщи на всички с нови къщи! Честити месечинки, рождени дни, годежни пръстени и всичко!
 Слънце, мога да си представя как се чувстваш, но колкото и малоумно да звучи, най-важно е да запазиш спокойствие и да се радваш на живота, какъвто е, пък той е хубав, въпреки тъпите изследвания.

# 212
Няколко предложения за заглавия на темичките:

МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори
МАРТенското диваненце предпочита плодово пюренце
Първа думичка изрече МАРТенското ни човече

# 213
Здравейте момичета  Hug,благодаря ви за пожеланията послучай половиния ни рожден ден  Crazy
ето да се подсладите за наше здраве

Честито и на Тоби и Лора  Hug
Алекс-мама ,благодаря ти мила   bouquet

Нашите резултати от изследванията са супер,педи е доволна,вече сме 7150 и 65 см  Crazy
днес си направихме една разходка до Метро,не ни пуснаха с количката и го сложихме в кошчето за кола,ама такова реване беше,хич не му допадна магазина  Laughing
Зеленко,много ми харесва количката,а също и черния цвят  Peace,много ми е стилен и моята е черна  Peace
още нещо щях да пиша ама  newsm78

# 214
  • София
Здравейте пак от нас. Моят Калин съвсем се повреди, горкото ми дете с това проклето захранване. Днес пък отказа ц*ц* и си изпроси пюре и следобед. Не знам за бързането, ама аз по 5 дни вкарвам всяка нова храна, като я комбинирам само с вече въведени до момента. Изброих поне 7-8 зеленчука, чат-пат ориз има в някои пюрета и ако броя и него... Разните плодове са също сума ти видове, пък има и меса, каши и прочие простотии. Направо много ми е трудно това проклето захранване. Чета като гламава етикетите и се сещам за една моя приятелка, дето ме беше предупредила, че не всички преводи са верни, а аз немски не щпрехам и разчитам на превода... Абе откачена работа... На всичко отгоре вчера Калин нещо го полазило по едното слепоочие и стана цяла раничка, а за по-сигурно днес нещо го полази и по ръчичката  smile3538 smile3538 smile3538

За албумите от Джъмбо
, ето снимка:
http://martenichki.snimka.bg/other/nashite-pokupki-za-bebchetata.262534.14753692

Кой ще иска, че да знам, ако отидем!!! Може и на ЛС.

Вероники
, албумите са снимки са за 200 броя 10/15 от Джъмбо с поле за надписване и някои мами искаха да купим и да им пратим, та снимах някои обложки, че да е ясно за какво става въпрос.

Софийска среща - събота - 12.09.2009 г. - Борисова градина - 11 ч.
Записвайте се: зелено човече, Вероники, Дидето, Toни_ст, Дивена, Елвинг
Който не следи новините, метрото вече е "вързано"  Peace

# 215
  • София
Слънце, моя приятелка беше с 3та група, клоняща даже съм Б, пи изопринозин (имуностимулант май някакъв) по лекарско предписание, и после беше 1ва група  Rolling Eyes Питай д-рката си за това. Дано всичко е наред!  Praynig Раничка на шийката на матката имаш ли?
Маймунке,  Shocked ooooh! убива ме твоя Илийчо! Сигурно не ти е лесно, но се възхищавам на бързото му развитие  Hug Simple Smile
И нашата Ариа е черна  Blush , със сиво  Crazy Есктра си е по-тъмен цвят, ако знаете светлите как бързо се цапат  Crazy Laughing

# 216
Ех Слънце.. spoko само не се депресирай,някакви допълнителни изследвания прави ли? Thinking

kikoikris и аз много харесвам черният цвят за количка,предишната с Дари ми беше такава. Peace

зелено човече и аз чета,даже и сега когато Ади няма обриви като кака си навремето.И даже намирам еднакви по вид и марка пюрета,а с различни етикети! ooooh! На Гербер беше,от тези по 80гр.ама не помня какво точно.

veselina_s_p честно не съм се замисляла, дали ще оцени играчка по достойнство-едва ли.Обаче ще се изкефи страшно и това ми стига!Знаеш ги момиченцата,лягат и стават с мечтата за количка,кукла..фантазират си кое,как.. За третия РД и подарихме Анабел,и беше в еуфория буквално, и аз покрай нея-никога не съм имала такава кукла  Rolling Eyes.Играе си с нея и сега,дано издеяни още малко,та и Ади да и се порадва.. Crazy

Завиждам ви благородно за хубавите климатици,и ние сме се спрели на Фуджицу или Мицубиши..само дето нямаме толкова средства,а ще ни трябват три броя. Crazy Но както казваше моята баба-що е време,все е прад нас..а и не съм си проверила тотото. Mr. Green

# 217
  • Стара Загора
Знаете ли........ най интересното в моя случай е, че нямам раничка, нито гъбички нищо. Днес за мой късмет точно в деня когато разбрах резултатите ми дойде и лекарката ми ми каза да започна веднага със цикъла да пия Флажил. А след като ми свърши ще отида за да ми напише друга рецепта. Ще проведа някакво "важно" или незнам и аз вече какво лечение и пак ще вземем проби. Вече и аз незнам какво да си мисля. Да става каквото ми е писано.

