БЛАГОЕВГРАД

• 28 450
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте дами!

За среща си коментирате - аз съм за, когато и да решите  Peace

Cutie_Honey , напвано ме разби, другия път като се видим ще почерпя  Mr. Green Ама да им кажа на всички хора тук, че хич не ми е ясно какво хубаво виждаш в моите крака, още повече като се има предвид ти самата колко си фина...

sear145 , Джорданито не е лош вариант като цена и качество, макар че аз например 3в1 не взимах, а също раждах януари. Ние тогава купихме комбинираната количка и коша за кола. Моята е Инглезина и не спирам да си я хваля, ама много ми е на сърцето да ти кажа. Какво е понесла тази количка само тя си знае, но оцеля и дори изглежда почти като нова. И тя, както и Джорданито са с 2 дръжки, а не с една слята, котето според мен в началото беше единствения минус, но после да видиш на тия дръжки колко торби пълни с какво ли не съм мъкнала, а и доста бързо де свиква с тях. Абе най-важното е количката да ти е много лека и маневрена  Peace

Нинче, няма да се изказвам за йогата  Mr. Green и това мъчение дето си го прилагам сега ми е предостатъчно, че днеска яко ме болят краката при всеки допир, но ще търпя!

Деси, какъв ти е парфюма, че се заинтригувах!

# 706
Нинка, дай повече инфо за йогата? В смисъл кога, къде?

# 707
Здравейте,аз надникнах на бързо от работата
брей немога да смогвам нещо да влизам и това си е ,работата да си свърша,после тази къшната и то неостава,заспивам като пребита още към 11 най-късно
но за среща съм много за,даже обмислям някакви варианти ,но като ги доизмисля ще споделя
утре няма да съм на работа и поне това ме зарадва защото смятах че ще бъда
иначе ми е едно депресарско малко,не се забавляваме изобщо и незнам как но Жоро почти сам предложи да излезем тази вечер на вечеря на вън ,та ще гледам да се разтоваря малко Peace

# 708
Боби всяка събота от 11,30 във фитнес Дива (Златното пиле) 80минути за 4,50лв

sear145 миличка стискай зъби още малко
и аз изкарах цяла бременност с контракции но си мислех че просто на бебчка и е тясно и за това така избънат си чувствам корема докато на една от консултациите не се случи пред очите на докторката и тя изпадна в ужас
та пих  магнезий комбиниран с  още нещо не помня името на препарата
после ще идваш на йогата  Wink
аз с пилатеса у дома сама
ама йогата си е по специфично и си трябва някой поне в основните неща да ме насочи после ще да е лесно
иначе пилатес има за бременни ама тук дали има незнам

за количката - да ти е удобна и маневрена на се прибира компактно
моята чеше чиполино - ужасно оплюта марка но съм много доволна и моята беше с две дръжни на една цяла и хич не съм я жалила
сега ако трябва да купувам нова ще заложа на компактноста само защото  багажникът ми е много малък
ма ако сменя колата преди количката.... Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 15:54 от puhelota

# 709
"Дева", бе шмати  Crazy

# 710
 Whistling   doh   мерси  remybussi

само диви са ми в главата  Joy

# 711
Нинка, но задължително ли всяка събота, или може да се прескача?
Защото ако е всяка събота не ми е удобно  Sad
темата ни отишла на втора страница

# 712
  • Благоевград
Здравейте момичета!
Аз за йога не мога да се включа в групата.
Нинче, няма да се изказвам за йогата  Mr. Green и това мъчение дето си го прилагам сега ми е предостатъчно, че днеска яко ме болят краката при всеки допир, но ще търпя!

