Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 250
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,искам да ви питам знае ли някой защо не мога да се регистрирам в продавалника?

# 451
бебе_Рая: какво изписва като проблем? Да не би да е нереална е-поща или нещо такова? (Това е доста често срещан проблем).

# 452
  • София
Привет!
Честит първи учебен ден на учениците!
Честит рожден ден на Поли-Уоли! Много здраве, любов и радости!

Сиа, вие май сте с най-много зъбчета  Simple Smile Алекс все още е в този вид  tooth  Crazy , повече от 2 седмици чакаме втория  ooooh! Редактирам - напипах второто преди малко  Mr. Green
Добро настроение, наистина сте много хубави на снимката, но аз лоша твоя не съм видяла  Heart Eyes Hug
Алекс-мама, то си е факт - 2г е детският пубертет уж. Не че баткото не го е кара още  Twisted Evil
Окич, добре дошли!  Hug

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 10:09 от Elwing

# 453
Ами мисля че не е това проблема,пробвала съм с много пощи които са активни но не пращат имейли за потвърждение на регистрацията

# 454
Аз пък съм чувала, че на 3г е пубертета.. ама може и "криза" да е било.. Още от малки почват с кризите, тц, тц, тц..

бебе_Рая: пиши на администратора за "повредата", би трябвало да ти отговорят поне какъв е проблема и дали е в твоя телевизор. Simple Smile

# 455
Сиа, вие май сте с най-много зъбчета  Simple Smile

А, моля моля, ние имаме 5 зъба от вече повече от две седмици, а сега се вижда вече и шестия  Mr. Green

Добро утро и от нас, макар че като гледам то за повечето вече преваля деня Simple Smile

Честит рожден ден на Поли-Уоли и честит първи учебен ден за учениците! До нас също е училище и досега гърмяха и трещяха, та успях да приспя Ники чак сега. Но пък имах удоволствието да чуя лично министърката на образованието, която е бивш директор на нашето училище и по този повод беше на откриването  Laughing

Гого пък ще тръгва на детска от утре, въпреки че от днес официално вече нямат сборни групи. Понеже майка му забрави за изследването за чревни паразити и го направихме в последния момент, та днес излизат резултатите.

# 456
Добро утро  Hug
Честит първи учебен ден  smile3529
Алекс-мама,милата,съчувствам ти  spoko,ама ще видиш как нашите като пораснат колко добрички ще станат,кога  ще е това   33uu,но вярвам че скоро ще се кротнат  Crazy
Десис и ние сме точно както описваш Вики  Peace,разбирам те напълно  Hug
СЗА,браво за зъбчетата  Hug ,спокойно може да минавате към пържолите  newsm62 шегичка
Мен треска ме тресе,нали на 17 заминаваме,не знам откъде да я започна с багажите,съответно за моя няма да остане място  Whistling Tired,много съм изнервена и Крис го усеща сякаш,от вчера не е спрял да хленчи,като кученце скимти  Cry Tired

# 457
Polly-Wolly,  newsm59! Много радост и щастие ти желая!

Мацки, качих снимка номер 2 в колажа. Кропнах си я в Пикаса (уж), а като я качих излезе в неоправен вид. Защо така?
Незнам кой се е заел с колажа, инак щях да пиша на лични. Качеството и е по-добро и Тоби е с изчистена кожа на нея.
Ето я:
http://martenichki.snimka.bg/baby/snimki-za-kolaj-nomer-2.412752.14839376

Вчера бяхме на преглед и сме цели 7960гр, 68см.  Grinning Удвоихме си и ние рожденото тегло.
Със захранването сме под кривата круша. Тоби изяжда около 50гр и си иска млякото. То не че съм се разбързала нанякъде. Така че сме основно на кърма.

Да ви се похваля, че вчера бях на покупки и се обзаведох с нова дълга жилетка, блуза, гривна, дълъг гердан и молив за очи. Много им се радвам. Party Другия понеделник ще се ходи за ботуши.
Много съм зле с гардероба и се чудя откъде да го почна...

