Тайната на дългата и здрава коса - 74

• 64 788
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
аа не днес съм във вихъра си сетих се още един въпрос!  Laughing понеже мойта коса е съвсем леко чуплива и аз все се мъча с разни неща да я правя на къдрички - ако ползвам шампоан за къдрава коса дали ще ми е по-лесно да си я оформям и да е по-траен ефекта от другите мацала? аз с разни пяни и фиксатори се мъча иначе иии.. става добре но не много трайно. Или шампоаните за къдрави коси са си само за хора с къдрави коси...

Преди време тук в тази тема бях питала за шампоан за къдрава коса тогава момичетата ми препоръчаха Нивея за къдрава коса в стария вариант,тази не съществуваше. Останах много доволна ,но започна да изчезва като наличност от магазините. Имаше момичета които споделиха ,че  и на не много къдрава коса се отразява добре ,но незнам дали се къдри косата само от шампоана ?! Според мен не пречи да опиташ ,защото шампоаните за къдрава коса са овлажняващи /нали къдравата коса е по-суха/ предполагам ,че за зимният период ще е удачен,тъй като времето е студено ,ползваме повече отоплителни уреди,климатици ,които изсушават въздуха  и косите ни .С две думи не виждам проблем да го ползавш и ти !

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 18:07 от Си♥си

# 556
Аз предпочитам продуктите на керастас PeaceКосата ми е дълга и изобщо не цъфти.Много е жива

# 557
някой ползвал ли е пяните на Нивея newsm78

и този лак на Гарниер, който споменахте, за кой всъщност става въпрос?  bouquet

# 558
Момичета заинтересувах се как се прави тази прическа, че нещо много не успях да разбера по картинката http://media.snimka.bg/1803/009861567-big.jpg

# 559
  • сусурлево
Момичета заинтересувах се как се прави тази прическа, че нещо много не успях да разбера по картинката http://media.snimka.bg/1803/009861567-big.jpg
опашка и завърташ около ластика и после хващаш с фиба края , но така ще се получи ако ти е наистина дълга косата и не етажирана

# 560
  • сусурлево
момичетаа помощ! smile3511

на това време косата ми се сплесква ужасно! по принцип имам обем, но само като се покажа на влажно време косата си губи обема, сплесква се и на нищо не заприличва smile3515

препоръчайте ми нещо ефективно за обем- спрейове, ампули или нещо друго, само да не са професионални продукти Rolling Eyes не искам да слагам лак, защото върши работа само тогава, на другия ден косата ми става ужасна Tired
има крем за обем  (забравих на коя марка по - късно ще напиша), ползвах го и съм доволна към 15 лева струваше. Сега тече и реклама на Вела спрей за обем не съм го ползвала , но има добри отзиви.

# 561
juliana_p мерси  bouquet до сега не съм ползвала нещо от тоя сорт, така че наистина мерси, че ми предлагаш конкретни продукти Hug ще се радвам да напишеш марката на този крем Praynig

# 562
  • сусурлево
само фризьорката ми да отвори ще я питам за марката ,но крема е страхотен

# 563
някой ползвал ли е пяните на Нивея newsm78

и този лак на Гарниер, който споменахте, за кой всъщност става въпрос?  bouquet
Аз взех този за обем на Гарниер, но едва ли има кой знае каква разлика.

# 564
Няколко пъти съм взима продукти за обем и от всички косата ми седи някак"лепкава" /спрей,мляко...тоник/,а ако е нещо от сорта на пяна /мус ,косата ми става суха и на другият ден имам проблеми със  сресването  на косата. Единствено горе-долу не лепнещо и не изсушаващо нещо,което съм ползвала е една пяна на Вела за изтощена коса /рекламираше я Хайди Клум ,мисля ,че беше с лилава линия опаковката/.

Ето, една статия на която се натъкнах вчера и прочетох за черният чай ,дано да ви е интересна и на вас!
http://www.temanews.com/index.php?p=ema&iid=181&aid=4669

~ Касиопея ~ бих искала да ти  предложа снимки за първа страница на следващата ни тема !
http://biskvitka.net/2009/06/19/jenata_ili_kosata.html

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 10:34 от Си♥си

# 565
Сиси, понеже не съм влизала няколко дена в темата искам да питам какво стана със синапеното семе.Намерихте ли го вече?

А и благодаря за инфото за СЛЕС  bouquet  bouquet.Въобще не съм знаела за съществуването на такава съставка

# 566
В магазините го няма. Видях сусамово, конопено,фъстъчено,орехово,царевично,....но не и синапено.Последно ще го търся в една билкова аптека до БСП на ул. Позитано,София !
Ходих до Пловдив/Съединение при този човек от сайта !
Много странен тип и място на производство ,много невдъхващо доверие имаше цялата обстановка и това масло. Може да съм станала прекалено мнителна или той да е бил по-груб с мен ....през цялото време имах чувството ,че му преча , досаждам и той се опитваше да ме откаже...еми отказах се !

# 567
  • сусурлево
Крема е на Фарма вита и е без отмиване (Voluming)  Не се омазнява косата от него . Ако неможеш да го намериш , мога да ти го поръчам - ~`irresistible`~  .

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 13:05 от juliana_p

# 568
Крема е на Фарма вита и е без отмиване (Volluming)  Не се омазнява косата от него . Ако неможеш да го намериш , мога да ти го поръчам - ~`irresistible`~  .
Снимка?

# 569

Общи условия

Активация на акаунт