Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 3

• 49 975
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Увеличаването на количествето е напълно нормално според всички книги за бременност и повечето гинеколози...

# 616
Искам да ви благодаря за отговорите на вчерашния ми въпрос - наистина бяха бързи! Реших да изчакам до днес и ако не се оправя да отида на лекар и за щастие се оправих. Някъде по темите тук четох, че при гадене е добре да се процедира сякаш има болен стомах - ядох препечена филийка, сирене и чай от мента на малки глътки, но чак късния следобед. Вечерта и днес сутринта пак така и за щастие всичко е наред.

# 617

Благодаря ти, нямам такива оплаквания -нито миризми, нито сърбеж, нито оцветяване - бяло е. Само се шашкам от това, че е доста като количество, или поне така ми се струва.

и при мене се увеличи. просто го наблюдавай, ако започне да пожълтява, дори без болки и сърбеж - тичай при лекаря!

Люсил, нещо грешно си ме разбрала - аз съм изключително "за" клеева тинктура и изобщо по-природни методи на лечение, вместо да се тъпча с АБ, но съм търсила информация в интернет и не можах да намеря дали е вредно или не. в този случай предпочетох да не взимам, не мисля че има нещо осъдително в това. ако лекар ми каже, че може - ще взимам с кеф, но те нещо се ослушват...  Peace  Peace

Искам да ви благодаря за отговорите на вчерашния ми въпрос - наистина бяха бързи! Реших да изчакам до днес и ако не се оправя да отида на лекар и за щастие се оправих. Някъде по темите тук четох, че при гадене е добре да се процедира сякаш има болен стомах - ядох препечена филийка, сирене и чай от мента на малки глътки, но чак късния следобед. Вечерта и днес сутринта пак така и за щастие всичко е наред.

аз се бях поизтощила от повръщане и ужасно много ми помогна прясно изцеден лимонов сок с огромна лъжица пчелен мед - направо ме вдигна от леглото. също така си стисках лимонче и в шишенце вода и си пиех по малко. но внимателно, защото ако се прекали или е много концентриран, лимона ще ти раздразни стомаха и ще се постигне обратния ефект... хапвай на често по малко, не оставяй стомаха празен дълго, защото и това дразни. знам че не е лесно. успех   bouquet

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 12:45 от AnMary

# 618
  • Sofia
Здравейте момичета, имам един въпрос към вас.
На каква причина може да се дължи това? Става въпрос за бременност в края на шести месец, безпроблемна. Два пъти в рамките на пет дни се появява кървене от носа, продължаващо десетина минути, придружено с кървав секрет от гърлото.
Дали може да е в резултат на бременността или причините трябва да се търсят извън нея. На някоя от вас дали се е случвало подобно нещо?
Лекарите си прехвърлят топката засега и няма отговор на въпроса.

# 619
На мен ми тече кръв от носа от към 5ти месец, доколкото помня. Някой път повече,друг път по малко. Отдавам го на бременността, понеже съм чувала и други бременни да се оплакват. Венците ми също кървят от време на време.

# 620
Здравей,
това което мога да споделя, че съм чела, че е нормално да има кървене от носа и венците по време на бременност. И аз съм така. Не мога да кажа за обилно и често кървене, но при по-силно издухване на носа по кърпичката има кръв. Говорих с лекарката тя ми каза че е нормално.

Все пак е важно да се посъветваш с лекар при всяко нещо, което те претеснява.

# 621
Аз имам чести кръвотечения от носа и постоянни от венците, но при мен това май се дължи на терапия с лекарства за разреждане на кръвта, имам вродена тромбофилия. При мен се следят кръвни показатели постоянно, но тъй като казваш, че караш безпроблемна бременност, виж това http://www.biberonbg.com/info/pgprobs.htm. Успех!

# 622
На мен също ми те4еше кръв от носа през бременноста.И венците ми кървяха и бяха подути и болезнени.

# 623
На мен ми течеше кръв от носа от четвъртия месец нататък, всекидневно и малко.
След като родих изчезна за около две седмици.

# 624
Нормално е. От бременността е - кръвното варира, капилярите се пукат по-лесно и т.н.
Аз също бях с кървене от носа и от венците (даже зъб ми падна).

# 625
  • София
Аз съм така почти от началото на бременността. При мен се получава от пукане на капилярите. Винаги остава кръв по носната кърпичка, когато си духам носа. А при студено време с пукат още по-лено.

# 626
  • Пловдив
Здравейте момичета, имам един въпрос към вас.
На каква причина може да се дължи това? Става въпрос за бременност в края на шести месец, безпроблемна. Два пъти в рамките на пет дни се появява кървене от носа, продължаващо десетина минути, придружено с кървав секрет от гърлото.
Дали може да е в резултат на бременността или причините трябва да се търсят извън нея. На някоя от вас дали се е случвало подобно нещо?
Лекарите си прехвърлят топката засега и няма отговор на въпроса.

На мен ми кървят венците и носа от 2месец. Чак сега носа поспря, а венците си продължават. Правих им и лечение, и пасти специални - нищо не помага.

# 627
Преди малко забелязах, прозра4ни капки от зьрната на гьрдите ми,като вода,докато се мазах с крем,а и имах някакьв страхотен сьрбеж по долната 4аст на гьрдите,което се поуспокои,незнам на какво се дьлжи,а сьм още в 6 месец ,това коластра ли е? Благодаря ви!  newsm78

# 628
При мен се получи същото преди един месец,а след това постепенно прозрачната течност стана жълтеникаво-бяла.Според мен е точно коластра.То няма какво друго да протече оттам(май).

# 629
Преди малко забелязах, прозра4ни капки от зърната на гордите ми,като вода,докато се мазах с крем,а и имах някакъв страхотен сърбеж по долната 4аст на гьрдите,което се поуспокои,незнам на какво се дьлжи,а сьм още в 6 месец ,това коластра ли е? Благодаря ви!  newsm78

Да това е коластра и е нормално аз също го
забелязах някъде в края на 6 месец
А сърбежа е защото гърдите нарастват бързо
и кожата се разширява Може да се появи сърбеш и по корема!
И това е нормално Grinning

bobi6ana Права си че няма какво друго да тече от там
А и това за цвета е нормално

Може да си вземете подплънки за кърмачки защото
коластрата много цапа и остават петна

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 00:35 от СРАМЕЖЛИВКА

Общи условия

Активация на акаунт