Деси, какъв ти е парфюма, че се заинтригувах!
На мен пък ми стана интересно какво мъчение си прилагаш, разкажи моля.  Grinning
А парфюмът  е Този!

sear145 За количката гледай да ти е удобна на теб. Аз когато избирах не гледах марки и
да имат всички екстри. И да е здрава, че децата после така добре скачат по тях , че може
да я разглобят направо. Laughing
Лека вечер на всички!   bouquet
п.п. Забравих да ви покажа роклята на малката.То всъщност не е само рокля.
Всичко си е комплект.Ето я :
http://desirumenova.multiply.com/photos/album/31#photo=1
Имах снимка и облечена, но забравих да я кача.  Whistling

Сега Палавника ви пожелава нощ изпълнена с емоции  Wink

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 21:38 от Палавник на месеца

# 713
Добро утро момичета!

Ивана се пръкна в 6.30 и вече прави кросчета из хола  Mr. Green

Деси, много хубав парфюм, браво и на мен ми харесва. Твоя мъж поне изпълнява поръчки.
Рокличкато също е супер, тя направо си е коледен тоалет!
Аз в четвъртък ходих на антицелулитен масаж. Тогава горе-долу изтърпях, не ме боля, че и някакви вендузи ми слагаше. Но да видиш на следващия ден, дрехите не мога да си облека, така ме боляха бедрата. Дано до понеделник поотмине, че пак съм на мачкане. Но трай бабо за хубост!

Дани, ти наистина нещо много се разработи, почивай си отвреме навреме!

# 714
Добро утро
Момичета мислили сте къде ще прекарате Нова година и как вървят кувертите тази година по заведенията.

# 715
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
днес кафето е от мен:

wildgirl малеее колко сте ранобудни. Ивана не е ли при свеки? Ти къде ходиш на антицелулитен масаж, при нас ли? Ще изтърпиш, красотата изисква жертви. Joy
Деси браво на Методи за подаръците, и двата са много хубави. Wink
jinjer_78 как изкарахте снощи, Надявам се че Жоро те е изкарал от депресарското настроение. Wink Аси и Криси как са?
siani добре дошла при нас. От няколко дни, това къде ще сме на Нова година ни е най-честата тема за размисли. Но в крайна сметка сигурно ще си останем в къщи. Cry Много искахме да се махнем някъде от града за тез почивни дни, при това на спа, ама за съжаление цените се въртят около 500лв на човек и то в 3 звездни хотелчета, за тези с повечето звезди не ми се мисли. Cry Та още се ровим в интернет за по нормално предложение от някъде, ако сте чули неща свиркайте. Wink
puhelota приятна йога на теб. Wink
Боби а ти ще ходиш ли, какво реши? Laughing
Приятна почивка на всички!!!
И не е лошо да направим срещичка в скоро време. Wink

# 716
Здравейте и от мен,
ние снощи не излезнахме на вън в крайна сметка(свеки се подготвяше днес за прасе и беше категорична че не може да ги гледа децата)и понеже бях изморена и да ги водим с нас не ми се струваше добра идея и предполагах че ще се изнервя още повече реших да сготвя нещо вкусничко на бързо и си вечеряхме с чаша червено вино пред тлевизора  Heart Eyes Heart Eyes и пак си беше готино,а за реванш на снощи ме оставиха да се наспя до 10 ч и Жоро ми поднесе закуска и кафе в леглото като буквално ме събуди с тях и вече се чувствам много добре  Mr. Green след като си изгледах на дивана предаването Модерно(много го обичам в събота сутрин)
вън е много студено,и в къщи на топлината на камината и светлината от слънчицето което влиза през прозорците ми е толкова приятно че не ми се мърда никаде  Naughty

