МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 35: чуй я, виж я ,наслади й се

• 19 561
  • 427
  •   1
Отговори
# 165
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
   Ще се радвам, ако някой ми помогне. Търся песента, която пя Ипек в студиото, но не знам как се казва.
Ето я в оригинал.
http://www.vbox7.com/play:80bd8e22
И в изпълнение на Ипек.
http://www.vbox7.com/play:80bd8e22

Syd, благодаря. Пуснах и втория линк, за да направя сравнение, но е същия, като първия.
Объркала съм.Eто го изпълнението на Ипек.
http://www.vbox7.com/play:45dc7d9f
Извинявам се.

# 166
  • София
syd _13 Благодаря за линковете    Hug
аз почнах пак от начало да гледам сериала.

# 167
Объркала съм.Eто го изпълнението на Ипек.
http://www.vbox7.com/play:45dc7d9f
Извинявам се.

Моля те, няма за какво да се извиняваш. Благодаря още веднъж.   

# 168
направо си  умрях от кеф когато Джемил стана от количката като чу новината.Нямам търпение да гледам края! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 169
   Сега изгледах и двете. Обяснявам си лошите отзиви по отношение на изпълнението на Ипек, заради самата Ипек и ролята, която изигра. Мисля, че я пее с доста чувство. Най-добре само да се слуша, без да се гледа Ипек.    Mr. Green   На мен ми хареса повече дори нейното изпълнение.    Peace

П.П. в самото начало гласа й е дразнещ и дори малко лигаво излиза, но припева е добър.

# 170
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
   Сега изгледах и двете. Обяснявам си лошите отзиви по отношение на изпълнението на Ипек, заради самата Ипек и ролята, която изигра. Мисля, че я пее с доста чувство. Най-добре само да се слуша, без да се гледа Ипек.    Mr. Green   На мен ми хареса повече дори нейното изпълнение.    Peace

П.П. в самото начало гласа й е дразнещ и дори малко лигаво излиза, но припева е добър.
Ама сякаш си личи,че не пее тя.

# 171
  • Варна
И какво сега добре че беше Макбуле да даде адреса на клиниката на Джавидан, за да може тя да иде и да каже на Джемил, че Ламия не се е омъжила за Кенан.
На Ламията устата с какво бяха пълни да вдигне телефона и да каже поне на пашата, като не иска да каже на Джемил. В началото повече харесвах Ламия. Колкото повече приближава края повече ме дразни. Сякаш спря въобще да мисли и да действа. Добре поне че реши какво иска, ама и то не е съвсем сигурно, щом Сузан, която я познава добре си позволи да дава надежди на Кенан.

# 172
  • София
аз пък гледах старите серии, където се празнува рождения ден на Мелек, и Ламия ревнуваше Джемил от Нимет
едва ли ако някой ти е съвсем безразличен ще реагираш така Peace

# 173
Не знам какво искаше да постигне Джавидан като отиде при Джемил да му кажела лично ... Кенан беше достатъчно категоричен спрямо нея ... какво още иска да постигне ..  newsm78

# 174
Коя подред беше днешната серия? Благодаря ви предварително,че чак сега ще мога да я гледам,та да знам какво да свалям!  Peace

# 175
Коя подред беше днешната серия? Благодаря ви предварително,че чак сега ще мога да я гледам,та да знам какво да свалям!  Peace

73

# 176
Обаче, днес ни разбиха с тоалети. Наскоро правихте класация за най-хубав тоалет на Ламия. Май днешния бие всички предишни (този, с който отиде при Джавидан). А обувките ги носи вече 2-3 серии. Дали не са се вмирисали?  newsm78
А когато беше снаха на Пашата май не съм я виждала с грозни дрехи (сигурно Джемил ги е избирал Simple Smile Wink)

# 177
Ще оставим Ламето да се помъ4и малко,да дере котки,докато заслужи любовта на Джеми,а той през това време може да бъде утешен от някое бул4е. hahaha И всеки път когато Ламето поиска да се срещнат и да поговорят той ще й казва"Моля ви госпожо Ламия,не настоявайте","Не говорете глупости,госпожо Ламия","Вие сте много лош 4овек"...и т.н.

