Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 3

• 50 012
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за отговорите.Оф вече съм толкова объркана че и аз не знам какво да правя.АГ-то ми е един от най-добрите в града и ми се иска да му имам доверие но все се ровя някаде все нещо чета и все почват едни питанки в главата ми...И сега си мисля че  все пак какъв е смисъла на тези вид прегледи ако ще е късно за случаи в които има проблем?

# 556
Здравейте момичета,
В 29 г.с. съм и преди малко като пишках, по тоалетната хартия забелязах слузесто прозрачно парченце с големина на едра слънчогледова семка– извинете за сравнението, но се опитвам да ви дам най-точно инфо за размера му. Много се притесних дали това не е тапата или парченце от нея. От приятелки зная че при падането на тапата има и кръв и самата слуз е с кръв, но незная в моя случай какво да мисля. Опитвам да се свържа с гинеколожката ми, но в момента не мога да я открия. Моля ви кажете какво да очаквам и на някой друг случвало ли се е такова нещо?Много се притесних Praynig

# 557
  • София
СесилБг, дано ти се роди едно здравичко дете, но аборт по мед. причини може да се направи и след 18 г.с., след Феталната морфология. Не ги мисли тези неща отсега, нека да ти минат прегледите.

# 558
Благодаря ти мила.Можеби защото ми е първа бременност за това съм такъв шашкалник:)

# 559
Здравейте момичета,
В 29 г.с. съм и преди малко като пишках, по тоалетната хартия забелязах слузесто прозрачно парченце с големина на едра слънчогледова семка– извинете за сравнението, но се опитвам да ви дам най-точно инфо за размера му. Много се притесних дали това не е тапата или парченце от нея. От приятелки зная че при падането на тапата има и кръв и самата слуз е с кръв, но незная в моя случай какво да мисля. Опитвам да се свържа с гинеколожката ми, но в момента не мога да я открия. Моля ви кажете какво да очаквам и на някой друг случвало ли се е такова нещо?Много се притесних Praynig

Хриси, може и да е част от тапата, но не се притеснявай. На мен последния път ми казаха, че тапата може да падне и в 5тия месец, но да си изкараш бременността до края.
Разбира се, ти се чуй с гинеколога си, тя ще ти каже най-добре!
Успех  Hug

# 560
  • София
Хриси,незнам от кой град си,но по-добре иди до някоя болница или кабинет да те прегледат!

# 561
Отиди да те видят!

# 562
Здравейте отново.Днес пак ме гледаха на 4Д успя да види плода показа ми пулсации но....Под самият плод каза че има нещо подобно на 2-ри околоплоден сак!!!!!!Направо ме хвърли в тъч линията.Каза че можело да е и от кафявото течение което го имам и самото кървене да му е заприличало на нещо друго.Въпроса е че досега като ме е гледал на ехографа не е видял нищо такова а днес го видя?.Възможно ли е нещо такова.Можели да има 2-ри сак.Вътре в сака не видя нищо май не се виждаше много добре.В четвъртък пак съм на консултация.Според последният м.ц, съм на 8 г.с.

# 563
Понякога се получават подобни неща-евентуално може да са близнаци ,които в течение на развитието единия да е по-силен от другия и да издърпва всички вещества към него и околоплодния сак да се опразни.След това постепенно или се абсорбира от организма или изтича.А понякога просто близнаците се крият един зад друг.Като отидеш на преглед пак съм сигурна,че докторът ще може да ти даде повече информация.

# 564
Благодаря за отговорите.Оф вече съм толкова объркана че и аз не знам какво да правя.АГ-то ми е един от най-добрите в града и ми се иска да му имам доверие но все се ровя някаде все нещо чета и все почват едни питанки в главата ми...И сега си мисля че  все пак какъв е смисъла на тези вид прегледи ако ще е късно за случаи в които има проблем?

хич не се шашкай, и аз си задавам същия въпрос, но последно време предпочитам да игнорирам подобни мисли. на мен и БХС не са ми правили досега, не знам защо (аз и забравих кога се прави де) и ранна фетална не са ми правили, но реших че каквото - такова, и да се шашкам и да не се шашкам..така че позитивно мислене му е майката  Wink   bouquet
а защо те гледат на 4D а не на обикновен?? не е ли излишно скъпо за този период?
не мога да ти отговоря за 2-я сак, но ако се окаже че има още един бебешор много (благородно) ще ти завиждам  Peace Peace

# 565
то когато с единия се случи нещо-така или иначе не се вижда никога на преглед, какъвто и да е той. Аз като родих и ми извадиха плацентат казаха,че съм имала близнаци и едното въобще не се е развивало явно, никога не ми и загатнаха за това преди да родя -по прегледите

# 566

а защо те гледат на 4D а не на обикновен?? не е ли излишно скъпо за този период?
не мога да ти отговоря за 2-я сак, но ако се окаже че има още един бебешор много (благородно) ще ти завиждам  Peace Peace
Значи той д-ра сам си прецени първоначално ме гледа на обикновен каза че не мие добре пълен мехура а на мен точно тогава страшно ми се пикаеше 2 часа не бях ходила да пикая.След това слязохме на 4Д но картинката пак беше чернобяла .Май за да мине на другите функции на 4Д то си има процедури или друга програма ли как да ви кажа.Иначе не съм плащала нищо.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 20:15 от secil_bg

# 567
secil_bg, доколкото разбирам имаш някакво кървене ли или....

да ви се оплача, че май ме тръшка грипа или настинка...аз си мисля, че е настинка, защото ми се е схванал врата и гърба и ме понаболява гърлото, сливиците и от време на време ушите, който адски ме сърбят ...
какво да предприема, за да спра на време процеса на разболяване...

# 568
  • София
secil_bg, доколкото разбирам имаш някакво кървене ли или....

да ви се оплача, че май ме тръшка грипа или настинка...аз си мисля, че е настинка, защото ми се е схванал врата и гърба и ме понаболява гърлото, сливиците и от време на време ушите, който адски ме сърбят ...
какво да предприема, за да спра на време процеса на разболяване...

Много чай, лимони - изцедени с малко мед, витамини  и по 1-2 парацетамола на ден.

# 569
nana77   bouquet в помощ както винаги

Общи условия

Активация на акаунт