Любители на котки - тема 30

• 48 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Ralka, добре дошла! Много ти е хубава писаната!
Емелче  Hug
Миг, както винаги  се радвам да прочета поста ти. Как успяваш да си толкова свежа и забавна  Laughing То това си е дарба де....
Чудех се само- не  ли опасно да ти смуче бенката Маша...да не я разрани нещо? Пък Боби скрит талант се извъди, а ?  Joy
Томасито е ужасно сладък с патока  Mr. Green
Аз преди малко дойдох на работа и ми просветна, че забравих котаците затворени в детската. Милите, цял ден гладни, жадни, че и да се стискат... Звъних на мъжа дали може да иде да им отвори вратата, ама бил на другия край на Сф... не мога да се измъкна и аз в обедната почивка, че съм на профилактицхен преглед. Как можах да ги забравя там  Tired

# 556
  • Варна
Теди, ще издържат, не се тревожи. Те котките нали и без това през деня спят. Понякога се случва като се прибера вечер да се окаже, че Кетя не си е бутнала храната и не е ходила в тоалетната цял ден. Твоите верно са двама и може да се разсейват, ама все ще изкарат един ден така.

# 557
Благодаря ви момичета много сте ми добрички Hug
да Черина си има бяло петънце на коремчето
 misleto  да мила познава ме си от друга тема  Peace
 Момичета имате много сладки мъркащи котаци Heart Eyes

# 558
  • София
Ралче -Знаех си аз  Mr. Green
Ted_cat ще изчакат търпеливо,само да не намериш стаята с краката нагоре.Вчера не бях затворила прозореца и от това,че му е било студено,беше сътворил много бели.

# 559
Ох, то и прозореца май оставих отворен, поне има с какво да се завиват, ако умиргат от студ  Grinning
Милите... ще им се реванширам с нещо вкусно.

# 560
ралка_80    Hug добре дошла при нас!
теди дано няма проблеми, че са затворени, но предполагам ще се справят. Пиши довечера какво е било положението. Аз затова винаги подпирам детската с 1 възглавничка камионче...седи си на пода да не се затвори някое дете  Crazy
На вън студено.....дон Томе реших да го пусна на терасата, но като го лъхна студения вятър и се прибра на топло....спи сега с неговата приятелка патицата Rolling Eyes много криминален взе да става дали да не я скрия тази играчка?  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 15:19 от Thomasito

# 561
  • София
Thomasito, спокойно като му дойде времето ще пробва и да се чифтоса с нея. Моя голям мъж прави опитите си с одеалата.
Малкият мъж пък още не се е разгонвал до сега Thinking

ралка_80Heart Eyes голями сладури са твоите пухчовци, малко ми приличат на моя Тоби.

Теди, моя Тоби съм го държала цял ден без тоалетна без да искам и беше стискало детето.

# 562
dessitto  Naughty а не Томас е кастриран преди месец и то преди да достигне полова зрялост, понеделник става на 6 месеца...според вета шанса да ссе разгони е почти нулев, защото хормоналното ниво не се е покачвало никога......не знам каква е причината с тази патица Mr. Green ще му дам 1 одеалце може просто да му е студено и да се гуши в нея/нали още козината на дупето му не е израстнала колкото другата.....може да му е студено/. newsm78

# 563
  • София
Thomasito съвсем бях забравила за кастрацията  Blush

# 564
  • Варна
Може просто да си я е харесало детето тази патица, не му я вземай Laughing

# 565
Thomasito, спокойно като му дойде времето ще пробва и да се чифтоса с нея. Моя голям мъж прави опитите си с одеалата.

ралка_80Heart Eyes голями сладури са твоите пухчовци, малко ми приличат на моя Тоби.

Теди, моя Тоби съм го държала цял ден без тоалетна без да искам и беше стискало детето.
мила тя е женска но всички е мислят за мъжки когато я видят
а да ви кажа имах ме и персийка костинуркова но почина Cry преди повече от 3 години

# 566
  • София

а да ви кажа имах ме и персийка костинуркова но почина Cry преди повече от 3 години

Знам, че е женско котето просто ми прилича на моя мъжкар по погледа и леко по муцунката. Е познах, че е женска по името  Grinning.
Виж моя единия мъжкар по-малкия, разбрах че е момче след 1год и 1месец и се казва Шери  Crazy Не сме му сменяли името.

# 567

Знам, че е женско котето просто ми прилича на моя мъжкар по погледа и леко по муцунката. Е познах, че е женска по името  Grinning.
Виж моя единия мъжкар по-малкия, разбрах че е момче след 1год и 1месец и се казва Шери  Crazy Не сме му сменяли името.
Hug

# 568
  • София
Като казахте за затваряне на врати,Пинко се самозатваря в банята.Мисля,че иска да имитира нас,като влизаме и той след нас се довлече и ни гледа ,че бутаме вратата и той така.Обаче като прекали със силата, успява да я затвори.Така веднъж ми се кара Филип,защо съм го наказала,как не ме било срам,аз докато разбера какво става Mr. Green

# 569
ралка_80 добре дошла! И моята мадама има бял триъгълник на коремчето. Доста станахме стопаните с черни котета. Crazy
Теди как можа да оставиш прозореца отворен. Ще ги простудиш  Mr. Green Добре,че са в детската да се завият в леглата на децата.  Mr. Green А за тоалетната..... правила съм го тоя номер и после да не ви разказвам.....  Sick Бях изгонила Зоро в коридора, че ми пречеше в кухнята ( като беше малък),спалнята била отворена и оня стискал,стискал и хоп на одеалото подарък ooooh!
Ах тоя Томас и тая патка ...простоооооооооо ще падна от смях

Общи условия

Активация на акаунт