Марица, най-после разгадах аватара ти. Значи там долу е г-жа Ламия, мъчи се да насили наш Джеми, а той се е навел и й говори: "Ама моля ви се г-жо Ламия... какво правите? Ама недейте така, моля ви..."
Party  Joy  Laughing
Да и в добавка,леко е у4уден как така е захвърлила пояса на въздържанието.

Радвам се за вси4ки,които мислят 4е Ламия оби4ала Джемил.
Мен ме гризе 4ервеят на съмнението.А щом ме гризе,има защо,вярвам в моя нюх на ловно ку4е.
Много странно за влюбен 4овек така да се пльоска уморен,безжизнен,да гледа да оправи стари вражди,вместо логи4ното,а именно да бъде до любимият в тежък момент.Още пове4е,4е ако беше признателна поне малко овцата,щеше от 4овещина да го стори,та този 4овек изора Истанбул за нея и детето й.Направи 4удеса за тях,много компромиси със себе си и се раздаде.Тя дори и на татко му не се е обадила,ей така от кумови срами дори.
Ако наистина си се уверил в 4увствата си,липсва ти някой ужасно,искаш да го видиш и да му кажеш толкова неща...дават ти местонахождението и ти не отиваш,а трябва да летиш,крила да са ти изникнали и да имаш прилив на енергия.
Много неправдоподобно са направили образа й,незнам за две серии какво толкова ще направи патката,та да забравим резилите й. Thinking

Колкото до облеклата,днес вси4ки бяха неподходящо обле4ени.Нимет,дето и до магазина ходи стилна,днес обявява годежа си с някакви шорти. Naughty
Джавидан с тая жълта рокля изтрепа рибата в холдинга. hahaha Освен за уроци по танци,за друго не ставаше роклето,ама хайде.
Овцата пък тя винаги си ходи зле тунингована,няма смисъл.
Кака Сузан с тая 4ервена премяна й бяха под4ертали жълто_кафевият цвят на лицето.

# 178
аз пък гледах старите серии, където се празнува рождения ден на Мелек, и Ламия ревнуваше Джемил от Нимет
едва ли ако някой ти е съвсем безразличен ще реагираш така Peace

Аз пък си мисля, че тук нещата стоят съвсем различно. Джемил искаше никой да не знае, че брака им е фиктивен, но пък не се криеше от похожденията на Нимет. В такава ситуация аз също щях да покажа, че това не ми харесва, дори и да не обичам отсрещната страна. Дори фиктивен, брака си е брак, а за всички останали той си беше действителен. По този начин той я унижаваше. Поне аз бих се почувствала унижена пред тези, които не знаят, че брака не е реален.

# 179
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
И какво сега добре че беше Макбуле да даде адреса на клиниката на Джавидан, за да може тя да иде и да каже на Джемил, че Ламия не се е омъжила за Кенан.
На Ламията устата с какво бяха пълни да вдигне телефона и да каже поне на пашата, като не иска да каже на Джемил. В началото повече харесвах Ламия. Колкото повече приближава края повече ме дразни. Сякаш спря въобще да мисли и да действа. Добре поне че реши какво иска, ама и то не е съвсем сигурно, щом Сузан, която я познава добре си позволи да дава надежди на Кенан.

Ми тя Макбуле доста работа отметна вместо Ламито.Ма ние кво очакваме светицата да тръгне да се обажда на бивши роднини,тя е заета със сделки на недвижими имоти.Въобще Ламито от началото до края за мен си остава една храненица,която доста обича двойния стандарт.Тоест ако тя страда е лошо,ама ако има други, нея тва кво я брига.Но за мен най-долния акт,който извърши беше,когато се премести при Кенито преди да се е развела с Джемил.Абееееееееее аланкулуууууууу нали си много честна ма!Кво се литна,като подивела слоница след цигуларчето ,да ми разигравате в три серии партизански секс.Що не се замисли дали постъпва честно спрямо двамата мъже и най-вече спрямо себе си. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт