Чукна шеста месечинка МАРТенската ни дружинка!

• 20 248
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Алекс-мама, и аз се чудя на момичешките постижения. Илийчо отсрамва мъжете  Laughing
Не е само Илийчо. И Боби, на Васида какви ги върши-и-и-и... Обаче все пак девойките са по-напредничави, щото моят терминатор, например, все още не може да седи. Вчера докторката ми обяснява как ще го сложа на възглавници с разкрачени крачета и той така да се учи да седи. Е да, ама аз го поставям на възглавниците и той веднага свива единия крак и тръгва да пълзи. Вече си мисля, че никога няма да започне да седи. Laughing За сметка на това с какъв кеф виси с главата надолу... Абе, маймуне. Нищо в този живот не става случайно, та и този прякор не съм си го измислила така. Laughing
 Гледам снимките на дечурлигата. Толкова са сладки всичките!
 Дидето, ако се появиш, питай твоя съпруг дали няма да може да качи снимката на Илийката, дето я направи в парка, за колажа. Че аз с моя скапан апарат една хубава снимка не мога да направя. Само ако има време човекът, де. Simple Smile

# 466
Сиа, вие май сте с най-много зъбчета  Simple Smile

А, моля моля, ние имаме 5 зъба от вече повече от две седмици, а сега се вижда вече и шестия  Mr. Green
....
Ха сега де, то на състезание го подкарахме  Mr. Green. И аз виждам шесто зъбче, но не е избило още, явно я мъчи и за това ми е толкова неспокойно дедето

АлЕкС-мама, напълно си права - има си разлика. Аз нали имам момче и момиче и много ясно я виждам. Чудя се за къде се е разбързало моето моме, ама не мога да я спра

# 467
 И аз да се включа най накрая днеска. Много пишете бе.

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОЛИ УОЛИ ![/color][/b] Здраве и късмет ти желая.

Малеее по 6 зъба тц тц тц. Ние още един нямаме а и няма и  изгледи за такъв скоро. Ама какво се чудя. Баткото изкара първия на 11 месеца и до 1г и 1м си кара само с него. Тъкмо няма да ме хапе като се кърмим, че нали се заинатих този път поне до годинката.

А и като гледам вашите бебоци какви магарии знаят моето направо е супер изостанало. Тежка гимия ще е той. Какво да сеправи. А да стои сам седнал дума да не става. Веднага забучва гюлето напред hahaha А пълзенето хич да не говорим. Такива "тежки " упражнения да не го занимавам. Еми така ще е.
 Аааа едно нещо може да прави. Като ми гепи пръстите сам се изправя първо седнал и веднага оп става на крака. Колкото да отсрами че не сме изостанали.

И аз вече незнам какво ще правим с това нощно кърмене. Като пиявица е. Все там си виси. Направо го слагам да спи при мен, той залепва там и като заспи дълбоко чак тогава ме пуска. Ама само за около час и пак се събужда и пак същото ooooh!

И накрая ето я нашата снимка за колажа http://martenichki.snimka.bg/baby/snimki-za-kolaj-nomer-2.412752.14844083

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 13:51 от GalinaG24

# 468
Честит първи учебен ден! Само отлични резелтутати да имат малките палавници Hug
Чести рожден ден и на Поли-Уоли
   bouquet

Слънце, знам вече как се чувставаш със Симонка, че иска да ходи вече. От няколко дни и Борис е същия  Whistling И гърба и кръста си болят...
Както си седи на гърнето сутрин, върши вече там голямата работа и става нашия. И така - ходим си до банята да си мием д-то  Laughing Иска да стои прав и да си се друска. И в проходилката много му харесва. Купихме и първите обувки, по скоро буйки за прохождане на Колев и Колев. С изненада установих колко му е пораснало крачето.  Whistling Малеее, а докато проходят ще ни се разкаже играта. Но виж да пълзи - още е в далечното бъдеще. Сега му харесва да се търкаля и да "пръцка" с уста.

# 469
  • София
Честит Първи учебен ден!

Нощно кърмене, нощно кърмене- през пост все това...Хайде и аз да се разпиша тогава в навалицата. Часовете са 1(може и да го пропусне) и 4, и вече на сутринта(което аз не броя за сутрин, ама ще трябва да започна)- в 5-6. Мисля си обаче , че за състоянието на Мария е нормално така да се буди и да се разтрийва-не знам другите Мартенчета как са. Ами както казах зъбите- вече се белеят под венеца, плюс усъвършенстване на движенията и неовладяното спане по корем...
Дано да съм права, че е заради това и да не й остане навик...Ама то навик, навик- до каква възраст може да е?
А този Дормокинд, казавате че помага ли?

