Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 3

• 50 034
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Капки за нос пробвай Пиносол-ментови са и са напълно безвредни.

# 511
благодаря - интересното е, че имам физиологичен, имам Хомеожен - капвам и давам на малкия, но не съм се сещала че става и за мен....то нали корема расте обратно пропорционално на мозъка... ooooh!

# 512
бързо въпросче - бях писала че съм на програма за задържане в момента някъде из форума, лекарката ми каза ако до 3 дни след началото на програмата не спре зацапването, задължително да отивам да ме хоспитализират. мисля позитивно, но все пак лежа по цял ден и ми се отплесват мислите и в друга посока  Rolling Eyes та на въпроса - ако се наложи хоспитализация в този случай, какво да взема със себе си?? никога не съм лежала в болница и честно казано изпитвам див ужас, много ме подтиска мисълта за подобно изживяване и искам да съм подготвена, за да ми е максимално комфортно и да намаля стреса доколкото мога...

# 513
Чаша ,вилица,лъжица,сапун,хавлийка,паста и четка за зъби,нощница,бельо,чехли,книга,монети.Ще допълня ако се сетя за друго.

# 514
  • Sofia
Нощница (за всеки случай, но мпже да настояват да си с тяхна), чехли/джапанки с твърда подметка, хавлия, гащички за смяна, тоалетни принадлежности, тоалетна хартия, кърпички, чаша, лъжица и вилица (в Шейново, не ми дадоха таратор, з'то съм си нямала чашка и аз се разплаках), телефон и зарядно, четиво някакво, връхна дреха (елек, жилетка), къси чорапи.
Спокойно, ако се наложи, по-добре да си под лекарско наблюдение  Peace Хем и на теб ще ти е по-спокойно  Hug

# 515

мерси много! а подобно хоспитализиране заплаща ли се?? и аз мисля ако се наложи пази боже, да ходя в шейново

# 516
Да не те объркам ама май не за бременни е безплатно всичко.

# 517
Да не те объркам ама май не за бременни е безплатно всичко.
Особено ако е по мед. причини това хоспитализиране. Peace

# 518
  • София

мерси много! а подобно хоспитализиране заплаща ли се?? и аз мисля ако се наложи пази боже, да ходя в шейново
Напълно безплатно е. Аз стоях 5 дни в Окръжна болница. Само хубави неща мога да кажа за Гинекологията там - ремонтирано, чисто, хубава храна, любезни акушерки и лекари. Всяка стая е с баня и телевизор, максимум 4 легла. Да не говорим, че ми пуснаха такова количество изследвания, каквото не са ми пускали през живота. И това без да платя и лев.

# 519

Напълно безплатно е. Аз стоях 5 дни в Окръжна болница. Само хубави неща мога да кажа за Гинекологията там - ремонтирано, чисто, хубава храна, любезни акушерки и лекари. Всяка стая е с баня и телевизор, максимум 4 легла. Да не говорим, че ми пуснаха такова количество изследвания, каквото не са ми пускали през живота. И това без да платя и лев.

много благодаря за инфото, и аз си мисля че би трябвало да е безплатно, защото един вид ще се води по спешност Thinking ще го имам в предвид и това за окръжна...

# 520
  • Пловдив
Само да добавя тоалетна хартия и чехлите е по - добре да не са между пръстите, за може да слагаш чорапки Simple Smile Аз лично и чаршафите си носих. За плащането - нищо не трябва да плащаш!

# 521
  • София
Рика, в Окръжна в отделението всичко е ново, включително леглата, чаршафите, одеалата и възглавниците /аз съм безумно гнуслива по принцип/. Носех си джапанки, нощница, кърпи, тоал. хартия и лични тоал. принадлежности и монети за ТВ-то. Вероятно вече са им пуснали парното, но все пак може и нещо връхно.

# 522
rika, Вземи си нещо, да си запълваш времето, иначе ще откачиш!
Дано не ти се налага да влизаш, стискам палци.
   Hands Thumbsup

# 523
Здравейте мамички!  Simple Smile нормално ли е в 7 седмица да съм качила килограм и половина почти два? не е ли още много рано за покачване на теглото?  Embarassed  иначе преди да забременея бях 43 кг, сега съм 44.5-45 . Само не казвайте,че съм била много слаба, защото не е така, тъй като съм и нисичка - 1,60 съм

# 524
Здравейте мамички!  Simple Smile нормално ли е в 7 седмица да съм качила килограм и половина почти два? не е ли още много рано за покачване на теглото?  Embarassed  иначе преди да забременея бях 43 кг, сега съм 44.5-45 . Само не казвайте,че съм била много слаба, защото не е така, тъй като съм и нисичка - 1,60 съм
абе слабичка си си  Grinning аз съм 165 и цял живот съм между 48-50кг и всички ме плюеха колко съм слаба (особено в горната част на тялото).
мисля че е абсолютно нормално, аз също от самото начало на бременността до 9-та седмица качих изведнъж 2кг и половина и оттогава не съм мръднала почти кантара. така че не се шашкай, явно като е по-слаб организма и се подготвя за купона Wink лека и успешна бременност   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт