Много хубаво да си отпразнувате!
Аз от вчера качвам снимки, но не е лесно с това дете -чудо, което въобще не иска да седи само вече. Ето резултата от качването- Снимки от срещата в Несебър, и малко снимки Мария на морето и сложих и за колажа една.
Да се включа по въпроса с качествените дрешки. Moга да препоръчам бодитата на Маркс енд Спенсър(в ССЦ)- супер плътна материя и много готини шарки, а имат и вариант чисто бели с малка картинка. Връзват се по 7 лв. за къс ръкав, но се продават на пакет по 5 или 7. От техните чорапки съм също много доволна.
Дима, напълно съм ти в положението- голямо хленчене, рев преди всеки сън...Добре че поне се белее нещо под венеца, че ми дава някаква надежда за по- мирни дни.
Това за Била- нямам думи- тея смотани търговци са мноого, мноого зле.
Ей сега в един магазин ми показват лъжички. които се сгъват и стават като във кутийка, цена 8 лв. Разглеждам ги аз- дали са много твърди, питам имат ли посочена възраст на детето някъде...И продавачката какво се изпусна- "...ами те са рекламни на една марка столчета за кола"(Конкорд)...Е бре, като са рекламни- какво сте ги наредили с таз цена?!
За захранването- картофа- как да е -въведох го- с тиква, с морков- където е по- малък % картоф-яде. Но тиквичката- гадост- не можа, и не можа да преглътне този вкус- Хип- тиквичка с картоф. С какво друго мога да я въведа?
Честит Кръстовден, който вече почти мина! Казват, че с този ден свършва лятото...