Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 626
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Добро настроение, винаги съм давала вит. С директно - и на Гого, и сега на Ники.

# 436
  • Варна
Здравейте, момичета  Hug Изпуснах ви за няколко дни и не мога да наваксам  Crazy Затова няма да се мъча, ако успея хубаво, ако не - здраве да е  Hug
Та ние пътувахме добре. Първите два дни не можех да си позная детето - по цял ден една ухилена, голям смях, голямо чудо. После си стана същата малка ревличка, а днес направо ми разказа играта  ooooh! Направо се съдра от рев и то не за друго, а защото отвреме навреме и се приспива  Crazy . Е, не спи мойто дете и това си е  ooooh!  През деня най - много 2 пъти по 15мин и вечер от 23.30-00.00 до 9, като ставаме около 5-6 пъти за нощ. Имаме 100 хранения общо  Crazy Абе за какво говорим....  ooooh!
Иначе бяхме на консултация - качила е 430, което си е нормално за нея и 3 см. Вече сме 5 780, така че и ние като Симона на Гери може би на 6 месеца ще стигнем техните 6 200  Praynig
Онзи ден захраних - дадох и картофче, е, не ни се получи като при вас  - 3 лъжички, 6 лъжички, половин пюре  Whistling Не се сеща милата как се яде, харесва и, лапа и се ухилва до ушите и всичко изтича и така 5-6 пъти. Писва и, почва да реве и и давам шишето. Е, нищо, аз не бързам за никъде, все някога ще се сети  Simple Smile
Моята сага с цеденето е към своя край, вече доста се мъча и изкарвам доста оскъдни количества, но  съм доволна от себе си. Удържах фронта с цедене 5 месеца и карам 6-ти  Mr. Green
Честито на всички с поводи които съм пропуснала   bouquet
Специално мерси на Роската за поздрава  Hug
Лека вечер на всички  Hug

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 00:02 от dessiss

# 437
Добро утро рано,рано!
Ами така е, мойто бебе нещо не е по спането. Предполагам че е от зъбите, те на веднъж и избиха 3 (сега са общо 5). Имаме и голям проблем с това нощно хранене  Crazy няма отказване и туй то! Ако някой има идея как да се откажем, да сподели. Не става с водичка или залъгване. Да не говорим, че Лора захитря и откак се научи да се изправя, събуди ли се вече е изправена на кошарата и няма заспиване. Иска права да спи и се почва един рев като се опитам да я сложа обратно легнала ... сега спи блаженно, изморена от всичките упражнения, но за майка и сън няма.
Веселина_с_п , трудно може да се нарече почивка. То ежедневните задължения са си едни и същи, само обстановката е различна. Но си е релаксиращо наистина, мога да кажа че си починах.
Добро настроение, благодаря ти за милите думи. И аз много искам да ви видя, също и цялата групичка в градинката. Кога излизате сутрин или следобед? Сигурно вече сте се преместили и за съжаление няма да сме съседки, като гледам от снимките Марти доста е пораснал. За стъпчиците на Лора те са малки и за сега доста неуверени, като пате е.
За витамин Ц-то, винаги съм го давала директно в лъжичката без да го разтварям във вода, да си призная за първи път чувам, че може така.
kikoikris, с яденето в момента Лора се държи по същия начин. Но аз съм сигурна, че е от зъбите. Може би и при вас това е проблема...
Е, хайде аз ще гледам да свърша нещичко преди дивене да се е събудило

# 438
  • Стара Загора
Честит първи учебен ден на всички малки и големи ученици.    bouquet

# 439
Добро утро и от нас!
Ние се наядохме и тръгваме на разходка.

Честит първи учебен ден!

# 440
Добро утро и от нас!

sia, този път си ме изпреварила, иначе все аз се записвам първа за деня и вече страдах... Embarassed
С нощното хранене и ние си имаме проблем, който се задълбочи с времето и зъбите, които още ги няма при нас. Rolling Eyes Сам тази нощ беше добре с 2 сукания в 1 и в 5. Иначе и ние сучем по 100 пъти на нощ. Tired Та номера с отказването е сложен...да видим.

Слънце, добре че си ти да напомняш за празниците...

Честито на учениците и от мен!

