Английски език за 4 годишен малчуган?

• 842
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте мами, имам син на 4 г. Искам да го запиша на английски - той също има огромно желание....НО, не мога да намеря къде в София - по точно в Лозенец има занимания по английски за толкова малки дечица. Открих сайт на Helen Doron - но там никой не отговаря на телефоните! Може ли някой да ми даде малко повече информация, ако има опит????Благодаря!

# 1
  • София
Ето таза фирма предлага английски за 4 годишни дечица:
http://www.napredak.info/
Мога изцяло да гарантирам, че са много добри при работа с деца и тяхното обучение. Е, нямат клон в Лозенец, но има няколко други адреса, които може да са ви удобни в центъра. Упех!  Peace

# 2
  • София
За Хелън Дорон можеш да опиташ да се обадиш на този телефон: 0878308918 Богданова. Ние сме записали Боби (също на 4  Laughing) там, но ще ни е за 1-ва година и още нямам впечатления. Ще започват към края на септември, не е ясно точно кога. Таксата за 4 месеца е 408 лв с дисковете.

# 3
  • Пловдив
И ние сме в същото чудене в момента само че живеем в Пловдив (Все пак си позволявам да пиша тук - Roma дано не се сърдиш)
Велина е на 4 год и един месец. В момента се двуомим между Британика (въпреки че за там искат децата да са на 4 и 1/2 навършени) и някакъв нов център IQ мисля че се казва. Разликата между двата центъра е двойна и като заплащане и като часове и нямам представа какво да избера  smile3506 Докато рових в по-старите теми попаднах на добри отзиви и за  Берлитц, но пък за Пловдив нищо не знам.
Някой изобщо има ли представа дали си заслужава да се започне толкова рано?
Или пък ако вече е минал по този път нека сподели от каде и как, мисля че ще е интересно независимо за кой град говорим

# 4
НИЕ В САМАТА ДЪРЖАВНА ДЕТСКА ГРАДИНА ГО ИМАМЕ КАТО ДОПЪЛНИТЕЛНО ПЛАТЕНО ЗАНИМАНИЕ...! Peace

Общи условия

Активация на акаунт