БЛАГОЕВГРАД

• 28 457
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Благоевград
daniela_ch Голям купон ти е било.
Представяш ли си ако те бяха взели, как всеки ден щяха да те
събуждат с подобни въпроси  Wink
Май наистина е по-добре, че не са те одобрили  Peace
И за изпита си е добре, още повече че не е имало по -висока оценка.
bobi_i Аз си спомням, че някъде към две годинки дадох на малката
ножичка и тя се опитваше да реже. Мноооогооо мънички парченца успяваше да
кръцне и всичко ставаше само с хартийки.
В този период й давах да рисува с водни боички,  само че не с четка че й беше
трудно а с една гъбичка- такава като за чинии, но я разрязвах или на две или на
четири за да й е удобно за ръчичката.
Хубаво е че заедно с детенцето се майстори нещо, колкото и малко участие да е взело,
за тази възраст си е чудесно.
чао за сега  Grinning

# 721
боби всяка събота има  но всеки ходи когато му е удобно и  за колкото време иска
в смисъл че може ако си зает да седиш и един час само
приятно е доволна съм и възнамерявам да задобрявам  Blush така че за сега смятам да съм редовна
момичето което води е много мило абе добре се чувствам
което съвсем не означава че беше лесно
на моменти за малко аха да се откажа

# 722
Добро утро момичета да ви се похваля вече Баба шарка си отиде остана им съвсем малко.
Утре няма да пращам Алекс на децка, че са сборни, а и го е срам от пъпките по големите още не са им паднали коричките.  Ставам че трябва да запретвам ракави за закуска  Laughing .

# 723
  • 42.016399,23.101179
Добро утро и от мен,
ние с Вики от 11ч щ ходим на куклен театър - "Новите дрхи на краля", така че ако има желаещи, заповядайте. Wink
daniela_ch поздравления за взетия изпит, четворката е най-добрата оценка според мен. LaughingА и важното е изпитите да се взимат, с колко няма никакво значение.
Една от най-често срещаните обяви за работа, каято бях срещала е за управител на Валан, фирма която толкова чсто сменява персонала си не е добра фирма, така че хич не съжалявай за тази работа. Wink
puhelota радвам се че ти е харесало и си изкарала добре на йогата.
Деси Вики пък хич няма желание за такива творчества и игри. Иска понякога, но прекалено бързо и минава мерака. Embarassed Виж да се пресъздава приказки и филмчета, където тя е главната героиня за това равна няма. Всичко около нея сме някакви статисти или герои с второстепенни роли. JoyВенци за именния ден и купи пъзел с надеждата че ще се заиграе с него, но не позна, накари ни веднъж ниеда и го наредиме и толкова беше. Sad
Ние вчера следобяд   с приятели се качихме до Рилския манастир. Подишахме чист въздух, поразходихме се хубаво и хапнахме пъстървичка. Laughing

# 724
добро утро
Марси , то и аз не исках да ме взимат и на мен ми беше направило впечатление че много често сменят управителите, но в интерес на истината той самият не знае какво иска. Той ми задава въпрос и аз като му отговоря подобаващо и той го завърти така че не е искал това да ме пита, а нещо си друго та малко ме издразни това му поведение и дори да ми се беше обадил да започвам аз щях да откажа, може би малко странно звучи но наистина бях с такова намерение.
Нинка, браво за новото ти начинание   bouquet
Деси, браво на Анаа-Мария. Ние за сега имаме наклонности към музиката пък ще видим, само пее пуска си ТВ на музикалните канали (но само народни) и играе с каките и батковците, което мен ме радва. Ще я видим като порасне с какво ще реши да се занимава, но аз определено мисля да я запиша на актьорско майсторство, мисля че към Театъра има или към Вароша, но нека поне стане на 3-4, че да разбира повече

# 725
Дани и при нас е същата история песни и танци на народите, но само народни.Когато иска да играе и казва Мамо, хайде опааааа, пада голям смях
Нинка сега тази събота и аз ще се пробвам да дойда
хайде чао и приятен ден

# 726
забравих да кажа, че за танците Силви ползва и кърпичка в ръката като на каките  Joy
трябва да я снимам да видите

# 727
Добро утро! Пускам кафенце:

Днес имам часове следобяд, а сега се мъча над една статия, че срокът  мина, както обикновено.
Тези дни по малко си почивахме, по малко поработихме, Румен се сдоби в още няколко пъзела и вече няма нужда от килими, защото държи всички да са наредени на пода като произведения на изкуството. Съответно ние трябва да се възхищаваме Simple Smile
Деси, как се чувстваш като "омъжен" палавник този уикенд?
Петя, вие как сте?
Ели, още ли боли след масажа или вече го забрави? А как мина празненството?
Марси, вашият уикенд много добре ми звучи...
От мен лек ден и спорна работа Simple Smile

# 728
Добро утро и от мен,

Скоро не съм писала, че детето не ме оставя много-много да се заседявам пред компютъра. Казва ми -мамо, имаш 6 минути, вече текат. Е, за толкова кратко време мога ли да напиша нещо смислено Mr. Green
Ana2 ние сме добре засега, като се има предвид обстановката.
Този месец май няма да ходим на детска, очертава се като грипен в началото, и профилактичен до края. Групата ни почти цялата е болна, госпожите са били в отпуск, останалите деца са на сборни групи.
А и Лучия май свикна да си е у дома с баба- казва ми -е ,защо да ходя на детска, там има само задължения Mr. Green

По-късно ще пиша повече, че трябва и да се трудим.
Хубав ден и успешна седмица на всички

# 729
Добро утро!

Да я видим как ще започне новата седмица.

