Любители на котки - тема 30

• 48 401
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, аз се включвам от дъжд на вятър, ама все пак рекох да драсна два реда Simple Smile Тифани вече си се научи кое къде се прави, не прави бели в леглото си, расте, дивее, катери по мазилката в кордора, прави лъвски скокове от дивана към леглото и обратно и е голяма забава.
Жалко, че ни се развали фотоапарата и няма с какво да я снимам Sad
Все правя планове да я заведа на ваксинация, обаче непрекъснато ми изникват други ангажименти, които няма как да пренебрегна. Дано този уикенд не се появи пак нещо, че вече стана на 10 седмици!
Пак сте публикували прекрасни снимки а ted_cat е просто уникална, страхотни снимки!

# 691
  • In a surreal moment!
Привет !
Аз се появявам да си представя новия аватар Simple Smile
и да кажа , че нямам кабел , за да си сваля снимките на дичата.
Добре сме , на Маша лапичката заздравя без проблеми.
Бързо се ориентираха къде е най-харно в студеното - пред камината Simple Smile

Честити на празници на празнуващите и целувки на дичата ви от мен!

# 692

Абе, момичета, мъча се да намеря склад за на едро за котешка храна -предимно Роял Канин и консерви...  не мога и не мога да намеря. Толкова ли са тайни.
Ми не ми се дават 30лв за 2 кила РК. А и консервите - по 3-4лв големите...
Много ядат моите, не мога да им смогвам вече.
Ако намеря склад ще се запася с манджа за няколко месеца, но поне на по- нормални цени да са.

Аз работя в складова база и там единия склад е на една фирма, която е вносител на зоо храни и аксесоари... мисля че имат и нещо на РК. Сигурна съм че има на еукануба... От там си купувам пясъка - PURA 7,5 кг за 8,40 лв (в интерес на истината незнам на колко го продават в зоомагазините, но скоро взех биокат 5 кг за 5 лв, а в никакъв случай не е по-хубав)... цени за храна незнам, защото Сода я храня с консерви - по-евтини и ги купувам от друго място. Кажи ми за какво да питам и ако те устройва ще те снабдим.

# 693
Добро утро на всички,да ви се оплача,моите ме подиграват,че гледам турски сериали и са ми прекръстили котката на Шереф,имаме една стара болонка на нея и викат дядо Мемик,а новото куче го кръстиха Мустафа Джан.Лек ден

# 694
Добро утро на всички,да ви се оплача,моите ме подиграват,че гледам турски сериали и са ми прекръстили котката на Шереф,имаме една стара болонка на нея и викат дядо Мемик,а новото куче го кръстиха Мустафа Джан.Лек ден
   hahaha 

ganbg , интересуват ме главно цени на 2кг Роял Канин за козина и цени и видове консерви от400гр. Ако не те притеснява- провери моля те.
А аз ще се опитам да ида до един друг склад тази седмица да проверя как са там цените.
Апропо - намерих си картата, само дето толкоз ревах вчера  Mr. Green  Мушнала се е под седялката в колата и децата я откриха снощи.

# 695
  • София
И аз взимам на Роял за кастрирани котки, доста ми се вижда скъпичка, но е ниско калорична,та затова, Теди ако намериш дай малко инфо, аз пък още не съм се качвала на метро изобщо и сега като ви чета, май първият път ще взимам щерката за придружител  Joy
Григори, голяма турска фамилия  hahaha, нашата с тези очи ми прилича най на Инджи, все невинно гледа  Rolling Eyes

# 696
Здравейте!Не пиша,но редовно гледам вашите снимки и им се кефя.Ето и няколко снощни и тазсутрешни снимчици на Мич.

http://media.snimka.bg/4641/015538246.jpg
http://media.snimka.bg/4641/015538248.jpg

# 697
  • София

hahaha hahaha Moите само на мен ми се подиграват, не са се сетили за котките  Grinning. Обаче като бях на латино вълна Мъро беше доня Мърита и му слагаха ефирен шал на главата  hahaha.

Колко е любознателен Мич! Заслужил си е диплома за компютърен специалист  Mr. Green.

ganbg, направо им взимай ценовата листа  Mr. Green и публикувай  Mr. Green. Шегата настрани, но с Теди обикновено купуваме от големите 800 грамови консерви или от 400 гр, но с подарък/т.е.500 гр/. Май се е объркала в питането  newsm78. С тези ненаситни гърла/по 2 броя всяка/ малката консерва за кого по напред  hahaha. Теди, извинявай ако греша  Embarassed!

Аз пък съм доволна, че открихме вносителите на на хранителната добавка, която даваме на Мъро. Няма да се налага да ходя всеки месец за хапчета при вета, а и са малко по-евтини Grinning.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 11:18 от tania67

# 698
Танче, права си. Заблудила съм се.  Големите по 800 имах предвид.

# 699
Здравейте момичета,от много време не съм писала в тази темичка,но постоянно ви чета.
Моята Жужи вече стана голяма мацка,много бързо минаха тези 6 месеца от както я взехме.Вече страшно много свикнахме с нея и тя с нас.
Ето няколко снимчици на вече порастналото бебе Жужи:
http://malinka84.snimka.bg/hobby/kote-juji.402936.15539305
http://malinka84.snimka.bg/hobby/kote-juji.402936.15539371
http://malinka84.snimka.bg/hobby/kote-juji.402936.15539423
http://malinka84.snimka.bg/hobby/kote-juji.402936.15539432
парола:1234

# 700
  • Варна
Мнооого е сладка, много Hug Обожавам черно-бели котки Simple Smile

# 701
Благодаря Wink

# 702
Здравейте момичета и писани  Heart Eyes
имам едно въпрос че към вас
възможно ли е от гранулите моята писана да има глисти  Wink
благодаря ви предварително  Hug

# 703
Здравейте момичета и писани  Heart Eyes
имам едно въпрос че към вас
възможно ли е от гранулите моята писана да има глисти  Wink
благодаря ви предварително  Hug

Не е от гранулите, а вероятно от сурово месо или риба. В зоомагазините се продават таблетки на брой против вътрешни паразити, дават се на 3-4 месеца. В зависимост от теглото на котката даваш цяла таблетка или половин. Ако имате паспорт - лепите стикерчето за таблетката.
Добре че ме подсети, вече е време да дам на моята.

# 704
  • Costa Rica

hahaha hahaha Moите само на мен ми се подиграват, не са се сетили за котките  Grinning. Обаче като бях на латино вълна Мъро беше доня Мърита и му слагаха ефирен шал на главата  hahaha.

Joy Joy Joy
А Сикозу от няколко дни е прекръстена на Емека, защото...е мека. Порасна и зимната козинка и е невероятно копринена.

Нагушкайте си пухчовците от мен!

Общи условия

Активация на акаунт