БЛАГОЕВГРАД

• 28 474
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, снощи не успях да пиша, че като се прибрах ме веднага излезнахме с едни приятели.
Аз съм много щастлива, доктора каза че няма нужда от никаква лекарска намеса само капки при нужда. Така се успокоих, все едно 100кг паднаха от мен ooooh!
NikiKris, welcome и аз съм от Струмско, но в момента живея в Грамада, може да сме се засичали по квартала
Билянак, ти винаги заслужаваш силна  Hug
Марси, недей така моля те  Grinning
Боби, тази сервитьорка заслужава едно БРАВО. Ние снощи като излезнахме на съседната маса имаше едни деца да са били някъде около 13год. сервираха им алкохол без проблем направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Хайде лек ден на всички  newsm49

# 121
добър ден и от мен
за вчера честит първи учебен ден на Марси и Билянчето първо
а също и на всички деца и родители
и ако има други учители в групата ни

направо да ви кажа остаряваме си
като гледам коментарите за учениците - то вярно ,че има такива дето са си за критика
ама забравяме май ние какви сме ги вършели - те тогава пък нашите баби са се възмущавали от поведението ни а пък ние не мислим че сме били кой знае колко палави и порочни

както и да е -  да не помислите че ги защитавам и аз се възмущавам но това е поколение на безхаберни родители

времето ни е дало възможност да покажем и ние като такива на какво сме способни
 Peace

дани супер че ти е минало от главата това гайле с малката
страхотни са в Токуда нали

дани твоето главоболие да не е предменструален синдром

да ви кажа откакто започнах с режимите тая година нямам никакви главоболия

за протокола- имам мигрена от предучилищна група в детскатата до миналата година поне веднъж седмично си и мах ужасно главоболие и на моменти до повръщане съм стигала

просто вчера се замислих от кога не съм имала дори леко главоболие  newsm78
тая година до този момент два пъти

тъй че дани може и просто токсини да са ти е насъбрали в организма и натам да избива
ако е около месечния просто си направи консултация с гинеколог(ПМС)
и невролог(може и мигрена да е)

марси дай ги боровинките насам - ако знаеш какво сладко правя   Simple Smile
тя година си взехме боровинки от първа ръка и в тях имаше и горски ягоди -  стана супер

билянче дано румката да се справи направо като написа за тая кашлица и така се върнах назад в ясления ни период - яслата не веднъж съм казвала  - за мен е просто развъдник на болести - ако има как да не се дават децата на ясла най-добре ще е
за градината мнението ми е коренно различно

и недей на лични да пишеш с младите мами
интересно ми е и на мен
колко по-лесно щеше да ми ако имаше един такъв човек като теб когато аз в началото се сблъсках с проблеми с кърменето
а не да търся и да чета купища противоречащи си материали

и все пак добре че бяха материалите за четете че два пъти ми спира напълно кърмата и двата пъти успешно си я връщах

а всички ми казваха че няма как да стане щом веднъж е спряла

evka ; NikiKris добре дошли момичета

деси добре си я наказала тая директорка

успешен и усмихнат ден на всички

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 10:34 от puhelota

# 122
Привет момичета,

Ana2 много изкусително кафе. От детската ли ви е кашлицата?
Мен това най-много ме притеснява в детските градини, че само след няколко дни там детето започва я да кашля, я коремче да я боли.
Така беше миналата година почти всеки месец, и затова я спряхме от детската.
Пожелавам ви всичко да се размине леко.

Bobi_i за събота се чудя между две рокли newsm78, едната много официална, все на сватби я обличам, а другата е чисто нова,но не чак толкова официална.
Малката имаше желание за шаферка и искаше такава рокличка, след дълги преговори сега вече е доволна, че въобще ще идва, и вече няма претенции за роклята.

Jinjer тоя размисъл за кое да дадеш пари - за дрехи или за шоф.курсове и на мен ще ми докара главоболие  Wink. Сега като се замисля, май направо за дрехи ще отидат,поне да си спестя главоболието.

Daniela_ch най-после се успокои. Много  Hug на малката

Desi_r каква директорка ви се е паднала само.
Не стига всички притеснения около децата в първия им ден в градината, ами и такова нещо да ти се случи. Добре си се справила Peace

Marci как върви учебният процес или още не сте започнали?

Ели как е Ивана на детската?

Приятен следобед на всички

# 123
  • Сандански
Здравейте! Grinning Grinning
Гледам,че имаме нови попълнения. Simple Smile Добре дошли на новите мами!!!
И честит първи учебен ден(малко на патерици) на всички учащи и преподаващи!
Аnа2 ти във Филологическия факултет ли преподаваш? Shocked Като нищо може да съм имала лекции при теб!!! Mr. Green
Малко странен въпрос ще задам,но...по-добре да питам. С обикновен термометър как мерите температурата на бебето.По стария нормален начин или си има някоя техника. Embarassed Embarassed Embarassed
Чудя се дали да купувам дигитален?!
Днес на бебко му бяха малко пенести аките и се притеснявам да няма някоя чревна инфекция. Sad
Приятен ден,аз отивам да храня малкото ми зверче! Simple Smile

# 124
Момичета благодаря ви за топлото посрещане  Hug Hug Hug.
jinjer_78 аз сега като разгледах снимките те познавам. Мъжа ти само визуално, май сме се засекли в колежа една година и след това покрай него и теб, засичахме се няколко пъти по бебешките магазини и ми направи впечатление заради това, че чакаше близнаци (аз много исках затова). След това като ги ражда тях аз бях за задържане с Никол и мисля, че пак се засякохме за няколко часа в онази голямата стая  Grinning с много легла.
На мен също Малчев ми води консултациите и с двете бременности, но не ме изпрати да раждам в София може би защото не съм питала  newsm78. Първия път питах и като каза, че не му дават да изражда сега не съм си правила труда.
daniela_ch може, но аз нали не познавам никой  Embarassed. Да не ви казвам, че сега си се разхождам самичка с малкия преди каката ми правеше компания сега само си мълча и се оглеждам дали няма да видя някой познат, но и да видя са си в групичка и не мога да отида без да съм поканена и продължавам сама с разходката  1stroller.
Аз днес си купих малко дрешки, че нищо не ми става от миналата година ужас  #Crazy.
Лек ден на всички   bouquet.

# 125
Здравейте и от мен!Ние бяхме на разходка преди и сега сме си в къщи!Тази нощ не спахме много спокойно и сега малката заспа!Мисля и аз малко да полегна.Приятен ден ви пожелавам!

# 126
NikiKris ,сега като ми припомни се сещам също за теб,с дълга чуплива коса си не много висока,срещахме се в Боби,ти с майка ти аз с свекърите,в болницата да сещам се и иначе съм те виждала,дори сега пак бременна мисля че ,мисля че свекървата се познава с майка ти ли незнам нещо такова,защото съм те запомнила също,пък може и да се бъркам де но като се загледах в момиченцето съм сигурна че си ти  Peace

# 127
Добро утро много е пусто днес тук Wink
Сипвам по едно

# 128
  • Благоевград
Добро утро и от мен!
jinjer_78 Благодаря за кафето  Hug
Ти вчера до късно ли стоя на работа?
daniela_ch Много хубави новини - радвам се за вас.
А по въпроса за записването на ясла ти направи ли консултация?

чаоооо   bouquet

# 129
- ето така изглеждах като бременна сега съм почти същата  Joy.

# 130
Привет момичета,

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС

Ели специални поздрави на София и вече е време и тя да се включи във форума.

Моето дете след 3 дни на предучилищна, от снощи започна да киха едно след друго, носа и` тече, май започва да се разболява. Започнах да давам осцилококцинум по една тубичка сутрин и вечер, хомеопатично е,препоръчват го при първи симптоми.
Та да видим какво ще става  newsm78.
Толкова ли е слаба имунната защита на детето, още нямаме и една седмица сред децата и вече сме болни.
Дано всичко ни се размине само с хремата  Praynig

Нещо групата е слабо активна днес

Весел празник на всички

# 131
Добър ден и от мен!

Днес мъжо има имен ден, София също, а и половината ми рода, ха ха. Но знаете, че с почерпките съм на Вие.

Петя, мерси за пожеланията към София, ще й предам, макар че те в момента са някъде около Атина от седмица почти. Дано Лучето се размине с разболяването, стискам палци. Ивана много я хвалят леличките, чак нещо не ми се вярва, но нали тази година е най-голямото магаре в групата, та сравнение с другите явно изглежда по-в час.

Дани Ч, радвам се, че с Ивет всичко е наред, та и ти си си отдъхнала.

Дани, наистина е време да вземеш мерки за главоболието си, ще ти се скарам вече!

Деси, а така! Колкото по-мило се държиш с хората, толкова повече ти се качват на главата, затова трябва по-често да сме нахални.

# 132
  • На черешата
Добро утро, прекрасни мои !

Какво правите, нещо интересно, не сте ме забравили нали...?

# 133
Честит празник на Любо и София, и на всички които го празнуват   bouquet
Ели,ама време е да ми се скараш и да отскоча и аз до Малчев  Wink
Тази сутрин и аз успях да отскоча да заведа децата на детска,дори свекъра нещо поправи леглото на Криси че му се беше счупило нещо там  Simple Smile
Деска нестоях до късно снощи,към 18 се прибрах и бях в кондиция и се развъртях по домакинските задачи.
Дани и аз се радвам за вас че мина добре прегледа  Hug
Петя,много кофти все да се разболява детето,ама до сега не си ли е изградила вече някакъв имунинет все пак вече е в предучилищна,или по-често си е стояла в къщи Лучия  Thinking,дано така ви отмине само с хомеопатични средства  Hug
Фантичка ,не сме те забравили  Peace
NikiKris ,същата си за която си те мислих  Peace да са ти живи и здрави дечицата  Hug

# 134
  • Благоевград
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
  bouquet
Фантичка Не сме те забравили, но и вие не сте  Laughing
Как мина първият учебен ден? Имаше ли много вълнения ?
wildgirl Аз с директорката си имам остри пререкания още от
записването в градината.
Но, пък забележка на първият учебен ден и аз да си замълча -не беше познала.  Laughing

Ето нещо, което ме накара да се усмихне многократно  Laughing Laughing Laughing
http://vbox7.com/play:8a1ea736

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 12:44 от desi-r

Общи условия

Активация на акаунт