Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 3

• 50 040
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
При мен втората чертичка беше много бледа и двата пъти. Не е задължително да е наситена, щом е налице - тестът е положителен.

# 496
Не е задължитлено.Моята втора беше като конец тънка, но резултата вече е налице Simple Smile

# 497
Благодаря много момичета! Hug Отново успяхте да ме успокоите и тази вечер се надявам да спя спокойно Wink .... еее докато отново не се сетя за нещо и  #Crazy Laughing, ама какво да правя като това съм си аз ooooh!

# 498
а какъв тест ползваш

# 499
всякакви от тези от 0,80ст. до SureCheck Laughing Peace

# 500
хм, за първи път чувам, че има  и по 80 ст. Wink

# 501
такъв например е Lady check Wink Peace

# 502
какво може да се пие в началото на бремеността, а  ив последствие за главоболие....може ли да се използват капки за нос и какви и какво може да се използва при болно гърло / питам за медикаменти, а  не за бабешки рецепти/

и още един въпрос - налага се да ида на зъболекар - може ли да ми постави упойка и обичайните "зъболекарски" лекарства в зъба newsm78

# 503
За главоболието-парацетамол,за гърлото-можеш да смучеш хомеожен(хомеопатични са),за капките-на мен лично са ми изписвали коларгол,но са мн. неприятни. Peace

# 504
Парацетамол за главоболието, за носа на мен ми казаха да си взема морска вода от аптеката-напълно безвредна е, а за упойката при зъболекаря трябва задължително да кажеш, че си бременна и той да прецени как да действа.

# 505
Вместо капки за нос вземайте физиологичен разтвор - май и на бебенцата го слагат. Действа доста добре!

# 506
За нос си мажех ринолекс(капки не понасям от малка),а за гърлото ефизолче.За глава мацките вече са писали,а при зъболекар си казваш ,че си бременна и той вече прави необходимото нататък.

# 507
[quote author=tuly link=topic=426751.msg12781570#msg12781570 date=1255681078
и още един въпрос - налага се да ида на зъболекар - може ли да ми постави упойка и обичайните "зъболекарски" лекарства в зъба newsm78
[/quote]
Зъболекарят ти ще прецени какви медикаменти ще ползва, налага ли се опойка и може ли да се постави.

# 508
  • Пловдив
какво може да се пие в началото на бремеността, а  ив последствие за главоболие....може ли да се използват капки за нос и какви и какво може да се използва при болно гърло / питам за медикаменти, а  не за бабешки рецепти/

За главоболие - парацетамол, капки за нос  в началото не, после може сега някакъв солев разтвор, а за гърло хомеожен, който е хомеопатик. Мисля, че не може да се слага упойка и пломбите с живак, тоест амалгама не са ОК.

# 509
Капки за нос - на мен много добре ми действа по 1 капка в ноздра витамин Це......

Общи условия

Активация на акаунт