Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 203
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Нинче, честита годишнина! Пожелавам ти да сте много влюбени още дъъълги години!
Много хубаво да си отпразнувате!

Аз от вчера качвам снимки, но не е лесно с това дете -чудо, което въобще не иска да седи само вече. Ето резултата от качването- Снимки от срещата в Несебър, и малко снимки Мария на морето и сложих и за колажа една.
Да се включа по въпроса с качествените дрешки. Moга да препоръчам бодитата на Маркс енд Спенсър(в ССЦ)- супер плътна материя и много готини шарки, а имат и вариант чисто бели с малка картинка. Връзват се по 7 лв. за къс ръкав, но се продават на пакет по 5 или 7. От техните чорапки съм също много доволна.
Дима, напълно съм ти в положението- голямо хленчене, рев преди всеки сън...Добре че поне се белее нещо под венеца, че ми дава някаква надежда за по- мирни дни.
Това за Била- нямам думи- тея смотани търговци са мноого, мноого зле.
Ей сега  в един магазин ми показват лъжички. които се сгъват и стават като във кутийка, цена 8 лв. Разглеждам ги аз- дали са много твърди, питам имат ли посочена възраст на детето някъде...И продавачката какво се изпусна- "...ами те са рекламни на една марка столчета за кола"(Конкорд)...Е бре, като са рекламни- какво сте ги наредили с таз цена?!
За захранването- картофа- как да е -въведох го- с тиква, с морков- където е по- малък % картоф-яде. Но тиквичката- гадост- не можа, и не можа да преглътне този вкус- Хип- тиквичка с картоф. С какво друго мога да я въведа?
Честит Кръстовден, който вече почти мина! Казват, че с този ден свършва лятото...

# 421
Къде сте всички  newsm78

# 422
Привет!  Hug
Дааа... повдигнатата тема за захранването се изясни, мерси! Hug
Сиа, еее най-после си у дома, добре дошли, дано скоро се видим...домъчня ми за вас... браво на Лори, както пишеш има голям напредък ...ще се радвам да я видя как пристъпва. Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 21:39 от dobro_nastroenie

# 423
Да,горе-долу толкова ще ни струва,ако искам да е така,както си я представям.Без безкрайни роднини(сведени все пак до родители и първи братовчеди) и много приятели!Мога и да спестя от тоалета,но пък искам голямо шоу с пироефекти(падам си по тези неща),които са доста скъпи а и имам още някои идеи за шаферките. Flutter
Естествено че сватба може да се направи и с 5хил.,може и така както сме по пантофи и дънки да се венчаем,и толкова.Скучно.

dobro_nastroenie новия ти аватар страшно ми харесва! Heart Eyes

# 424
БОДЛИВКА, мерси, мерси! Hug
И твоя е много оригинален! Peace

# 425
Честита годишнина на Нинчето!!! Да те слуша и да ти наси повече пари!!!

Добро настроение- и мен ме кефите на снимката. А Марто е станал такъв шишко (в добрия смисъл), че чак не мога да повярвам, че беше болно бебче. Пу пу.

Хайде от нас лека и мека

# 426
БОДЛИВКЕ, ясно ми е, че ти ме разбра Simple Smile За венчавката - и ние сме така, не ме ще от вече десет години и това си е. Но и според мен под 10 хил. лв. няма как да направим шоу като за пред хората, дет се вика. А и при нас - голяма рода, много приятели, абе въопще скъпа работа. Гледах ти репортажа - можеше и по-остричко да се изкажеш, имаш данни Mr. Green А къде имаш опит в ТВ?

Инкогнито, не съм сигурна разбрала ли съм ти добре въпроса, но ако е дали вече можеш да даваш каша, да - можеш. Но първата каша имай предвид се въвежда повечко време - поне 10-тина дни, за да има време стомахчето да свикне (тя е по-тежка за храносмилането храна).

Окич, наистина са им хубави на M&S, но изборът за момиченца е много по-голям от този за момченца. Аз ходих в петък и за момченца има само в бяло  Cry - явно не са зареждали скоро.

Добро настроение, моля  Hug

# 427
Здравейте момичета Hug
Честита годишнина на Нинчето - много любов ви желая и да остареете заедно Hug
Бодливке и аз те гледах. Радвам се че са измислили как да разрешат проблема ви Rolling Eyes

Гаджето на сестра ми й донесе бебе куче - гонче, женско, на около 2 месеца. Та мисълта ми е понеже ние няма как да я задържим, а собственикът й е решил да изоставя (никой не я иска, а е толкова сладка), ако някой има интерес  - да ми пише на ЛС.

За сватбите - нашата миналата година излезе около 5000, като повечето неща ние сме си ги правили, но всичко беше така, както го искахме Wink

Добро настроение снимката наистина е страхотна Heart Eyes

# 428
SZA, благодаря за отговора. Купила съм оризова безмлечна. Отделно ли да я давам тези 10 дни или може и с плодово пюре  Embarassed ?

# 429
  • Варна

Ти й викаш хидрофор, тя пак за хидрофЛор разправя  Mr. Green Mr. Green  Ха честита ви вода!

SZA, пак мерси. Аз засега зор за броя лъжички не давам - колкото хапне - толкова. Именно за запознаване с храната като вид и субстанция. Пък има време за цели паници  Mr. Green Аз тук си намерих едно магазинче за здравословни храни. Имат брашна от елда, царевица, ориз, абе цял куп неща, може би и рапчино олио имат. Много се надявам да успея да й приготвям разни полезни манджи  от тях.  

Уфффф, тоя пост останал да виси от обяд, не съм видяла, че не е минал заради нов отговор

# 430
 bowuu Добър вечер  Hug
Нинчее,честита ви годишнина   bouquet,много да се обичате още дълги,дълги години  txtloves Two Hearts  loveuuu
Честито и на всички порастнали бебчета  Hug  bouquet

Да ви се оплача много трудно ни върви захранването  ooooh!,нищо не иска да яде,хапва 1-2 лъжички и почва да плаче и да се свлича от шезлонга  ooooh! Tired,така е от скоро,а преди си хапваше с кеф,даже изяждаше цяло бурканче от 190 гр. Не знам какво му стана  Thinking,дайте идея от какво може да е,зъбки за сега не се виждат,само венците са подути  newsm78,иначе мляко си пие с кеф  ooooh!
И на мен педи ми каза да почвам месните,ама ние сме още до кривата круша със зеленчуковите,така че скоро няма да е  ooooh!

# 431
SZA, благодаря за отговора. Купила съм оризова безмлечна. Отделно ли да я давам тези 10 дни или може и с плодово пюре  Embarassed ?

Ами ако си въвела плодово пюре, може и с плодово да я даваш. Аз съм мешала и със зеленчуково също (ориз със зеленчуци Simple Smile).

# 432
Момичета мерси! Laughing
Да ви питам тези, които са давали витамин С на бебоците, как го давахте- разтворен във вода или така директно от ампулата в лъжичка? newsm78

# 433
Момичета мерси! Laughing
Да ви питам тези, които са давали витамин С на бебоците, как го давахте- разтворен във вода или така директно от ампулата в лъжичка? newsm78

аз го давах с малко вода,че иначе го плюеше.

# 434
Ами аз го давам няколко дни директно, но в упътването прочетох, че трябва във вода да се разтваря, та за това питам, дано не е вредно...така, ама ние вода почти не пием та за това...

Общи условия

Активация на акаунт