Явно целулитният масаж е на мода в момента защото и други познати ми се оплакват като Ели и споделят че ходят де  hahaha
Нямаме вода  #2gunfire което ме вбесява защото си имам за пране и миене но ще почакам  Rolling Eyes
Да ви кажа за новогодишните куверти,чух за някои чалготеки че вървят по 50-30 лв  в зависимост от мястото ,иначе за този хотел спа Петрелийски (в който ходихме септември с Фантичка) цената за пакет новогодишен от 3 дни е 350 лв на човек за дете 50 лв(една приятелка си запазиха и платиха още в началото на миналият месец и беше пълно  Peace
Ние също още не сме решили за новогодишната нощ,Жоро иска на домашно с приятели но приятелите пък искат в механата като миналата година така че може и ние там ще видим  newsm78
Деси,за изпита нищо не правя нито отивам да се записвам нито се подготвям,може да го оставя и за следващата година то има дати всеки месец,пък и не ми е притрябвало чак веднага ,може и несериозно да постъпвам в момента но не ми се занимава много или съм прекалено изморена  Blush
Парфюмът ти ми се струва много известен ,но лично на мен  не ми е позната миризмата му  Blush
Хубав съботен ден на всички  Hug

# 717
  • Благоевград
Оооо, ееее това вече си е нашата jinjer_78  Peace
Сериозно включване с познатата пъстрота.
Притеснила се бях чак за теб, но сега лекичко ти завидях за закуската
в леглото.  Wink
Аз излизах днес само до книжарницата , че моето творческо дете
се оплакваше, че са свършили белите листове. Е, уредих я и със скицник, и цветни
листове, и бели та сега вече час и половина не е мръднала от столчето.
Оцветява есенни листа и след това ги отпечатва на листа.
Преди малко отивам да видя произведенията, но на нея й паднали използваните
листа и килимчето беше цялото с темперни бои. Добре че сме с "гумените" килими
та лесно се изми.
Малката ме моли днес да не спи и да си играела, но на мен хич не ми харесва тази
идея - но й обещах да си помисля.  Grinning
Сега ви оставям, че обяда трябва да приготвям. Скоро ще гракнат домашните че
са гладни а аз вися по форума . Чаооооо. Grinning

# 718
Добър ден момичета
Марси, Благодаря за кафенцето   bouquet
Аз да се похваля, изпита съм го взела, но с 4  #Cussing out , което малко ме нагорчи (то няма по висока оценка от тази)
За другото вече мога да ви кажа, тъй като нещо не стана  Mr. Green, за което съм малко щастлива. Ходих на интервю за работа за управител на Валан. Още докато протичаше интервюто дойде една "мацка" и този който ме интервюираше (най-вероятно собственика) я помоли да изчака , но с приятелски глас " мила сега ще се видим, изчакай малко", което на мен ми стана ясно че работа та е заета вече  Mr. Green, защо ли не се учудвам на цялата тази история). В четвъртък ми звъни телефона и кой мислите мис е обажда, въпросният господин а разговорът беше много смешен  Mr. Green: Питаме "събудили се" при което аз малко  Shocked не познат номер и такъв въпрос, малко странно ми беше, аз му отговорих едно плахо "да, отдавна" и тъкмо да го попитам кой е на телефона, то ми казва "Илиянка ще работим ли мила", при което аз се сетих вече кой е, но му казах не е Илиянка, а Даниела и то взе да ми се извинява  Joy Joy Joy, толкова смешно ми стана и така се зарадвах че не ме взеха че просто........... не мога да ви опиша.
Е стига с моите случки
Ели, съчувствам ти , но потърпи малко  Wink
Деси, искам и аз такива подаръци  Confused
Ех, Дани как ти завидях за закускатаааа  Heart Eyes
Хайде лек ден на всички, че аз имам да правя два проекта и то единия по Евро програмите  Mr. Green
Ние за нова година още нищо не сме мислили, но най вероятно ще сме пак с приятели

# 719
ле ле Дани, какъв смях само  Joy  Joy  Joy и аз мисля, че е по-добре че не е станало
Марси, чакам Нинка да ми каже дали може да се пропускат съботи и ще видим, иначе съм многооо навита.
Деси, браво имате страхотни подаръци, Ана-Мария е много талантлива, Силви и тя има желание за такива работи, но аз върша повечето неща, но пък на мен ми е забавно, връщаме в детските години.
Дани, имаш страхотен мъж, глезите, то и така трябва, браво.
хайде оставям ви че Силви вече ще се събуди

Общи условия

Активация на акаунт