Тайната на дългата и здрава коса - 74

• 64 796
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Бира с таратор мерси   bouquet и в Бургас има  DM ама не съм разглеждала обстойно. Embarassed

# 526
Ето и от мен една снимка,но с лошо качество,понеже е от телефон  Hug

http://media.snimka.bg/4560/015375664-big.jpg

И знаете ли,забелязала съм,че когато косата ми започне да пада, режа по по-голямо количество /понеже аз се подстригвам/ и някак си косопада намаля сякаш  Thinking Пък може и така да ми се струва само. От скоро пак се увеличи косопада и преди малко хванах ножицата и 2 шепи коса /доста опърпана/ замина в боклука  Joy

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 18:46 от KaTy_BaBy

# 527
  • София
KaTy_BaBy , на снимката ти изглежда доста тъмна косата! Това боядисаната ли е или твоята? Косъма изглежда плътен и здрав!

# 528
Самата снимка е тъмна, иначе наполовина е по-светла,понеже чакам ест. си цвят , а в краищата е ужас /жилто-червено-кафяво../ Ще снимам с апарат да видите,искам да махна този ужасен цвят,но трябва половината да я отрежа,а ми се свиди. Тази част от косата,която съм я боядисвала постоянно е мноого изтущена и нищо не помага,само ножица   jedi

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 19:39 от KaTy_BaBy

# 529
  • София
Може би наистина е тъмна снимката, защото не личи разликата между двата цвята! Мда, за изтощената коса единственото решение е ножицата, пожелавам ти търпение, да я изрежеш малко по малко! Аз съм в същата ситуация, само че моите краища са по-светли от естествения ми цвят. Гледам повече да ходя с прибрана коса, за да не се нервирам и да издържа!

# 530
И аз съм като вас, моята коса е светло кестенява, а краищата са рижави. Останали са още 3-4 см от този изсветлял цвят. Фризьорката вероятно ще иска да го изреже наведнъж, но аз предпочитам да ми взима по малко, за да си запазя дължината.  Flutter И без това бавно расте....

# 531
Интересно ми е като малка как все исках да се боядисвам, а сега... естествения цвят! И има доста като мен  bowuu

# 532
  • Бургас
Интересно ми е като малка как все исках да се боядисвам, а сега... естествения цвят! И има доста като мен  bowuu

То май всички искаме вече естесвен цвят ,но при някой вече това е невъзможно визирам себе си. Cry

Сега съм се намазала отново с маска,сварила съм си и коприва за обливане.Но май се замислям да започна да си варя и за пиене 2-3 пъти в седмицата приема се 3 пъти по 120 мл. Wink

# 533

То май всички искаме вече естесвен цвят ,но при някой вече това е невъзможно визирам себе си. Cry

Сега съм се намазала отново с маска,сварила съм си и коприва за обливане.Но май се замислям да започна да си варя и за пиене 2-3 пъти в седмицата приема се 3 пъти по 120 мл. Wink

Да те питам, както с тривитаминолът се правят почивки, това важи ли и за домашните маски ?

# 534
  • Бургас
Ами по принцип аз си правя почивки от време на време или разреждам до веднъж седмично или веднъж на 2 седмици.Правя и почивки,за да си почина от клепотенето за известно време. Grinning

# 535
Уф,и аз да се присъединя в групата на тези, които чакат естествения цвят  Peace Ама много бавно бре,пуууу ooooh!, вече 2 месеца с прибрана коса   bouquet

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 13:04 от to4ica123

# 536
 Party  Laughing

to4ica123 бавно става, да, аз от половин год ако не и повече съм така,но при мен разликата не е ОГРОМНА и не я вързвам мн мн  Peace

# 537
 Здравейте, аз ползвам шампоан и балсам на Wella-  Hydro за нормална до суха коса. За сега съм доволна, но и аз имам проблем с косопад, поне така си мисля. Нямам много коса по възглавницата след сън, но като се къпя и като се реша доста  пада. Купих си някакъв лосион пак на Wella
http://www.roemer-haar-design.de/SP-Shop/shop/product_info.php?c … c910057f6826a3ca4
дано да има ефект, че се стряскам.

# 538
Слагали ли сте ампула против косопад в маската? Вчера ми дадоха тази идея, но не знам дали да пробвам.  Thinking

# 539
  • Бургас
Слагали ли сте ампула против косопад в маската? Вчера ми дадоха тази идея, но не знам дали да пробвам.  Thinking

Защо,каква е идеята?Ампулите се втриват на чиста измита коса и не се изплакват/повечето/.

Общи условия

Активация на акаунт