# 218
Слънце, кураж! Важното е да се приложи правилно лечение - те докторята си знаят. Ще се оправиш. Hug

Зеленко, и ние върнахме доста със захранването, тъкмо ядеше първото месо и тати замина и отказа да яде. Като се върна тати пак опива по обяд зеленчуци и определено иска да яде с нас, а и върна количеството - по около 100-тина грама яде сега, а преди по 190-200 гр.
Ама и аз не я насилвам, де... колкото иска - толкова. И без това новата храна е за опитване. Peace Днес и варих зеленчуци: тиквичка, картофче, морков и чушка - стана фантастично пюре... Е, хапна около 100 грама и това е. Ми ще видим как ще я караме занапред, тя сама ще си покаже. Peace

Мънки, ама Илийката е големан вече... и панта от сега. Дупе да ти е яко. Laughing

# 219
Не успях да прочета много от написаното днес, за което се извинявам, но имах работа!

Слънче, ако трябва отиди при друг лекар и обсъдете ново лечение! Като раждах Петя момичето, което беше в стаята ми ми сподели, е е била с много лоши резултати от цитонамазката, но за 5-6 месеца вече беше ОК и нормално си бе износила детето и родила! Стискам палци скоро да ни зарадваш с по-добри новини!

Искам да кажа браво на прохождащия Илийка! Като се сетя нашия батко Илийка как обикаляше кошарата на 7 месеца и си представям какъв бяс ще е и твоят сладур! Браво!

Днес си поръчах чувалче за количка на Graco, за пръв път правя поръчка на бебешки неща в сайт! Все предпочитам око да види, ръка да пипне! Утре сигурно ще ми пристигне поръчката и дано ми хареса, и най-важното дано се хареса на Петя!

Днес милата е толкова нервна и кисела, така настървено хапе всичко, което докопа! Чак ми  е жал!

Лека нощ момичета!

# 220
БОДЛИВКЕ, имам аз охота да редя словореди по всяко време на денонощието, само публика ми дай Simple Smile Нищо, че вече цяла седмица едвам ставам, щото не мога да си легна преди 1.00 ч., ама ще наваксам като тръгне баткото на детска другата седмица със следобедния сън Simple Smile

Вероники, благодаря! Моят Ники е същият случай като Тео и ще поразпитам и аз педиатърката за този Дормикинд. Ники спи има-няма 30-40 минути и то не повече от 3 пъти на ден (до скоро бяха 4, но ги намали, много му се видяха). Не ме притеснява толкова краткия сън, колкото мнооого трудното заспиване - приспиваме се по 30 минути най-малко, за д аспи още толкова. Понеже баткото ми заспиваше много лесно (на циците и хоп, готов е), с този ми е много трудно да свикна, че не успява да се приспи с цокане (т.е. успява, но се обръща по корем веднага и се събужда и следва мрънкане, разсънване и ... абе да не ти разправям). Между другото, попрочетох, че чаят от маточина бил полезен за такива случаи зато нашите вампирчета, аз засега реших аз да го пия, да видим ще подейства ли, но ще питам педиатърката дали може да правя и на Ники такъв чай.

Бухта, а как разбираш, че не стига кърмата? Успех със захранването, дано почнете лесно и безоблачно.

Зелено човече, нашата количка също е черна и аз много й се кефя! На мен ми е стилно черна количка, но всеки си има вкус.

Слънце, дано се оправиш бързо и да няма проблеми.

Мънки, много се смея с твоя Илия, но не ти завиждам де. Дано порасне по-бързо Simple Smile

# 221
Знаете ли........ най интересното в моя случай е, че нямам раничка, нито гъбички нищо. Днес за мой късмет точно в деня когато разбрах резултатите ми дойде и лекарката ми ми каза да започна веднага със цикъла да пия Флажил. А след като ми свърши ще отида за да ми напише друга рецепта. Ще проведа някакво "важно" или незнам и аз вече какво лечение и пак ще вземем проби. Вече и аз незнам какво да си мисля. Да става каквото ми е писано.

стискам палци всички лошо да се размине Praynig точно оня ден си говорехме за цитонамазката и хич не научих нещо добро ooooh! даже и леко се стресирах,не знам защо ама Tired

ние днес спахме от 3 до 4 и после от 7:30 до към 8:15 това ние с пането за целия ден,вечер като се къпем и хленчи,защото вечно си е недоспал ooooh!

зеленко,количката е страхотна,а има ли да се продава отделно и борд? или не си търсила newsm78 и най-хоризонталното положение какво е,че една позната си търси количка,беше се спряла на Ариата но не и допаднала,защото най-долното положение им идва високо,тъй като малкия е на 3 месеца,а тук няма къде да се види този модел.
благодаря  bouquet

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 00:47 от baby_moni

# 222
Здравейте момичета.
Слънце много те прегръщам, и стискам палци всичко да се оправи бързо.  Hug  bouquet

Не съм чела нищо и само исках да кажа че в тойс рус има намаление http://www.toysrus.co.uk/index.jsf?fh_eds=%EF%BF%BD&fh_view_ … h_start_index=790

Пускам линка от средата че до там стигнах с разглеждането .
SZA аз отдавна бях писала за този чай, аз докато къдмех си пийвах и Яна много добре си спеше. Определено имаше разлика ако пия и не пия Peace

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 01:30 от КаЯна

# 223
Добро утро!
Не смея да се похваля, но Рая започна да спи малко по-спокойно от 2 нощи. Пу-пу, дано е все така, та и аз си се наспивам по-добре.

Чай от маточина и аз пиех преди и наистина имаше ефект. Не знам защо не се сетих по-рано, когато имахме проблеми със съня за него. newsm78

Отивам да си направя едно мляко с нес, че още ми се дреме...

# 224
Здравейте,

Слънце, стискам палци да се разминеш с най-лошото.  Hug

Ние днес си поспахме до 9ч. Сега се моткаме и чакам да ми кажат свекитата дали ще идват, че да знам дали да излизам.

Хайде   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт