МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 35: чуй я, виж я ,наслади й се

• 19 589
  • 427
  •   1
Отговори
# 135
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Марица моля ролята на Ламито в трети сезон да бъде сведена до храст или топка водорасли захвърлена на брега на босфора.Трябва да говорим с Ванчето да я изтрие с голямата гума от сюжета.

# 136
Спомените на Афифе бяха когато се пренесоха в апартамента, след като напуснаха голямата къща и децата й трябваше да ядат някакви сандвичи.Това, което ви припомням го даваха много пъти в началото когато Кенан се завърна и майка му беше още жива.

Tрудно детство,спор няма  Peace ,но много деца минават и през по_големи ужасии и въпреки това стават мотивирани и добри хора.

Марица моля ролята на Ламито в трети сезон да бъде сведена до храст или топка водорасли захвърлена на брега на босфора.Трябва да говорим с Ванчето да я изтрие с голямата гума от сюжета.

Joy
 Joy
 Joy
или 4айка.И сама себе си да кълве с клюна по главата и да се пита"О,къде ми акъла,къде ми акъла???Ооо,аз съм нямала такъв,затуй съм бяла птица."
Ван4е,какво ще кажеш?

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 19:14 от Марица

# 137
Спомените на Афифе бяха когато се пренесоха в апартамента, след като напуснаха голямата къща и децата й трябваше да ядат някакви сандвичи.Това, което ви припомням го даваха много пъти в началото когато Кенан се завърна и майка му беше още жива.

Tрудно детство,спор няма  Peace ,но много деца минават и през по_големи ужасии и въпреки това стават мотивирани и добри хора.
Немотията не е признак за слабохарактерност,а напротив-точно обратното  Peace
Тя мотивита хората,но и последвалото благополучие ги прави егоисти.
Не на последно място да кажа,че само с талант Кен щеше  да си остане в Кьошка.Нали Паашата е двал пари за уроци  Peace
А и какво е било детството му  и как ще му се отрази зависи от майка му  Peace

lacunababe,много хубав пост  Hug с кеф го изчетох  Peace

Ааа,Марица,смея се с глас  Joy

# 138
  • София
Аз точно последните 5 минути изпуснах, че малката се върна от градина и настана хаос.Я кажете какво каза Джавата, та Джами стана от количката?

# 139
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Кенито се спаси на острова,ама нашия ще загази много с този исполин на мисълта.

# 140
Аз точно последните 5 минути изпуснах, че малката се върна от градина и настана хаос.Я кажете какво каза Джавата, та Джами стана от количката?
Каза 4е Ламия отказала брак на Кенан.

Кенито се спаси на острова,ама нашия ще загази много с този исполин на мисълта.
hahaha

# 141
  • София
Е как какво - тя специално си дотресе кльощавото дупе, за да информира Джемил, че Ламия е отказала предложението за брак на Кенан  Grinning
П.П. Писали сме заедно с Марица  Wink

# 142
Изпуснах ви за малко и сте изписали 10 стр.  Shocked

# 143
   Ще се радвам, ако някой ми помогне. Търся песента, която пя Ипек в студиото, но не знам как се казва.

П.П. Редактирам се. Намерих я.

# 144
Изпуснах ви за малко и сте изписали 10 стр.  Shocked
Луд умора няма,само се поти! Joy

# 145
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
   Ще се радвам, ако някой ми помогне. Търся песента, която пя Ипек в студиото, но не знам как се казва.
Ето я в оригинал.
http://www.vbox7.com/play:80bd8e22
И в изпълнение на Ипек.
http://www.vbox7.com/play:80bd8e22

# 146
  • София
tonkabonka , Марица, благодаря!   bouquet Трябваше да предположа, като видях Джавка там, че за какво друго да отиде.

# 147
,Ламия и тя за една вечер разбра какво иска,
Изобщо не съм убедена.Тя е 4овек,който действа без да мисли,а когато мисли то е за несъществените неща.
С покупко продажбата на онзи имот ми направи впе4атление,4е тя го купи,а все още се тюхкаше дали било добре.И пак 4ака хората да я успокояват,потупват по гърба и про4ие.
Ами седни,помисли,добре ли,имаш ли нужда,па вземай решение и действай.
Освен това беше адски тъпа сделка.Въобще нямаше нужда от нея,колкото и да се мъ4ат да ни убедят в противното.
съгласна съм с мнението ти, точно това бях написала по напред, че всичко претупаха набързо за 3-4 серии трябва да станат много неща, а 70 серии се пениха на едно и също, ако мога така да се изразя Peace

# 148
Nadyk, нали знаеш, че който гроб другиму копае, сам пада в него! А и тя Джавидан с нейните пирнцесчини много високо дигнала главата, правейки долни номера..

И следващите постове на 8 стр. относно кой какво лошо направел и какво го стигало.... - Джемилчо къде го слагате, та само Джавата, а пък и Кенан(относно поста на sofia68).
По-големи гадости от на Джемил нямаше, даже и на Джавидан бледнееха пред неговите.Спирам, но не се стърпях-та вие си противоречите.

Относно днешната серия(не съм гледала началото) - много ревах когато Кенан си говореше с детето и когато си тръгна и нямаше смелост да се обърне.Скъса ми се сърцето.
Тая Ламия никого не обича, мен ако питате.Само себе си люби май.И все изморена  ooooh!За мене ако се трепат двама мЪже, ще подрипам като младо яре, а не само да пръхтя като дърта кобила.

П.П.Относно анкетата-гласувах с последна опция - Не го обича.
А пък това ми е най-смешно- "Нищо от от това, тя го обича от по-рано, но упорстваше да го признае" - и има отговорили с това?

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 19:57 от na_ga

# 149
От една страна сме малко несправедливи с Ламия. Израснала без любов, в чужд дом - отде да й дойде акъла, от Енисе-то ли ?

От друга обаче... взе да се прави на ГОЛЯМА преди да порасне.

пъ.съ. Е чак да не го обича...айде сега. То т'ва би обезсмислило филма.

Общи условия

Активация на акаунт