# 458
Dez,самият сайт снимка.бг понякога ги качва с такова качество и при мен се случва често  Peace
ама че съм
Поли-уоли,честит рожден ден мила   bigdance2 bdbaloni,желая ти от всичко по много  Hug

# 459
  • София
Честит първи учебен ден и успешна учебна година! Специални поздрави на Кристиян на Айрис, Никол на Никита и Боян на Дума.
Честит Рожден Ден на Polly-Wolly! Здраве, щастие и много любов. Днес и тати има РД  Party
Ето и снимката на Стела за колажа: http://martenichki.snimka.bg/baby/snimki-za-kolaj-nomer-2.412752.14839910
Деска, кураж, мила! Дано скоро се подобрят нещата при Вики, много е гадно като не си доспива човек, а вашият случай направо... С теб сме.  Hug
Мери, къде се губиш, душко? Липсваш!
Стела също вчера почти не яде, какво е това чудо не знам - зъби ли, какво ли... като сука в 11.40 ч. (и то съвсем не както си цока обикновено) и после чак в 18.10 ч. Не знам какво има, уж е гладна - слагам я, засмуква 3-4 пъти и писва. Кърма си имам (проверявам си с помпата всеки път), я тя се дърпа и после пак засмуква... луда работа... иначе, и през нощта жално скимтеше, а цяла сутрин усилено хапе всичко, което докопа... явно много я сърби... или пък може да е стачка... аз си мисля, че по-скоро е от зъбките (или поне се надявам), ама... нали сме още само на кърма и не знам... уф, много ми е терсене...
Иначе, Стела през деня спи поне 4 пъти, но кратичко - по около 35 мин макс. Ако сме навън (и се друса количката), може и час и половина да откара... Нощем, обаче, е адски неспокойна, много се върти, плачка, пъшка, ужасТ.
Хубав ден на всички, че някой се събуди и наддава вой....

# 460
  • София
СЗА, моите извинения!  Laughing Hug Ама така е, като си мълчите - всеки зъб се отпразнува тук  Naughty Mr. Green Heart Eyes А Тошко разбрах, че чат-пат си идвал.  Peace Така че, явно няма да търся друг д-р, но кога ще се наканя да ида, не знам  Whistling
Много са сладки Стела и Тоби!  Heart Eyes
Анастасия, то като ги хване на 2г май кара до другия пубертет  Crazy Laughing

# 461
Мале колко много зъбкииии!Аз се връщам да чета по няколко пъти,че не мога да повярвам на очите си-по 5-6 зъбчета! CrazyСигурно са ви много сладки зайчетата! Mr. Green Heart Eyes Да са ви честити на всичките!
А някои дечица (момиченца най-вече) като чета какви неща правят вече,да се изправят,крачки да се опитват да правят...Еееех,бавно се развива моето в сравнение с тях. LaughingАма здраве да е и ние ще ги стигнем някой ден.
Елвинг,ти ли беше казала веднъж да не говорим с майките на момиченца,че ще се комплексираме. Mr. Green
Кикоикрис,таман се чудех тази сутрин де избяга,викам да не сте заминали и да съм пропуснала.Броени часове останаха! Flutter Hug
Аааа и щях да забравя,днес пак ме взеха за най-чудната майка и най-оливащата се в пазене на детето си,понеже не искам да му дам локум. hahaha Баба ми беше потресена! JoyРедовно иска да купи на Алекс зайо-байо или солети,кроасан,че и още имаше...И все и казвам,че не яде такива неща и пак продължава. Rolling Eyes

И аз съм от заплесите. Blush
Поли Уоли,Честит Рожден Ден!!!От любов и здраве да не се отървеш!  bouquet

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 11:55 от АлЕкС-мама

# 462
  • София
Алекс-мама, и аз се чудя на момичешките постижения. Илийчо отсрамва мъжете  Laughing Иначе и Алекс е далече от изправяне, ама то му тежи дупето. Локум пак добре, бабата на мъжа ми беше купила шоколадче за Александър като ходихме не село  Laughing , естествено, аз намазах  Embarassed Crazy Laughing

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 11:56 от Elwing

# 463
  • София - Рим и обратно
http://forthenature.org/petitions/7/start/0
Моля, подпишете я. Нека запазим хубавата природа на България Hug

# 464
БОДЛИВКА, анастасия22, Elwing, SZA, Deziderata, kikoikris, rossykv, АлЕкС-мама, много ви благодаря, страшно сте мили lovekiss

бебе_Рая, пиши ЛС на някой от админите и почти веднага ще ти потвърдят регистрирацията Peace . Това е много често срещан проблем, явно си е от самия Продавалник

Общи условия

Активация на акаунт