МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 35: чуй я, виж я ,наслади й се

• 19 573
  • 427
  •   1
Отговори
# 150
егати,азпак неможах да си гледам серията. Cryи в замундата още я няма. къде да вляза да я гледам......... smile3514

# 151
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
егати,азпак неможах да си гледам серията. Cryи в замундата още я няма. къде да вляза да я гледам......... smile3514
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=41229

# 152
Oх,lacunababe,ще ме умориш от смях.  Joy  Joy  Joy
Много цветно си изразила 4увствата си.  Peace

И аз, и аз.  Joy Joy Joy

Бива да вклю4им развод в средата на 3 сезон,а???  Rolling Eyes

Сакън, недей. Още толкоз мъка няма да изтърпя!

# 153

Бива да вклю4им развод в средата на 3 сезон,а???  Rolling Eyes

Сакън, недей. Още толкоз мъка няма да изтърпя!

Е,защо?Ще оставим Ламето да се помъ4и малко,да дере котки,докато заслужи любовта на Джеми,а той през това време може да бъде утешен от някое бул4е. hahaha И всеки път когато Ламето поиска да се срещнат и да поговорят той ще й казва"Моля ви госпожо Ламия,не настоявайте","Не говорете глупости,госпожо Ламия","Вие сте много лош 4овек"...и т.н.
Ох,на майтап го избивам,ама направо ме напушва на смях като я видя Ламето.

# 154
lacunababe,   bouquet за поста от  9 стр.

na_ga, точно, защото не съм забравила мизериите, които сътвори джемил, няма да ми стане симпатичен изобщо до края и след това. за него все пак отново поздравления, че осъзна, че наранявайки другите, по-скоро е наранявал себе си. и в крайна сметка се променя. има нещо градивно у него. докато джавидан до последно остава единствено и само с жлъч в дребната си душица. не я напусна тая злоба и това е.
а кенан? ех кенан! образът му ще остане жив в спомените ми за филма, а духът му ще преследва всички, които толкова се бяха вгледали в него и го поучаваха кое е "добро" за него. всички, от които получи само шамари в живота си.
ламия? и тя няма да намери себе си. и тя търси някакво щастие, дето не й е много ясно какво е.
джавидан искам да я вида оклюмана. ама истински. не само с крокодилска сълза на лявата буза.

# 155
  • Бургас
Запис!

# 156
Е сега к`во ,той сериала ще свърши пък аз не виждам Джавидан да си е получила заслуженото. Crossing Arms

# 157
Джавидан беше с много хубава рокля  Peace

# 158
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Джавидан беше с много хубава рокля  Peace
Мен пък не ми хареса.Все едно отиваше да танцува латиноамерикански танци,а не във фирма.
 Peace

# 159
  • Варна
Кога ,според вас,Ламия осъзна,че обича Джемил?
 В болницата, докато Джемил бе в кома

Обичаше го от по-рано, но в болницата го осъзна.

# 160
Едва сега изгледах цялата серия. Ми то всичко вече ни се казва в прав текст, няма място за тълкувания и предположения. Което доста разваля филма - накрая решиха да ни "обяснят" какво се случва, след като 72 серии ни оставиха да усещаме нещата.

В анкетата гласувах: След заминаването на Джемил тя почувства липсата му

Твърдо съм убедена, че човек е така устроен, че не оценява това, което има, а това, което няма. Така че се налага да го загуби, за да разбере неговата стойност.

Обаче, днес ни разбиха с тоалети. Наскоро правихте класация за най-хубав тоалет на Ламия. Май днешния бие всички предишни (този, с който отиде при Джавидан). А обувките ги носи вече 2-3 серии. Дали не са се вмирисали?  newsm78

# 161
   Ще се радвам, ако някой ми помогне. Търся песента, която пя Ипек в студиото, но не знам как се казва.
Ето я в оригинал.
http://www.vbox7.com/play:80bd8e22
И в изпълнение на Ипек.
http://www.vbox7.com/play:80bd8e22

Syd, благодаря. Пуснах и втория линк, за да направя сравнение, но е същия, като първия.

# 162
Цитат
много ревах когато Кенан си говореше с детето и когато си тръгна и нямаше смелост да се обърне.Скъса ми се сърцето.
Точно на тази сцена видях сълзи в очите на мъжа ми а той много не плаче на филми
Гласувах с последната опция това нейното ако е любов здраве му кажи  Laughing

# 163
Ще оставим Ламето да се помъ4и малко,да дере котки,докато заслужи любовта на Джеми,а той през това време може да бъде утешен от някое бул4е. hahaha И всеки път когато Ламето поиска да се срещнат и да поговорят той ще й казва"Моля ви госпожо Ламия,не настоявайте","Не говорете глупости,госпожо Ламия","Вие сте много лош 4овек"...и т.н.

Марица, най-после разгадах аватара ти. Значи там долу е г-жа Ламия, мъчи се да насили наш Джеми, а той се е навел и й говори: "Ама моля ви се г-жо Ламия... какво правите? Ама недейте така, моля ви..."

# 164
Серията много ми хареса. Краят беше невероятен, много емоционален. Хубаво е, че Кенан осъзнава грешките, които са довели до раздялата му с Ламия. Това което не мога да разбера е защо Ламия продължаваше да обича Кенан толкова дълго време, дори след като той се ожени за Джавидан, дори след хилядите сълзи за него, а накрая когато той я моли да са заедно тя вече е пораснала. Това което не ми харесва е че в началото на филма изкараха Ламия прекалено глупава и наивна за възрастта си, а сега е прекалено мъдра и всезнаеща. Прекалено дълго се проточи това идеализиране на Хюсеин Кенан от страна на Ламия. Според мен тя трябваше много по-рано да разбере какъв е той вдействителност, това че е непостоянен, много често самовглъбен, тези неща се показаха още когато се ожени за Джавидан. Прекалено крайни са чертите в характера на старата и новата Ламия.

П.П. Някой ще може ли да ми каже коя е песента от 3.44 от линка?

http://www.youtube.com/watch?v=-8jEUaMlbCo&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт