Веганството - да споделим опит

• 185 349
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 3 000
потекоха ми лигите..  smile3545

# 3 001
Вери,тортата е супер наистина  bowuu   chef
какво е това червеното отгоре на тортата  Blush
аз още не съм се престрашила да правя сурови торти-да видим кога ще ми дойде мерака... и музата  Thinking

# 3 002
# 3 003
Вери ,тортата изглежда супер и рецептата за банички може да се пробва,а какви кори използва?
Аз искам нещо лесно,малко и бързо,за малко хора,та няма да правя торта,но някое по-бързо кремче ще врътна,смятам да напълня и гъбки,че ние много обичаме,но ще крадна и някоя идея от вас...
Сега се замислих,че не съм правила никога суши(яла съм само веднъж преди години),но няма от къде да намеря продуктите ,а и като за пръв път май не е подходящо да е за пред гости Simple SmileА какво беше табуле,познато ми е ,но не помня newsm78

# 3 004
Табуле:
http://www.marianag.be/blog/?p=214

Корите бяха обикновени. Тук не съм срещала с пълнозърнесто брашно.

# 3 005
   bouquet  тук има такова чудо-зелено ,ще се пробва скоро  Grinning

# 3 006
Може също гуакамоле. Става супер бързо и лесно. Дори не се цапа пасатора. Може да се поднесе с хляб или някакви крекери.

Вери, има ли я тортата в сайта? Веднага ще я прробвам. Изглежда просто невероятно.

# 3 007
Солей, още не сме я качили. Релаксираме.  Laughing

# 3 008
Аз влязох в магията да търся тортата, но попаднах на видеото за кокосовото масло. Дали ще се получи с обикновена центрофужна сокоизтисквачка?
После втвърдява ли се на хладно както купеното?

Все повече си мисля да си купя ново соко тип преса, но при нас ги няма. А да поръчвам от Щатите ми се струва неразумно заради гаранцията Sad

# 3 009
Има ги в Европа, но цената е...

http://www.eujuicers.com/en/catalog/juicers/household/twin-gear- … star-elite-juicer
http://www.eujuicers.com/en/catalog/hot-tips/omega-vrt330-vert-juicer

Относно кокосовото масло и сокото- не знам.
Иначе, да, втвърдява се.

# 3 010
Аз се чудя дали да не направя някоя баничка,но за по-бързо имам вкъщи 2 пакета пълнозърнеста домашна юфка,дали ще стане....само малко за външния вид се приетеснявам,че може да се поразкашка newsm78
Вери,а нещо за заливка сложи ли или намаза ли ги с нещо твоите банички?А за набухване-газирана вода или друго от сорта?

А да ви питам как миете гъбите?И какви подправки им слагате?Смятам да напълня малко,преди няколко месеца пълних,но изобщо не помня как и с какво Crazy

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 09:37 от nor4y

# 3 011
А ние днес направихме първото си семейно смути Simple Smile Много съм горда Simple Smile защото и го изпихме - всички от Лео до баба Simple Smile та и ние с таткото.

Сложихме една връзка къдрав магданоз, 3 листа спанак, 1 морков, 1/4 малък пъпеш, 1 с.л. мед малко лимон и стана прекрасно. Но май трябваше да махна стеблата на магданоза или пък да работи по вече робота.... newsm78 но стана едно такова не можеше само да се пие - като отпиеш трябва и да посдъвчеш малко. Така ли се получава или не сме направили нещо както трябва?

От къде мога да си намеря рецепти за много видове смути-та? Или да си ги измислям? Днес ще купя сусамов тахан и ще слагам и по 1 л от него. Друго какво може да се слага?

Мисля че много добре ще се отрази на всички и най вече на бебчо в корема Simple Smile

Благодаря ви за идеите Simple Smile

# 3 012
Гъбите ги беля, слагам им сол и мазнина и ги пека. Ако не могат да се обелят,ги мия на чешмата на обилна струя. Понякога ги пълня с горгондзола. Стават много вкусни.

# 3 013
Soleil, как ти се играе да белиш гъби...  Simple Smile Аз ги накисвам за 10 минути (може с малко брашно) и ги изплаквам на силна струя.

Нивеа, Супер!  Peace Ето още идейки:
http://www.zemianazaem.com/archives/220

# 3 014
гледам сега тия зелени сокове/смутита и се чудя нещо. като се прави разтоварване на сокове (juice fasting), как се цедят соковете от зелениите? с обикновена сокоизтисквачка става ли? примерно като при кухненските роботи. а дали ще стане с блендер? май не съм чела достатъчно за зелените сокове и не знам как се цедят или правят. винаги ли се месят с плодови сокове? а ако ги цедите само сока и има остатъци от тревичката, да речем от спанак, какво правите с остатъците?

питам, защото имам блендер и пасатор, но мисля да си взема сокоизтисквачка или кухненски робот, за да мога да цедя плодове като ябълка. и не знам за зелени сокове дали се ползва сокоизтисквачка, или се блендират листа, трева, сокове и всичко. моля за малко разяснение  Hug

Общи условия

Активация на акаунт