СЕПТЕМВРИ-09'47 - Бебе на вратата чука, мама от нетърпение се пука

• 15 623
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Kriskata, много сладка шушка си имаш! Simple Smile Да ви е жива и здрава Simple Smile
Да споделя: на спазмалгона, дето ми го бяха изписали, пише, че не е за бременни и кърмачки  newsm78 Аз пих един, ама май повече няма да пия, квото ще да става. И без това ми го изписаха ей тъй, без да ме познава докторката, без преглед... Пий 2 х 1 и тва си е. Шантава работа ви казвам... Предишната докторка ми каза пък да продължавам с Матерната. Аз й казах, че не пия нищо а тя така се учуди и ме пита: ама лекаря, който ти следи бременността не ти ли е казал да пиеш Матерна? Еми не е, казвам. А тя: пий, как няма да пиеш. Еми и Матерна няма да пия, то нищо не остава вече, кво само хапове да купувам... Така де... Simple Smile

Гледам, малко хора са онлайн, другите или спят вече или РАЖДААААААААТ Simple Smile Днес (вчера тоест) се изложихме - 1 бебе само Simple Smile

# 136
Tsveta, изобщо не си заслужава да се ядосваш.

Криска, Манос също има колики. Аз го водя на педиатър на всеки две седмици. Педиатърката каза, че съществуващите лекарства за колики са слабо ефективни и не си заслужава изобщо да тормозиш бебето с тях. Освен това се давали в тежки случаи - пр. бебето се събужда с рев през нощта. Ако кърмиш, може някои храни да предизвикват коликите.

Да се похваля - вече сме 4,5кг, 54 см.

# 137
Добро утро, сладуранки!  Hug

Честити бебчета на Бибси и Дискавър!  Hug Да са ви живи и здрави, много усмихнати и щастливи дечица!   bouquet  bouquet

Сън не ме лови и тази нощ. Станах в 5, че се измъчих от мисли и въртене из леглото. Киселини нямам този път, ама нещо много съм се притеснила. Вчера тоновете на бебчето бяха много високи - стигаха до 180-190.  ooooh!  Днес ще ходя пак на тонове, дано всичко да е наред и бебчето да е добре.
Оказа се също, че лекарката от ТК, при която си ходех на ЖК, няма да може да ми гарантира, че ще присъства на раждането, тъй като има и тя малко детенце, а около термина ми няма кой да го гледа ако я викна по спешност. Препоръча ми друга докторка, която ще може да ме поеме, ама като цяло ми стана кофти от цялата тази работа.  Cry  Нито е да се ядосвам, нито е като да не ми пука... все пак бях свикнала малко или много с нея.  Tired

Мерси за всички, кото се включихте по темата с гладенето. Първите един-два месеца ще гледам да гладя отвън и отвътре дрешките, и дано скоро стана по-сръчна, че да не губя толкова време.  Laughing
Пък после, живот и здраве, като ми поомръзне съвсем, ще започна да пера на по-високи градуси и да попретупвам гладенето. С първото пране не посмях да включа пералнята на 90 градуса, че някои от дрешките и без това ми се виждат супер малки, та не ми се рискуваше съвсем да ги умаля.  Laughing

Вчера вечерта четох, четох из темата и като прочетох за празника Малка Богородица и за питките, които сте омесили, в 9 запретнах ръкави и аз да меся. Беше ни свършило брашното, а половинката още не се беше прибрал от работа, та забърках питка с царевично брашно и орехи. На човека много му се услади, похвали и другата ми манджа и общо взето успя да ме омилостиви за късното прибиране.  Whistling

Днес ще ни доставят детското креватче. Нямам търпение вече да го сглобим и да избера чаршафчета и обиколници за него.

Разгледах бебешките албумчетата, към които сте дали линкове. Много са сладки всички бебешоци. Такива са прекрасни малки създанийца, пу, пу...  Heart Eyes
Неки, твоето сладурче човече голямо вече е станало - 4,5 кг ехеее...  Heart Eyes

Ами хайде, разведрих се малко с писането тук. Сега ще ходя да си взема сутрешния душ и да се приготвям да тръгвам. Стискайте ми палци всичко да е наред и тоновете да са в норма.

Лек и успешен ден на всички ви.  Hug

# 138
Добро утро!!!Снощи спах непробудно и тази сутрин се излупих още в 06.30х.Хайде да отменя Бамба в сервирането на кафето!Заповядайте,тумбачета!!!

# 139
Добро утро!gorbi ,мерси за кафенцето-страхотно е  Hug
Аз по принцип много хубаво спя,а тази нощ се събудих към 3 с ужасни киселини,тъкмо ме бяха оставили за няколко седмици Sick Почнах да се въртя,хвана ме растройство #Crazy,после като почнах да треперя,ама не от студ,ами сякаш от притеснение Whistling Бре,викам,к'во е това чудо-да не почна да раждам,ама нищо-мина ми Thinking Сега станах,направих си кафе.Киселините минаха-пих малко сода.
refresh ,стискам палци за тоновете  Peace
neky ,браво на Манос smile3501 - голям мъж!
kriskata Simple Smile ,страшна кукла е Катето!Пу-пу!Много е сладка!

# 140
Добро утро! Хайде да видим днес кой ще нацели трите девятки. gingerina на 7 септември е писала, че е с болки, но не се е отчела още. Дано се включи с добри новини!

