СЕПТЕМВРИ-09'47 - Бебе на вратата чука, мама от нетърпение се пука

• 15 620
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • София; Дружбето
И аз няма да избирам екип.
Чудя се какво да правя в това хубаво време. Не ми се седи в къщи, а сама навън няма какво да правя Rolling Eyes Чак ме е яд, че заведох дребната на детска Crazy

# 151
Здравейте, милички Hug
Честито на всички родили, докато мен ме нямаше - много здраве и щастие  bouquet
Вчера най-после ни изписаха с Асен. Искам да ви благодаря за пожеланията - трогнахте ме до сълзи, страхотни сте  bouquet
При мен раждането не протече леко заради рано изтеклите води (20 часа преди да родя), но няма да се впускам в подробности защото всяко раждане е различно и няма нужда да натоварвам никого. Важното е, че вече сме вкъщи и сме добре. При самото раждане бебо е получил фрактура на лявата ключица, което ме побърка от притеснение, но педиатрите ме успокоиха, че бързо ще му мине, само да внимаваме да не го хващаме за рамото и ръчичката. Иначе е много лаком - храним се само и единствено с кърма. Хапва си доста добре, щом за 2 дена качи 100 гр. Simple Smile
Одрал е кожата на баща си - на мен прилича само по пръстите на краката, май Mr. Green По-късно ще кача и снимчици. Още веднъж - благодаря на всички ви за милите пожелания  bouquet

# 152
Весита, дано бързо се възстанови бебешор, ама вярвам, че ще мине бързо, защото е бебче Simple Smile Ще го забравите даже Simple Smile Важното е, че се храни, че го кърмиш!

# 153
Весита, добре завърнала се! Не се притеснявай за бебчо, бързо ще мине, те малките са като гумени  Mr. Green А за кърмата - браво, дано все така да продължава!

МамаТ, аз също няма да избирам екип. Да не говорим, че Втора градска все още е в ремонт, та се чудя въобще къде ще раждам... Така като гледам най-вероятно се очертава МД, пък аз там най- не исках  Sad

Днес наистина е хубава дата за раждане - ЕГН-то ще започва така - 094909 - лесно се помни  Wink След малко отивам и аз на ЖК, да видим какво ще кажат там. Само дето подозирам, че няма да ме зарадват със скорошно раждане - ни болки имам, ни коремът ми е смъкнат... нищо!

Цвета, и аз така - чудя се какво да правя цял ден. Поне да можех да спя до по-късно, ама не - Илия излиза за работа много рано, преди 7, та няма как да води Нена на ДГ. И аз като стана, докато я оправя и заведя и се разсъня. Нищо, че ДГ е на 100 метра от блока, виждам я през терасата и ги чувам като са навън как викат... Днес пак си мислех - водя я, ръщам се и - обратно в кравата. Ама не става, то като си се разсънил веднъж, после не е същото.

Мисля си да си направя след консултацията една разходка, че така и не купих биберон-залъгалка, днес да взема. Пък и няколко банки чакат да ги посетя  Rolling Eyes естествено, не за да ми дадат пари (за съжаление).

В тоя ред на мисли - Ванина, не се тормози, мила, за съжаление почти всички сме с кредити, недостатъчни доходи и прочие. Ама нали знаеш приказката - баба знае и 2, и 200. И аз като се замисля какъв ще ни бъде общия доход оттук тасетне изпадам в дупка, ама - каквото - такова. Ще се справим. Важното е разбирателство да има, пък за другото - все някак се нареждат нещата. Успокой се, поеми си дълбоко въздух и се усмихни. Не че положението ще стане розово, ама поне ти ще се почувстваш по-добре.  Peace

Находката, браво на теб! Аз никога не съм била по готвенето и месенето, но сладкишите са ми слабост. Само дето скоро не съм имала време да правя нищо... Бъркам разни кексчета от време на време, колкото да не е без хич, нещо позагубих желание напоследък... Иначе преди можех с часове да вися в кухнята над някоя по-закусана рецепта за сладки или тортичка...

Криска, страхотна бузанка си имаш  Heart Eyes Направо съм влюбена в гривничките й! Пу-пу, да ти е жива и здрава! А ти изглеждаш супер свежо   bouquet

И ние си имаме бебе вкъщи - на Невена. Харесала си е едно плюшено магаре, сложихме му памперс и една бебешка шапка, дето няма да я ползвам. Само го разнася, навсякъде е с нея. Спи с него, нощем дори се буди да го завива. hahaha От време на време му сваля памперса да провери дали не се е наакало... Направо ни събира очите, дано и с малкото си братче бъда такава добра помощница...

