ЮНСКОТО дете радва мама от сърце! Тема № 91

• 22 286
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро, мами!   bouquet

Франческа , точно днес на Кайо му предстои преглед и до момента , в който ти прочетох поста, си се притеснявах едно такова  ooooh!... Дали наддава нормално, въпреки че см за сметка на кг беше миналия месец... но свекърва ми снощи ме раздразни пак относно килограмите и захранването... и не ми излиза от ума... И се чудех дали да пусна въпросче , но ти така добре си го обяснила, благодаря  Hug

# 661
добро утро

The 1 - ти си наистина голям герой, евала на търпението ти да понасаш такива неща и на умението ти да се усмихваш въпреки всичко! Пожелавам ти никога повече да не ви настигат болести и оттук нататък само хубави неща да ви предстоят!! Hug Hug

Аморе, бързо да излекуваш зетя, че Андреа напира вече да ги запознаваме Heart Eyes

Муцуна, страхотна снимка и  страхотен Румен на нея и другите във фейсбук също-  по-нататък може да се възползвам от услугите ти /като порастне коса на девойката отгоре/, разбира се срещу заплащане!!

Жералдин, октомври може би пак да отида натам за една седмица и тогава, ако се засечем може да се видим, но на теб нищо не ти пречи да дойдеш към Борово, ти нали си в Красно село, аз ги обикалям всички квартали в съседство Mr. Green!!

А за Андреа май е взела гена на брат ми- слаба и висока/само забележете брат ми при височина 188см тежи  64кг, яде като разпран нищо не му се лепи кг Mr. Green/

Ние чакаме хубавиците на Катеринка да се събудят и да обикаляме кварталите, че вчера не излизахме въобще!! Андреа този път дори не беше кисела след вчерашната ваксина, спа си ,като пич!!дано и следващия пентаксим така го понесе! Вие ще слагате ли другата платена ваксина Превенар??!!!!

# 662
  • София
somebody , аз също май ще съм в Монтана началото на октомври за една седмица. Аз съм в Овча купел старата част, до стадион Славия, но Борово и Красно село са дестинациите почти всеки ден Wink

# 663
Здравейте момичета  Hug
Ние бяхме четири дни в Родопите пак, голяма компания с много деца и начело с нашия бебо. Беше невероятно, но свърши  Sad
Четох ви малко назад и искам да пожелая на всички ви да оздравявате и да не се разболява никой повече, а и както писа The1 само смях да се чува от дома ви  Hug
Ние все още се кърмим само, на консултация сме на първи и тогава ще напиша какви са ни размерите. Баткото от вчера е на градина и хем се радвам, че е там с децата, хем ми е мъчно, че не е при мен, но там му е по-добре само си го каза.
Ще ви дам линк с някои снимки от лятото да ни видите  Grinning
Ще се върна да чета още назад и пак ще ви пиша  Hug
Лек ден за сега   bouquet

http://aprilki.snimka.bg/baby/nadeto-i-stenli.88800.14838706

# 664
Добро утро!
Ще драсна някой ред докато малката поспалана реши че се е наспала.Спи от 23:00 часа,само се размърда в 8 и аз и дадох бибата докато приготвя млякото,връщам се а тя се гушнала и продължава да си спинка. Simple Smile

the1, много неприятни неща наведнъж са ти се струпали.Вярвай че всичко ще се оправи бързо и продължавай да мислиш позитивно и да се усмихваш  Simple Smile. Ти си силен човек   Hug

Amorevole ,бързо да оздравявате и не се обвинявай ,децата няма как да не боледуват.На малките бързо им минава, по лошо е за родителите .

somebody,много добре си растете.Емма качва по 600 гр на месец и с по 2-3 см.Но аз не се притеснявам,защото детето си изглежда здраво и жизнено.Аз съм свикнала с каката,тя е толкова слаботелесна,даже последния път като я теглих е и отслабнала,но тя е страшна фога,такава енергия,понякога й се чудя как издържа.

Отивам да целуна поспаланката да видим дали ще ми обърне внимание  Simple Smile

Целувки на всички бебоци  Heart Eyes

# 665
  • варна
Здравейте и от нас момичета, ние по цял ден киснем в морската градина и вече ни познават и кучетата... Joy
Nadeto, страхотни сте, а ще споделиш ли къде е това местенце - аз обожавам родопите, но там където сте били ми се струва и много подходящо за бебоци и малки деца. Момичета споделяйте за такива местенце, че да се мятаме вече да ходим - аз уж съм хаймана по рождение, а с бебо само в района щъкаме - време е да се спуснем в приключения.
За тези допълнителни ваксини непрекъснато мисля и незнам какво да правя и аз - ако някой смята да ги слага, нека сподели мнение.
Прекрасен ден.