Поли Уоли [/b]
Пожелавам ти много щастливи събития, сбъднати желания, здраве и  любов![/color]

На колажа на бебоците ще има ли надписи и какви ще са? Защото гледам в снимките, които сте си дали, пишете и майката...

# 470
ПОЛИ УОЛИ честит празник, да си жива и здрава, щастие и сбъднати мечти ти желая!!!
[/color]

# 471
Поли УОЛИ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, много здраве , щастие.Винаги да си толкова смела и упорита  Party

# 472
Окич,добре дошла,затъжихме се за теб.

Добро настроение,наистина си много фотогенична,пу-пу,да не ви е уруки.

За нощното хранене и ни е сме така,споко момичете не остана,има, няма, още година и това ще е.Като излязат зъбките и се захраним напълно ,нещата ще се успокоят.

За протокола,ние вече пием по малко сок(20мл)сутрин около 10-10.30ч.На обед по половин пюренце,зеленчуково,като сучем преди или след това.
Към края на месеца ще се пробвам да захраня с месце и ще дам нещо за следобедна закуска.

Това е от нас

ПОЛИ ЧРД  bouquetИсках да ти кача снимка но нещо на успях

# 473
sia, какво състезание, то ако знаеш като реши да хапе какво е ... не съм от най-щастливите в тези моменти  Mr. Green

И Ники не иска да седи, но като го сложа, се задържа доста. Но предпочита да е по корем през повечето време, когато е буден. Иначе също се изправя по-скоро прав, отколкото да седне (като го хвана де, не сам Simple Smile).

Дез, и Ники яде по 50-60 гр пюре - някой път повече, друг път по-малко, но днес за първи път ми изяде цялото пюре, което бях приготвила - около 120-130 гр.

# 474
Здравейте, аз само набързо, че има много да търча.
Честит първи учебен ден на порасналите дечковци.

Честит Рожден ден на Поли Уоли

Мама и бебчо честит ти рожден ден

Днес дойдоха от местната здравна каса да видят Яна. Премериха я - 6450гр. Казаха да и мия зъбите дето ги няма, и да и давам да дъвче хляб Crazy

Бодливка, вчера влизам в магазина и погледа ми привлича нещо, което ми е супер познато, само дето не знаех защо. И по едно време зацепих, консервата която ти е на аватара Joy
Десис да я нацелуваш куклата от мен.

Момичета много имам да чета, дано на смогна, прегръщам ви всички.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 19:29 от КаЯна

# 475
  • София
 Polly-Wolly, честит рожден ден мила - нека дните ти бъдат изпълнени с радост, вечерите с топлина, а годините с младост.

Честит първи учебен ден на всички ученици и специални поздрави за първолаците на *Nikita* и Айрис

Честито на бебоците родени на 15-ти
 Аз пак съм с двете деца вкъщи, че баткото е с хрема и кашлица и въобще не ми остава време за форума.
 Много се кефя като гледам снимките за колажа на бебчовците. Много са ни хубави - целувки на всички!

# 476
Честит първи учебен ден на учениците!

Честит рожден ден Поли Уоли!

Днес аз също пораствам с поредната годинка! Така че момичета-почерпете се и  за мое здраве!   party023и да ви се похваля-моите мъже днес сутринта ме изненадаха с много красив и нежен пръстен от два вида злато.
 4470   направо се разтопих!

# 477
  • София
Честит рожден ден, Поли Уоли!!!

А ето я и нашата снимка за колажа, моля кажете ок ли е?
http://martenichki.snimka.bg/baby/snimki-za-kolaj-nomer-2.412752.14849518
А бебоците са такива сладури, вече са си човечета, гледкат, усмихват се закачливо Heart Eyes

# 478
  • София
 Честит рожден ден и на теб, Мама бебчо, леле колко много деви Grinning

# 479
  • София
 mama_bebcho ЧРД - желая ти много здраве, любов и късмет и нека това да е последната година на пожелания и първата на сбъднати желания!

Общи условия

Активация на акаунт