Любители на котки - тема 30

• 48 405
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Амира, щом ги е повърнал цели, според мен означава, че просто много му е дошло. Моят Дундьо прави така понякога, като се храни много лакомо. равили сме изследвания - всичко си му е наредн.

# 631
  • София
Amira_BG, има кой да те чете в тези часове  Mr. Green. Не се притеснявай - просто много му са се усладили и ги е изгълтал набързо без да ги дъвче. Случва се и после повръщат от лакомия. Моя единия котарак е такъв и никога не смеем да му даваме много храна, защото яде докато има и после всичко е на килима в същия вид, в който е била 10-15 минути преди това. А при вас може и да са били старички - не знам колко се купуват тези пръчици. Най-вероятно е заспал, защото му е олекнало, а е бил изтощен. Може и в лекарството да има нещо успокояващо.

# 632
  • Варна
И аз съм на мнението на Емел и Таня, но пиши как е котето днес Hug

# 633
Как е котето? Ходихте ли на преглед?
Един Бени от тази сутрин -

# 634
Здравейте, по настояване на  дъщеря ми  идната седмица  ще станем  собственици на  персийче, което е  на  40  дни  Heart Eyes Имам  множество  въпроси, но на първо време  може  ли  като  по-опитни  да   изброите  какво ни е  нужно за начало. Четох  доста литература и форуми за  котки, но  големия обем информация, много противоречаща си и разминаваща  се на  различните места ме  обърка по - скоро  ooooh!
1. гранули Роял Канин ли да бъдат и какви ?
2. тоалетна: с/без  борд; закрита/открита ?
3. шампоан нормален/сух?
4. и всичко друго, за което се сетите

П.С. единствено къща сме  купили, хареса ми и не се стърпях  Crazy
нещо подобно на тази е

# 635
# 636
забравих вземете и мека четка за ресане.....аз като не знаех какво да взема....влязох в 1 магазин и "дайте ми всичко което е необходимо за 1 котка'......панички,гребени,четки,нокторезачка,тоалетна и т.н....ще чакаме да се похвалите с коте.

1. вземи паучове-улискас,фрискас.....Томас го взех на 40 дена макар че взех РК гранули за бебета идваха му твърди и неможеше да ги яде. Докато е малко котето 1 пауч го разделяш на 2 яденета.
2.първо бях без борд....всичко се разпиляваше...затова вземи с борд. На всяко ходене до голяма нужда ще трябва да миете дупето на котето поне докато навърши 3-4 месеца, тогава им идват на персийските котета инстинктите за миене на дупето/поне при нас/.
3.шампоан до 4 месец вета каза НЕЕЕЕ, използвхме шампоан за бебета БЕЗ сълзи на н ивея..т.е казаха ми само бебешки за хора...след 3-4 месец може нормален за животни.

за повръщащото коте дано вече всичко е наред...аз тези солети ги чупя и ги давам на парчета.....за да нямаме такива инциденти....гълтат като пуйчета.
аз тези дни не се включвам много, че утре децата имат рожден ден....детето на 2г, косматото дупе -6 месеца....че отганизирам парти за "родата". Лек ден засега.
Томе си намери нов охажор...този път е по едър от патицата.....

# 637
Amira_BG Зоро като преяде,което го прави постоянно и после повръща храната почти цяла, несдъвкана  ooooh! И не му сипвам 2-ри път,като незнае как да се храни....аз няма да вървя постоянно с кърпата след него, ааааааа.......
Томас с ново гадже, пак като неговия цвят..Бройкаджия се извъди той.... Mr. Green Mr. Green

# 638
Thomasito , благодаря за изчерпателните отговори   bouquet
със снимки ще  се  похваля  скоро

# 639
# 640
Приятелката по голяма от него  smile3532 newsm09

# 641
Да доста по-голяма е от него,ама той бързо наваксва и скоро ще се изравнят.

# 642
лелеее, тази приятелка много страшна  Shocked Горкото бебе, къде се е качило да се скрие  Joy

# 643
А вие бебето не го жалете,той е вече два пъти по-голям от колкото е на снимката.Отначало зайката много го гонеше,но сега е точно обратното.А вижте го тука щурото ми коте какви ги върши http://www.picvalley.net/u/2622/62062679816067334661255889797bx1 … heiwaToDcYXxi.JPG

# 644
  • София
Да се похваля - чакам до 2 седмици мама с двете пухчета. Ще изкарат зимата тук. Ще спят с мама в едната спалня, докато аз ще се ширя в хола и другата спалня. Няма да се виждаме особено, за да ограничим алергията. Но пък Кьорчо ще е на топло и пред погледа ми, ако пак реши да го хване кризата.

Общи условия

Активация на акаунт