Пак се отнесох. Ама така е, като и аз ще си отвися в "долния" списък... Дано поне успея да родя през този месец... Че тя и каката трябваше да е септемврийче, ама прескочи... Ние с Цвета може да си направим отделна тема - "Октомврийски септемврийчета"  hahaha

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 10:33 от Mirinda

# 154
Момичета, качих снимки на Асен в нашето албумче newsm32

# 155
Vesita,добре дошла Hug

Много е неприятно,че това се е случило с бебо,но той е мъничък и бързо ще зарастне.Важното е,че си хапва добре и наддава.Какво по-хубаво за едно бебе!!! LaughingХайде чакаме снимки!

LaDiDa,де си бре жена?Да не тръгна за Ветрен?Покажи се да ти пожелаем късмет!!! Peace

Криската,много сладка бубка!!!Така обичам пухкави бебоци!!!

Миринда,дано те зарадват на консултацията! Peace

# 156
vesita007ти в коя болница роди? Плаща ли за екип? Дано малкия се оправи бързичко и аз съм била така като съм се родила, ама нямам проблеми...
Малкия е голям благушко  Hug Hug Hug

# 157
И аз качих две снимки - да си представя коремчето на фона на белоградчишките скали

http://septemvri2009.snimka.bg/maternity/nashite-koremcheta.345908.14734008

Първата е дело на Невена.
Втората е малко мътна, че е снимана с ниска резолюция  Wink

# 158
Нешо ми е тревожно днес. До понеделник бебето мърдаше страшно много. Непрекъснато някакви крайници ми издуваха тениската, а вчера и днес едва го усещам. Даже днес се чудя червата ми ли къркорят от глад (от нерви спрях и да ям) или е бебето... newsm78
Чак утре следобед съм на лекар, а до тогава ще се побъркам... Tired

# 159
wish и аз съм така не  се притеснявай мисля че е нормално...

# 160
vesita007ти в коя болница роди? Плаща ли за екип? Дано малкия се оправи бързичко и аз съм била така като съм се родила, ама нямам проблеми...
Малкия е голям благушко  Hug Hug Hug
В Тина Киркова раждах, без избор на екип.

# 161
Дубрютру момичета!

Мерси много за хубавите думи за моята бебелана  Hug Heart Eyes
След малко като се напапкаме мисля вече да излизаме! Още не сме излизали! Ми тя малката вече на ясла трябва да я записваме, а ние още не сме я извеждали навън  Crazy ! Ама с това време дето се скапа, а и тати е голямо шубе и не ни пусна дори и за 5 минути! Но днес ще е денят!
Vesita,добре дошла   bouquet Дано бебко се оправи много бързо  Praynig

wish може бебко да се е врътнал малко и да ритка на друга страна и за това усещането да е по-различно. Ако се притесняваш много, винаги ще те прегледат в спешен кабинет, за да си спокойна!

# 162
Благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug
Аз се бях позагубила за доста време, но сега се надявам да съм по-редовна и да се консултираме взаимно Simple Smile
Иначе за раждането- на фона на безпроблемната ми бременност, беше мн тежко, но се забравя... Раждах в Шейново без избор на екип. Там са страшни професионалисти, но естествено не съм във възторг-може би защото се падна да лежим точно събота и неделя и тогава никой не дава никаква информация нито за майката нито за бебето, ама наистина нищо. И така си ме и изписаха без да знам почти нищо за бебчо и като се прибрахме не беше акал около 40 часа. Попритеснихме се, но всичко се оправи. Аз ще има още доста да се възстановявам,но сега имам по-важна задачка Wink Кърмим се, спокойни сме, но има ужасни колики. Давам инфакол,но нищо-някой да има по-добра идея?
Целувки и ще пробвам да поизчета написаното напоследък Wink

# 163
Привет и от мен момичета! Аз все още съм на линия - нали съм от тези в края на месеца!  Simple Smile
Тия дни само задачки и не остана време да чета и пиша. А и ходих до работата да побачкам малко, да не губя умствен тренинг.

Честито на всички новообебили се мами!   bouquet

Добре дошли и на вече завърналите се!
При мен никакви признаци за раждане. В петък на консултацията док каза, че вероятно ще си откарам до термин, защото цикълът ми беше 26-28 дни / демек не е от дългите /. Честно да ви кажа хич не ми тежи. Малко се подувам ама като се раздвижа минава. В момента съм технически на обекта в къщи и само припкам нагоре надолу по стълбите та да контролирам майсторите. Бебо не рита, обаче така се изпъва, че имам чувството, че ще ми изкочи през корема.
Цвета не се ядосвай за паркета  Simple Smile Щом не ти е казал да застелите с балатумче / чувала съм я тази реплика  Joy / е добре  Peace
Миринда миткай по улиците, бе жена. Аз трябва да контролирам, иначе до сега да съм хванала пътя на този хлад.

# 164
discoverкапки против колики Colief   Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт