БЛАГОЕВГРАД

• 28 472
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Добре дошла на Жана!  Hug
Да ви се оплача - първото ми дело днес биде отложено, а за сметка на това ми натресоха едно чак в Ардино за 17.09 и ще се пътува в самия ден  Close
За учениците - аз съм човек на реда и честно казано, подобна система с униформи и оценки на поведението би ме удовлетворила...нали съм малък зубър  Twisted Evil
Иначе - имам нова рокля и съм доволна от покупката.

# 106
Благодаря Ви момичета за топлото посрещане  Hug  bouquet!
Ние се нахранихме и сега ще излизаме на вън и след това да си вземем каката.
sear145 ние сме в горната ОДЗ-4 тя ни е по-близко. За съжаление не познавам майката на съпруга ти, то и аз съм от около 1г. в Струмско та не познавам почти никой  Wink.
Андреа Селесте честито със здраве да си я носиш   bouquet.

# 107
Честит първи учебен ден!!!
Ние със Силви ходихме във второ, имаше деца и на Силви й беше интересно.
Наистина по центъра имаше много ученици.
В кафето което седнахме дойдоха група ученици от 10 клас и едно момиче вдигна скандал на сервитьорката, че не иска да й сервира алкохол ( представяте ли си, в 10 часа сутринта )  #2gunfire
чао сега и приятен ден

# 108
Андреа, честита рокля, а снимков материал.?
Добре дошли на новите мами  Hug

# 109
Това с алкохола не го разбирам - очевАдно е, че са ученици и са непълнолетни - точно днес едва ли на някой би му се искало да им сервира алкохол.....ама пък да искаш да се отрежеш преди да си започнал учебната година...какво е това поколение???

# 110
Здравейте и от мен!Ние цял ден бяхме навън и сега не мога да си вдигна краката!Племенницата е първи клас и ходихме с Ивана да я видим и после да се почерпим по случая.Пък нали беше много готино времето и цял ден по центъра.
Да при Малчев си водех консултациите.Преди да забременея ходех при него и благодарение на него имам прекрасното си детенце!Не мога да изкажа благодарността си към него и към още един лекар от София!

# 111
Момичета, здравейте.
Сега спокойно мога да се похваля, сестра ми е приета студентка.
исках да се запише и да мине всичко, затова толкова късно пиша
то класирането излезе по-рано, но покрай Силви, това ми излезе от главата
така че имам още един повод да почерпя
всички сме много щастливи

# 112
  • 42.016399,23.101179
bobi_i , браво на сестрати, поздравления.
Какво и къде са я приели?
evka в кое учлище ще учи плменницата ти?
Спомена се вълшебната думичка Малчев, сега май трябвя и Ина да се включи. Joy
Селестееее, Селестееее  остаряваш и ти щом не го разбираш това младото поколение. Ако има как хич и няма да отрезняват, пак добре че са седнали в заведение, а не са отишлш пияни в училище. А на собствениците на заведения хич не им пука на колко са години, важната оборот да правят. Та евала на сервитьорката. Laughing

# 113
Аз само да пожелая на всички Лека Нощ
Лягаме си с кокшките и ставаме с първи петли !!!!! hahaha

# 114
Брей немога да ви изчета бе хора  Shocked
Та под ред

Честит първи учебен ден  bouquet
NikiKris -добре дошла  Hug,вратите на групата ни са винаги отвирени за още някой  Wink
И мъжът ми е завършил същото като тебе,само че е 2 години по-голям,но все пак може да се познавате-Георги се казва от Покровник  Flutter

sear145 ,моите деца ходиха цяло лято в детската в която работи свекито ти ама аз там хич не ги познавам само така на физиономии някои,една нисичка ми направи много добро впечатление още миналата година,но незнам имена Peace
bobi_i ,честито на сестичката ти,нека и тя да изпита студенските тръпки и вълнения  bouquet
Селесте ти не се оплаквай от работата ами кажи нещо за колегата обичате ли се как е хавата  Thinking
Мен вчера и днес пак ме мъчи главоболието,сутринта направо ми се ревеше и ми идваше да не ходя на работа,ама по-добре че отидох де,за сега стопирах проекта шофьорски курс по финансови причини  Crossing Arms
Децата с кеф си ходят на детска в Покровник,и свекърите много ми помагат пак ги взимат аз като закъснявам с някое товарене на камион,при мен е това,лека нощ на всички ,чета ви но не ми се пишеше днес че ми беше лошо  Simple Smile

# 115
Боби, честито на сестричката ти!

Марси, не бъди така ужасна, човещинка е това  Mr. Green да се радваме, че Илиев не е в Благоевград, че тогава щеше да се повиши процента на инфарктите /не заради визия, но отношението му е просто уникално, може да те накара да се чувстваш на върха на света просто, хаха/, а Ина не мисля, че ще се включи, все пак сложи точка на темата - доста красноречиво наистина.
Аз утре няма да ходя до София - ура! И ще ти призвъня, ако си свободна.