Билянче, браво на Руменчо, че има желание детето да реди. При Ивана няма такива мераци - нито да рисува, нито да реди, само иска да й пускам музика, за да върти задник и да пляска с ръцете над главата. Вече не ме боли от масажа, но днес съм пак - така, че всичко започва отначало  Mr. Green Празникът мина и замина, естествено със сериозно преяждане!

Дани Ч, покажи и тук творенията!

Марси, Ивана беше при мен петък и събота, сега пак е горе, но нещо доста зле започна да кашля. Иначе ходя за масажите в "Девата" или така наречената от някои съфорумки - Дива  Sunglasses Как беше театъра?

Дани най-накрая се разписа като хората!

Деси, вие с Ана-Мария сте големи майсторки на всякакви красоти, браво на вас!

Петя, наистина се изгуби.

За новата година наистина много дразнещо се получава. Ние първоначално мислехме в някое хотелче да отидем 2-3 дни, но като почнах да разглеждам офертите, то под 350 пакети нямаше. Това за двама е 700, като се сложат и дрехи, си става 1000 и бензин и разни други разходи, то не си заслужава просто. Ядосах се като видях, че за Кушадасъ примерно офертите бяха по 360 лв в хотел 4 звезди на ол инклузив и с транспорта дотам. Но просто тая година не сме за пътуване, иначе с радост бих дала същите пари и да си посетим отново любимата Турция. Та накрая се отказах да търся и отново установих, че празниците ги мразя, с право. Добре, че онзи ден звъннаха едни приятели с оферта за Пловдив, която е направо на далавера и ще сме там в крайна сметка.

# 730
А докато си пиша, ето я и Петя!

Абе момичета, дайте ми идея за магазин за бельо, ама да е по-завъртяно  Rolling Eyes че съм си наумила да си взема едни черни жартиерки за предстоящите празници  Sunglasses

# 731
Добро утро
Билянка, мерси за кафенцето
Петя, ами трябва бързо да мислиш  Joy Joy как ме разсмя ако знаеш
Боби, и аз трябва да се организирам и да я издебна Ивет като се разпеее, но проблема при нас е че като види апарата започва да позира и забравя да пеее  Mr. Green
Ели издаде ме значи  Crossing Arms
Ето какво сътворих в събота след обяд за Коледния базар, сега търся някоя малка схемичка и на коледна тематика, но нещо не намирам

# 732
  • Благоевград
Ana2 Благодаря за кафето!
Като "омъжен" палавник е супер.
Много се смях, че мъж ми влизал във форума и видял, че съм с  друго име  Wink
и се зачел в последните ми публикации. Изобщо заинтригувал се човека, а може
и да се притеснил  Laughing
Иначе съм много по-добре като "омъжен" палавник  Hug
daniela_ch Ключодържателите са много хубави. Дано намериш
нещо и с коледна тематика.
wildgirl Майсторим си ние най-редовно. Но, тези почивни дни
направо се уморих. Първо поиска погача, естествено активно ми помагаше.
На следващата сутрин си поиска баница, кифлички със сладко и солени.
И като имаш на предвид,че аз баницата я точа, прави сметка колко време бяхме
с брашно по нас.  Но, детето беше много доволно , не мръдна от масата докато не
приключихме с всичко. И понеже това все пак беше по-пасивно занимание, след това
тя се отдаде на танците, но и мен не ме остави на мира. То не беше рок, джайф и
други нейни измишльотини  Laughing
(ако на някой мнооогооооо му се дояде от изброените по-горе неща, да заповяда
довечера у дома  Peace)
petia_d75 И в нашата градина са на сборни групи. Затова и ние още една седмица
ще сме си у дома. Даже едната ни госпожа е отпуска.
Чао за сега на всички пишещи и четящи!  Wink

# 733
Здравейте !
Влизам при вас с молба за съдействие . Моля Ви ако някоя от вас има позната мама с детенце със Синдром на Даун , да се свърже с мен на лични .Важно е . Става въпрос за един курс за двигателно развитие на дечицата които ще се проведе на 28.11 и29.11 за деца от 0-3годинки . Подробно ще обясня на лични . Моля Ви   Praynig за съдействие.
Благодаря предварително   bouquet

# 734
  • Благоевград
Здравейте, daniela_ch, какъв е този коледен базар, та готвиш такива красоти? Като чета какво си преживяла с кандидатурата за Валан, то направо си е за препечатване в Струмата, та повечко хора да се посмеят на "управителя". Какви проекти пишеш за Европрограмите? Нещо за висшето или друго?

Ana2, Руменчо сглобява ли вече сам пъзели? Моят иска, но още не може сам. Ходите ли на градина? Има ли доста дечица, въобще пиши нещо ново от там? Аз още си го държа у дома.

Деси, поздравления за кулинарските умения. Даже баница точиш. Блазя на мъжа ти. Пък аз, как беше точно "крада с повод и без повод, а той мъжа ми е направо във възторг"  Rolling Eyes, т.е. правя я с готови кори.

Ние този уикенд вероятно ще сме на Добринище ето тук: https://Http://www.hotelorbelspa.com/offers.html дано сме здрави, де. Ако някой реши може да си правим компания. Гледах, че имат промоционални пакети и за Нова година.

Общи условия

Активация на акаунт