# 666
Здравейте и от нас! Днес бяхме на консултация - и бебка е фина мадама, въпреки че се роди дебеланче 4100, сега е  6300гр. и 63см. Качила е 600гр., но педи каза че това е добре, че при по-едрите деца имало по-голяма опасност от рахит. Не е качила много, но пък не е и малко, така че смятам да продължаваме още месец, месец и половина само на кърма и после да се заахранваме.
Наистина не е редно да се сравняват по кг. и см. различните бебчета, сякаш сме на някакво състезание, това си е строго индивидуално и зависи от куп фактори, важното е да са здравички, весели и жизнени. Нека всичките ни бебочета са такива, пък кг. и см. не са важни.
Сложихме Тетраксим, че съм на принципа да поставяме само задължителните по закон и нищо друго допълнително. Сега спинка, но аз естествено ще съм на тръни най-малко 48часа... Praynig
Стискам палци бързо да оздравяват болните дечица, а също и мами и татковци. Peace
Надето големи красоти сте заснели... Hug И на нас ни се ходи много в Родопите, а защо и да не си организираме някоя съвместна форумска почивчица, ще ми бъде много хубаво да се запозная и с мамчета, които не са от Варна.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 10:21 от vanny_76

# 667
Nadeto, разтопи ми сърцето! Обожавам Родопите! Simple Smile Мен са ме водили там на 2 месеца и родопският въздух винаги ще ми е най-сладък Simple Smile Били сте в Триградското ждрело, нали? Децата са ти прекрасни!  Simple Smile

Нашият първи опит за сок от ябълка мина полу-катастрофално  #Shocked голямо чудене, плюене и леко гадене имаше дори... Втората лъжичка е довечера Simple Smile

# 668
Здравейте от мен

Искам да честитя на всички месечинките  bouquet
Моят Крис също направи 3 месеца и вчера бяхме на консултация.Вече е 6.570кг и е 62,5см висок.Аз за разлика от вас се притеснявам че бебо върви с мерки като за 6-9месечен, но гледам че и вашите са големички newsm78
Вчера му сложиха и втория пентаксим и докторката ми каза да дам профилактично панадол.На мен ми се стува, че е излишно да се дава профилактично и не дадох ,но сега се опитвам да му измеря температурата и не мога.Тези електронни термомери са ужасни- моята температура я изкарват 34.5 #CrazyКажете ми с какви термометри мерите температура.Моят е чико за около 20лв. newsm78

# 669
kattetoи моя термометър е чико и на мен това ми прави впечатление и се чудя аз ли не съм добре, моята температура е все 35.градуса измерена с него, а на детето под мишката е винаги 36.1, а в дупето 37.5. досега не съм давала панадол профилактично след пентаксима!

# 670
Аз се включвам с въпросче и молба за помощ:

Препоръчайте ми добър детски очен лекар, на който да си платя колкото е необходимо, че като видях опашката пред кабинета, веднага се отказах да чакам - щеше минимум три часа да ми отнеме. Каката ни е с нещо като ечемик, което не минава вече два месеца и искам да я погледне специалист.

# 671
Да се отчета - порастнали с 3 см /60 см; тежим с 700 гр. повече /5600 ...  Crazy И като започна да се плези и плюнчи на педиатърката....  Laughing  И пак не се разбираме с тази жена, иска да го захранвам, е няма да стане още... ще изчакам и да е по - стабилен седейки и тогава започвам със схемата  Hug

# 672
  • Germany
Полито, сега ще изровя координати на един много добър очен от Мед. академия, които има и частен прием и сме водили Бобо и за ечемик при него. Ще ти ги пусна на ЛС.
The1 - Надявам се да приключи скоро тази черна серия при вас и да сте здрави и усмихнати всички вкъщи! И само да вметна за хемоглобина - при бебета долната граница е 110, а не 150. Брани като беше болен беше с 106, а миналата седмица с 111, така, че може и от стафилококите според мен да има промяна в хемоглобина при вас.

# 673
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Поли, аз водя Александър при д-р Светла Русева. Работи със здравна каса, сутрин преглежда в 1-ва градска (80 59 366 е сл. телефон там), а всеки следобед от 14.30 до 18.00 часа преима в кабинета си в 3-та градска - и на двете места можеш да си носиш направление, просто зависи къде ти е по- близо и удобно. Мобилният й телефон е 0888 36 82 84. Попаднах на нея, четейки из форуми и по препоръки.

# 674
 О здравейте мили мами!Ама хич не ми остава време да ви пиша и направо много ме яд ама какво да се прави.Моята бебка вече става много жилаво бебе постояно се обръща,все се надига да сяда ,бръщолеви вика и т.н. Вече мисля да надигна малко количката като за полу-седнало състояние.Незнам дали вие още преварявате на бебчета вода ,но аз вече минах на изворна на девин.Тя постояно си лапа ръцете а и това което в ръката и дали играчка или друго и затова реших да стерилизирам само сутрин и вечер а през другото време мия с бочко. Айде пак бях кратка че малката се криви нещо,ще гледам скоро пак да ви пиша засега ви целувам всички.

Общи условия

Активация на акаунт