Тайната на дългата и здрава коса - 74

• 64 787
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • сусурлево
само фризьорката ми да отвори ще я питам за марката ,но крема е страхотен
Крема е на Фарма вита и е без отмиване (Volluming)  Не се омазнява косата от него . Ако неможеш да го намериш , мога да ти го поръчам - ~`irresistible`~  .
Снимка?
Сега немога да снимам . На работа съм  Wink

# 571
# 572
juliana_p мерси много ще го потърся   bouquet
предполагам, че е този:

http://www.profesionalist.com/Product243-details.aspx

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 23:10 от ~`irresistible`~

# 573
Здравейте  Simple Smile 
тук няколко пъти се споменава "отмиващ шампоан"  Rolling Eyes  ако някой е ползвал или знае нещо повече ще се радвам да сподели

# 574
Момичета заинтересувах се как се прави тази прическа, че нещо много не успях да разбера по картинката http://media.snimka.bg/1803/009861567-big.jpg
опашка и завърташ около ластика и после хващаш с фиба края , но така ще се получи ако ти е наистина дълга косата и не етажирана
О.к. мерси, ще пробвам, би трябвало да се получи Simple Smile А да ви питам  сега какво мислите ако си сложа по-голямо количество от маската на Loreal Absolut repair и си сложа една найлонова шапчица и спя така. И чак на сутринта да я измия. Дали ще е лошо ако оставя маската цяла нощ върху косата, защото все пак е професионална и е бая силничка, но пък са ми много сухи краищата на косата, особено при положение, че ползвам пяна за коса.

# 575
Здлавейте Hug Преди 2 години и аз упорито правех маската в оригиналния й вариант,без мас и газ единствено и бях супер доволна, косата ми беше станала супер мека и бляскава. Сега пак съм решила да я поглезя малко, защото правих руси кичури на 2 пъти и доста я поизтощих.. проблема е че не живея в Бг и няма вече как да си намеря тривитаминол... какво друго също толкова ефикасно можете да ми препоръчате за суха и хвърчаща изрусявана коса..?? Мерси предварителнооо  Hug

# 576
само фризьорката ми да отвори ще я питам за марката ,но крема е страхотен
Крема е на Фарма вита и е без отмиване (Volluming)  Не се омазнява косата от него . Ако неможеш да го намериш , мога да ти го поръчам - ~`irresistible`~  .
Снимка?
Сега немога да снимам . На работа съм  Wink
http://www.profesionalist.com/Product243-details.aspx  Явно е този Simple Smile

# 577
  • Бургас
Здлавейте Hug Преди 2 години и аз упорито правех маската в оригиналния й вариант,без мас и газ единствено и бях супер доволна, косата ми беше станала супер мека и бляскава. Сега пак съм решила да я поглезя малко, защото правих руси кичури на 2 пъти и доста я поизтощих.. проблема е че не живея в Бг и няма вече как да си намеря тривитаминол... какво друго също толкова ефикасно можете да ми препоръчате за суха и хвърчаща изрусявана коса..?? Мерси предварителнооо  Hug

Тривитминола както знаеш можеш да го замениш с вит.А,вит Е.Също така може да ползваш зехтин,бадемово масло или разни други масла кокосово,сусамено,масло от пшеничен зародиш.И други,но аз понеже тези имам вкъщи и за тях се сетих Peace

# 578
Благодаря ти  Heart Eyes А какво не трябваше да слагам на косата си, за да не оплескам русия цвят.. имаше нещо но не помня..жълтък??

# 579
  • сусурлево
juliana_p мерси много ще го потърся   bouquet
предполагам, че е този:

http://www.profesionalist.com/Product243-details.aspx
точно  Peace

# 580
  • В полите на Пирин планина
Благодаря ти  Heart Eyes А какво не трябваше да слагам на косата си, за да не оплескам русия цвят.. имаше нещо но не помня..жълтък??

Единствено газта не е подходяща за изрусена коса. Иначе например киселото мляко и жълтъка свалят по-бързо боята.

# 581
  • В полите на Пирин планина
Момичета заинтересувах се как се прави тази прическа, че нещо много не успях да разбера по картинката http://media.snimka.bg/1803/009861567-big.jpg
опашка и завърташ около ластика и после хващаш с фиба края , но така ще се получи ако ти е наистина дълга косата и не етажирана
О.к. мерси, ще пробвам, би трябвало да се получи Simple Smile А да ви питам  сега какво мислите ако си сложа по-голямо количество от маската на Loreal Absolut repair и си сложа една найлонова шапчица и спя така. И чак на сутринта да я измия. Дали ще е лошо ако оставя маската цяла нощ върху косата, защото все пак е професионална и е бая силничка, но пък са ми много сухи краищата на косата, особено при положение, че ползвам пяна за коса.

Аз не мисял, че това е добра идея  Stop Тази маска си има определен срок, в който се нанася и след това се измива. По-добре намажи краищата с някакво масло и спи така, но и друг път сме коментирали, че повече от два часа с маска едва ли е нужно и едва ли ще има поразителен ефект.

# 582
Момичета, само от изброените вет. аптеки във Варна на първа страница ли мога да си купя Тривитаминола, или го има в повечето ??

# 583
би трябвало да има и в други  Peace

# 584

Аз не мисял, че това е добра идея  Stop Тази маска си има определен срок, в който се нанася и след това се измива. По-добре намажи краищата с някакво масло и спи така, но и друг път сме коментирали, че повече от два часа с маска едва ли е нужно и едва ли ще има поразителен ефект.
Абе то и аз после си го помислих същото Laughing Наистина ще си направя пак масаж на скалпа и цялата коса с масло и ще спя така Grinning Благодаря ти Hug

Общи условия

Активация на акаунт