# 141
  • София; Дружбето
Дубрутру. Мерси за кафенцето gorbi Hug
Аз вчера вечерта си теглих един дълъг и много горещ душ. Не помага Mr. Green За сметка на това спах като убита. не съм се будила изобщо, въпреки че кучетата се скъсваха да лаят като си ялгах и някакви младежи гърмяха пиратки пред блока. Довечера ще пробвам пак, за да се уверя, че от това се спи добре Laughing
Днес наистина е много хубава дата, да видим кой ще е късметлията Grinning

# 142
  • където има любов
Добро утро,милички!
Горби ,мерси за кафенцето!
Refresh,стискаме палци ,всичко да е нормално с тоновете днес!
Криската,голяма красавица имаш!
Неки,Манос много порастнал!
Аз днес отивам да ме боцнат ,та да видим какво е положенито с кръвните изследвания.Дано хемоглубинът да е добре,че нищо не ми се пие Sad

# 143
Добро утро и от мен.  Hug
Аз нямах нет тези дни и не съм се разписвала в темичката, но виждам колко много септемврийчета са се появили.
ЧЕСТИТО на всички мами! Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват!
При мен няма никакви признаци за раждане. Бях си харесала вчерашната дата, ама Божа работа.
Майка и малката се върнаха от село. Една седмица си бяхме с милото сами вкъщи. Като си видяхме щерката, не повярвахме, че е нашето дете. Едни бузи наляла, едно дупе заформила ..... А какво кльощозъбелче беше  Mr. Green Отразило й се  е супер, станала е голяма бърборана и се е научила да говори на "бе". Сега ще му мисля как ще я отучвам.

# 144
  • София
Добро утро и от мен!
Gorbi, мерси за кафенцето     bouquet
kriskata, Arlina малките бонбонки са много сладки, пу-пу.
Neky, Манос наистина много е пораснал, браво.
Цвета, как си днес?
Детелини също се изгуби нещо.
Petenceto_20, а с теб какво става?
Честити бебчета на Бибси и Дискавър! Дано да са послушни бебчета!
Аз днес съм на ЖК, после ще се отчета!
Весел и усмихнат ден днес ви желая тумбачета  Hug

# 145
  • sofia
Добрютро и от мен!Мерси за кафенцето!Много сладки бебета са се появили!Кефят ме!Дано и нашия бебок е с коса!Нищо ново при мен,освен,че снощи поставих личен рекорд по ставане до ОО...сигурно през половин час...Инък като проучвах ЗАПЕКА и намерих съветче за градинарска супа.Аз мн.обичам,та вчера наготвих една тенджера и-при мен има ефект!Даже преди малко хапнах и сега се чувствам екстра!Нещо гроздето и сливите спряха да действат,а от Дуфалака ми е гадно...Инъче още до никъде не сме ни с детската,ни със списъците с покупки за болницата и за вкъщи...А утре съм на преглед и изтръпвам Док да не каже,че ще се ражда скоро...За любителите на гадни филми-вчера гледах един готин-Deadgirl.А от вчера и аз разбрах как боли срамната кост...още се ядва...Мама Гаци,дано днес се чувстваш по-добре!Хубав ден на всички Heart Eyes!

# 146
Добро утро!
Мерси за кафенцето - доста ароматно беше Wink
Я да питам аз колко от вас избират екип за раждането (или са избрали и родили вече). Мъж ми сутринта ме пита и аз му казах, че няма да избирам, а той вика "че нали ти харесва докторката???". Аз му викам: "е, харесва ми, ама те и другите няма да са лоши, нали т'ва им е работата." А той пак: "ема не е ли по-добре да има някой, на когото да разчиташ, който малко от малко да те познава, ти да си спокойна, че има и знаеш на кого да се обадиш, като настъпи момента..." Аз мислех без избор на екип, но той иска да съм била спокойна...  Аз все съм смятала, че това си е глезотийка някаква - хубаво е, ама какво става, ако доки има и други бременни в дадения момент? Ще те прехвърли на някой друг доктор и ти какво избираш всъщност??? - каквото някой друг ти избере. Нещо не ми харесва логиката...
Моля за вашето мнение!

# 147
Привет!
Сега се връщам от преглед, няма да раждам днес, нямам никаква родова дейност и шийката ми не е узряла още. Разминах се с гадното туширане, ей, няма такава гадост, още ходя като разчекната  Sick Клизмата е лукс - процедура, в сравнение с това. На 12-ти пак отивам (нося си и багажа по препоръка на доктора и мъжа ми вика ако и на 12-ти те върнат, ще го карам да ти заключи куфарите в неговия гардероб  Laughing) .
Пекнало е едно слънчице, измъкваме се на разходка Simple Smile

# 148
Mamma T,по принцип това си е въпрос на личен избор!Аз лично съм човек ,който обича да се презастрахова.При първото раждане имах ангажиран екип.Не съжалявам,останах много доволна от вниманието и отношението към мен!раждането ми беше безпроблемно,но бебето беше доста голямо и си мисля,че ако бях отишла без уговорка щях да се поизмъча доста повече докато родя.

# 149
Добор утро момичета Simple Smile МамаТ аз лично няма да избирам екип...поне така съм решила

Общи условия

Активация на акаунт