# 441
  • София
 Честит празник на всички ученици и на техните майки!!!Специален поздрав на Никол и Никита  bouquet

Тони, ние сме така с храненията - в 1,2, а след това към 5,6. С всяка изминала нощ ми се спи все повече и повече Tired
 Сиа, добре дошла Hug Утре ще те чакаме в парка Wink 
 Десис, Бухта, нашето захранване също не тръгна успешно - от две лъжички дали нещо му отиде в стомахчето, не зная..
 Вит С и аз давам директно с лъжичка Peace
 Добро настроение, много сте хубави  с Марто в новия ви дом Wink

# 442
Добро утро, хубав ден ви желая с много настроение и усмивки!
Благодаря за отговорите за витамин С, успокоихте ме и ще продължавам и аз директно да си му давам. Peace
*Elle* Joy хе, хе мила не сме в новия ни дом а на гости на зълва ми...но и това ще дойде, скоро ще пускам снимки от новото ни "в нас", няма как трябва да побързаме..., че поздравите започнаха... Wink
Сиа, все още сме съседки Wink поне до края на септември де...ами излизаме към 16:00 ч. прибилизително на разходка.
Честити месечинки, много здраве, щастие и радост пожелавам. newsm51
Честит първи звънец на учениците и успешна нова учебна година! smile3529

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 09:24 от dobro_nastroenie

# 443
Здравейте,

Честит първи учебен ден и от нас!!! Много забавления и интересни уроци!!!

за сватбите- нашата излезна 5 000лв, като минахме възможно най-най.
Деска- скоро ще се успокой  Hug

Ето ни снимката за колажа http://martenichki.snimka.bg/baby/snimki-za-kolaj-nomer-2.412752.14838553

Хайде  Hug

# 444
Честит първи учебен ден на всички ученици!   bouquet

# 445
Добро утро  Grinning

Гледам никой още не е поднесъл закуската, така че този път е от мен  Grinning

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

Много успехи на всички и само от 4 нагоре  Mr. Green
Днес по този повод е ужас покрай училищата. Ние имаме училище точно до нас и отвсякъде около него има само малки квартални улички  ooooh! Не можем да си излезнем от района от коли. И един некадърник зад волана да се издъни и става еднооо - ни нипред-ни назад  ooooh!
Днес и Маги вече е на градина. Нямаше търпение детето. Като отидохме направо си влезна вътре, а аз си чакам да излезне госпожата и да се запознаем  Laughing Нали до сега бяхме в яслите.

За яденето. И Мира тази седмица е много променлива на ядене  Rolling Eyes Единия ден аде по 190гр и отваря уста за още. На другия ден едвам изяжда 150гр  Rolling Eyes Вчера примерно въобще отказа сутрешното мляко. Предполагам, че е от зъбите, защото много настървено ръфя всичко.

За сватбите, аз не помн колко стъпи  newsm78 Ама тя беше преди 6 год и със сигурност леко са се променили нещата  Crazy Е, не сме имали пироефекти  Grinning

Хайде хубав ден  Hug

# 446
Мале,колко е порастнала Елия!!!И все умихнатичка! Hug
Кикоикрис,и ние сме на вашето положение с храненето вече 2 дни.Като дойде време за яденееее...Чак не ми се почва. ooooh!Само че и млякото не ще,всичко взе да плюе и да хленчи.Пак сме в ужасен период и тази нощ пак си побудувахме към 2 часа. Tired
А каква е обстановката вкъщи ако ви кажа...Нали сме в "дядовата ръкавичка" с 3 деца (на сестра ми),та моето реве и мрънка нон-стоп я от зъби я от нещо си ,дето само той си знае. Crossing Arms Малкия племенник вече го почнаха коликите,а племенницата ми (Елвинг,има нещо вярно във възрастта 2 год.) все по-зле и по-зле се държи.Тръшка се,инати се,опитва се да се дразни и да поступва Алекс и за капак на всичко взе да не обажда за гърнето и да се напикава. TiredАман.Вземам да завиждам на моя сутрин като тръгне на работа.Наистина не съм се уморявала така като работех преди,психическата умора е гадно нещо.  Rolling Eyes

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА УЧЕНИЦИТЕ НИ!!! Grinning УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА!

# 447
Честит първи учебен ден на всички учители и на каките и батковците, които са ученици!

Вчера Петя беше с гадно разстройство, но май сме пресекли работите! Не знам от какво защото от седмица не е приемала нова храна, но интересното е че баткото беше с такъв дрисък точно на възрастта на Петя!От вчера и давам и лечебна храна на Хумана, дупето и се подсече за минути само сварената смрадлика помогна!

Хайде лек ден!

# 448
Eх че хубава закуска,за мен само кафенце обаче,че докато спах съм се вталила-на не замине минуса.. Mr. Green

Ние излизаме,после ще дочета..  да не пропусна
Честит Рожден Ден на Polly-Wolly! Hug

# 449
Добро утро и от нас!

Честит първи учебен ден и успешна учебна година!

Честит Рожден Ден на Polly-Wolly!

Ние снощи се будихме 4 пъти и сега умирам за сън, а имам да гладя, да бърша прах..  Confused

dobro_nastroenie:  изглеждаш много свежа на снимката с Марти!  Hug

Хайде после ще се разпиша, че едва гледам...

Общи условия

Активация на акаунт