Селесте, откъде го извади тоя морал бе жена, пак добре, че не са били напушени или надрусани, в днешно време алкохолът е бял кахър  Mr. Green

Добре дошла на NikiKris и от мен!

Билянче, дай да те видим наистина с новата прическа!

Петя, дано Лучето утре се съгласи да полежи, та да не се притесняваш и ти.

# 116
Сестра ми ще учи Педагогика на обучението по български език и чужд език.
Това й беше първо желание.
jinjer_78 много често се оплакваш от главоболие  Thinking оправяй се
Петя, вие приготвихте ли тоалетите за събота, защото ние още не???

# 117
Добро утро! Кафето пускам:
Боби, сестра ти ще ми е подопечна, но няма да имам честта да я мъча по ПГК, там сам деканът се е заел да просвещава младежите. На ПОБЕЧЕІ ще водя лекция по лингвистика на текста в безумното време петък следобед #2gunfire (програмата ми е прекрасна просто - часовете ми са предимно рано сутрин  с дупки около обяд докъм 17.15 вечер. Все пак този път съм решила да не взимам почти нищо повече от норматива, че миналата година ме попринудиха да взимам едни часове на пенсионираната ми титулярка, а после не ми ги платиха, че надвишавали половин норматив Shocked
Новата ми прическа е на разположение на всички в Първи корпус днес, утре и до края на работната седмица, защото имам часове едновременно ту с редовни, ту със задочни студенти.
Да се оплача - Румен тази нощ пак започна на прокашля и не зная докога ще задържи фронта, познайте дали съм мигнала тая нощ #Crazy
 На новодошлите - и от мен добре дошли  bouquet
Дани, ти си толкова работещо момиче, финансови причини не приемаме Wink Я ставай шофьорка, че да взема и аз да се Хамбицирам. А това с главата наистина много дълго продължава...
Пожелавам ви спорен ден днес и поне малко смях Simple Smile

# 118
  • Благоевград
Добро утро момичета!
evka ; NikiKris - Добре дошли!
Ако има още нови, които пропускам да ме извинят - добре дошли на всички!
bobi_i Честит Рожден ден на малката - на патерици.
Да ви е жива и здрава! Ти снимки няма ли да покажеш?
Честито и на сестра ти - успех й пожелавам.
Ana2 Благодаря за кафето. Аз още не съм си направила и направо усещам
аромата на твоето  Laughing
Много неприятно е това с кашлицата, дано Румен се справи вече като по-голямо
момче. Иначе и моята красавица днес сутринта прокашля.
jinjer_78 Не се отказвай. Този инструктор който си си избрала не приема ли
плащане на части. Моят приемаше и масово от курсистите плащаха на две вноски -
първата при започването на курса и втората в края. Така че ако трябва избирай друг
инструктор и не се отказвай от хубавата идея. Пък после Ана2 ще те последва.

Макар и в края на поста на всички Честит първи учебен ден.
При нас 15.09. започна с лееекоо спречкване  със директорката на градината.
Опита се да ме спре и да не се кача с детето до групата ( на трети етаж е ).
Каза, че съм много нахална  hahaha Странното е , че изобщо не се имам за такава.
Но, ясно и заявих че в първият учебен ден държа да поздравя лично госпожата и че дето ми
няма пет ръце за да носи трите саксийки , обувките си и елечето си.  Според мен малко я
хвана яд че този път я пропуснах с цветя. И понеже се държа така не й честитих първият учебен
ден.
Е, оплаках ви се , но сега и да ви се похваля. В градината са снимали вчера и моята дъщеря
с още едно детенце имат мини изява. Който проявява интерес може да види изпълнението
ето тук : Емисия новини от 15.09.2009г. Репортажа за градината е в края на новините.
http://rtvcblagoevgrad.com/index.php?option=com_content&task … =20&Itemid=46
Лек ден на всички!   bouquet

# 119
Добро утро от мен  Flutter
Билянче,мерси за кафенцето,аз днес съм в кондиция и денят и тръгва чудесно дано така и да завърши(въпреки че ме плашат с износ и камион който ще дойде към 17,тогава си представете кога ще си тръгна аз  Rolling Eyes

Наистина с главоболието е много гадно,ама докато не се консултирам с някой доктор незнам какво да правя,все се надявам на противозачатъчни които да започна да пия и да ми мине но не съм пробвала все още  Blush
А за финансите,ще се стягам  и така,ама нали все ме тегли към някоя дрешка или романтичен уикенд та си ги похарчвам парите  Laughing Mr. Green
Хубав ден момичета започвам да работя,до после  Peace

Общи условия

Активация на акаунт