БЛАГОЕВГРАД

• 28 465
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Добро Утро Момичета !!!!

Успешен ден и честит първи учебен ден

# 91
Добро утро
Честит първи учебен ден на всички ученици, учители и родители

Момичета стискайте палци днес всичко да мине добре Praynig

# 92
Добро утро!

Честит първи учебен ден на всички!

Марси, на теб специално  Hug вече като титуляр, нали?

sear145, нищо не казваш напоследък, как си? Твоят термин януари ли беше или нещо се бъркам?

Дани Ч, успех! Стискам палци всичко да е ок при вас  Praynig

evka , ти при кой лекар ражда в Токуда? Ако не е тайна де.

Анелия, какво да ти кажа и ние имахме период с термометъра и то когато все още си беше само на кърма. Дано по-бързо премине този проблем, че знам колко е неприятно за майката да прави такава манипулация на детето си.

Да ви кажа Ивана вчера наистина не е правила проблеми, днес също се държа прилично сутринта. Ще видим дали това е чудо за 3 дни. Снощи даже заспа в 9.30 и то за пет минутки беше вече в страната на сънищата, иначе чак към 10.30-11.00 си лягаше и ставаше в 6.30, а тази сутрин не мога да я вдигна. Единственото неприятно, което го имаше и преди, докато ходеше на ясла - след това вечер е направо ужасно кисела и лигава.

# 93
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН И УСПЕШНО НАЧАЛО НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

Marci ,Ana2 честит празник и на вас!

Valeni и аз не те познавам, но покрай децата ще се запознаем в най-скоро време, очаквам и нас да ни събират на родителска среща.
Днес ще водят нашата група на откриването на учебната година в Седмо, госпожата казала на децата да отидат по-рано,за да направят гимнастиката и да закусят навреме за тържеството.
Вчера детето беш е много доволно от предучилищната, според нея си е като в детската , само се оплакваше ,че не може да лежи мирно,след като се събуди/тя си спи съвсем малко/.

daniela_ch стискам палци всичко да мине успешно и да е наред Hug

Приятен ден на всички

# 94
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

Днес сутринта докато пътувах и гледах учениците с букетите, ме навяха мили спомени и мисли за 15.09...от преди 10 години поне - вълнението, радостта, че се срещаш със суъчениците, класната и др. Ами, завиждам им на децата....

# 95
Добро утро и от мен!Ние станахме още в 7 и 30часа и докато се оправим то станало време за кафе.
wildgirl ,аз раждах при д-р Данаил Илиев,много е готин и съм много доволна от него!Като ми взимаше цитонамазка не усещах,много внимателен!
Анелия,в тази кооперация имам позната с бебче,казва се Деси,а бебчето е Пепи!
Честит първи учебен ден на всички ученици и учители!Спорна и успешна нова учебна година!

# 96
evka, така си помислих и затова те попитах. Аз също едно време раждах при него, но тогава беше още в Шейново. Той е повече от страхотен, никога не съм мислила, че може да има такъв лекар, вече ме гони носталгията пак да го видя, но има време  Laughing Това ме навява на мисълта, че тук вероятно си ходила при Малчев, защото той ги праща бременните към Илиев.

# 97
Привет   Joy Joy Joy

Аз като ви чета направо започвам да се плаша с тея термометри и колики и тн......   Каквато съм си паника как ли ще реаргирам.
Тая седмица ми е малко натоварено Пуснахме работничката в отпуск и аз я замествам цяла седмица....Дано поне да има клиенти че да ми мине деня по бързо.

wildgirl    Аз ще се радвам на моето моченце Някъде между 16-20 Януари което не ме оставя на мира ритка ли ритка.... Бащата се шегува че ще се роди някой футболист  Hug
Иначе да ви кажа всичко минава добре...чувствам се добре сякаш не съм бременна. Нищо не се е променило от навиците ми та дори и на хранене. Бебчето вече е на 22-23 седмци и съм качила 3 килограма а то е 450грама.
Колко бързо минава времето само.... Чак започвам да си мисля какво ли ще правя като се роди  newsm78
Ще викам на помощ Бабите да помагат  Mr. Green

Приятен ден от мен че ме чака един договор да пиша  Money Money Money

# 98
Здравейте! Честит първи учебен ден на всички учители и на всички ученици и родители на ученици! Успешна година, много шестици, повече приятни емоции!
Аз взех, че си направих вчера кичури на косата и сега вече не се знае дали съм побеляла, или съм вапцана  Mr. Green
sear145, не се притеснявай предварително. Може пък да се окаже, че твоето дете почти няма колики например. А пък термометър аз само по предназначение съм ползвала.
Дани, успех утре на прегледа! Не знам с какво точно заслужих да ме прегърнеш, ама няма да се дърпам и  аз те прегръщам  Hug Hug Hug и пращам целувки на малката чаровница.
Ели, браво на Ивана! Наистина е пораснала Simple Smile А за нервниченето вечер, има го и при Румен, не зная защо малките решават, че трябва да ни върнат тъпкано това, че сме ги оставили в градината. А може би пък им писва да са послушни Simple Smile

# 99
  • 42.016399,23.101179
Здравейте момичета,
Честит първи учебен ден и от мен на всички малки и големи  ученици!!!
Благодаря ви за пожеланията по случая, специално на Петя за SMS, много приятно ми стана. Hug
wildgirl усещам и аз че фен клуба на Малчев се разраства отново. Mr. Green
И Виктория стана лигава и кисела откакто тръгна на детска, ама вече знам от опит че бързо минава. Wink
Ана2 кога ще те видим с новата прическа. Laughing
daniela_ch стискам палци прегледа да мине успешно. Praynig
При нас 1вия учебен ден мина добре, учениците бяха много хубави с новите униформи. Поизплашиха се малко, след като научиха новите правила ама няма начин. Честно казано много ми напомня за комунистичското време, но дано да е за добро. Embarassed Характеристики, униформи, степени на поведение, видеонаблюдение, здравословна храна - хич не им е лесно на децата, така че Селесте не им завиждай. Wink

# 100
Здравейте и от мен !!!
Честит първи учебен ден на всички ученици  Hug.
И аз съм от Благоевград чета ви от известно време,  но все не намирах да пиша. Имам едно момиче на 3г. и 3м. Никол и на 01.08. се роди и малкият ми син Кристиян. Каката от вчера е на ДГ и днес си казах я да напиша и аз някой ред тук.

Разбирам, че повечето вече се познавате и то от доста време, но ще ми е приятно да общувам с вас   bouquet.

Сега по повод кърменето ние сме изцяло на кърма даже и вода не давам за което срещам доста критики от майка ми, но кой и обръща внимание и аз чух доста коментари от незасищаша кърма или рядка и други такива даже педи ме вика на пробно кърмене, на мерене всяка седмица и накрая каза, че ако не е наддал достатъчно добре ще го дохранвам, но аз тъпо и упорито си го слагам на гърдите, когато и колкото поиска и за щастие си наддава по-малко, но качествено както се казва  Wink. Първият месец наддаде само 500гр., а след това за още 10 дни още 250гр., но не мисля да го дохранвам с нищо. Каката съм я кърмила до 6м. това ще гледам ако мога даже повече.
Извинявам се за дългия пост, но доста се ядосвам от тези коментари за кърменето.

# 101
  • 42.016399,23.101179
Добре дошла при нас NikiKris!!!
Радвам се че си се престрашила да пишеш. Наистина повечето се познаваме от доста време, но винаги ни е било приятно когато някой нов започне да пише. Wink
В коя детска ходи каката? В коя част на града живеете, може да се окажеш позната с някоя от нас, все пак не е чак толкова голям града. Laughing

# 102
Да аз май наистина не написах нищо за мен  Embarassed.
Аз се казвам Снежана, но почти всички ми казват Жана живея в Струмско и Никол ходи на ДГ тук на 28г. съм, завършила съм Техническия колеж към ЮЗУ-то "Текстилна техника и технологии".
Ако ви интересува още нещо потайте аз ще отговарям, но сега ставам, че малкият се разплака  Hug.

# 103
Привет отново,

И моето дете нещо се е разглезило, днес е било до обяд, бабата го е прибрала, че нали не може да стои мирно в леглото след като се събуди, а трябва да лежат докато всички дечица станат.
Вчера тръгнахме, а днес вече претенции. Какво ли ще става по-нататъка като порасне newsm78
За утре ми обеща,че ще си стои цял ден, само днес не могла да издържи.

На обедната почивка минах през центъра-пълно е с ученици, учители с букети,въобще една тържествена атмосфера.
Направи ми впечатление,че будките около училищата са доста опразнени, преди преливаха от чипсове, тестени закуски и т.н.
Подкрепям изцяло инициативата за здравословно хранене на учениците, дано наистина им предлагат полезни неща.

В 8-мо у-ще е имало много тържествено откриване, снимали са от Канал1.

NikiKris добре дошла и от мен Peace

# 104
ПРИВЕТ NikiKris    Joy

И аз като тебе съм от новобранките и не познавам още никой лично  от близо два месеца си пишем и всички са много добрички и помагат с каквото могат

В коя от 2-те детски градини в струмско е дъщеря ти защото в долната където е черквата работи майката на Съпруга ми и може да сте при нея  Thinking
Тя се казва Ганка Арсенова и е леличка от окло 30 години всички много я харесват защото е страхотен човек.

Добре Дошла При нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт