СЕПТЕМВРИ-09'47 - Бебе на вратата чука, мама от нетърпение се пука

• 15 619
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Кърмим се, спокойни сме, но има ужасни колики. Давам инфакол,но нищо-някой да има по-добра идея?
Целувки и ще пробвам да поизчета написаното напоследък Wink
Добре дошла discover  Hug
Пробвай ако искаш с 5-те правила на д-р Крап. Не съм убедена, че при всички действат, но може при вас да действат. Ако не си чела за тях, ще ти изпратя линкове.

# 166
  • Бургас
Привет, момичета!
Тъкмо се прибрах- ходих на фризьор. Яд ме е, че не успях да си преместя часа за кола маска и сега следобед пак ще  трябва да се разкарвам! Карай!
Нещо много ме боли кръста от вчера!  Sad Затова ще ставам, че едвам стоя на стола.  Confused

# 167
Леле, ами като не знам с какво да я облека сега? Crazy
Как ви се струва боди с дълъг ръкав и плюшено гащетизонче? И с какво одеалце? По-дебела пелена дали е достатъчно? Шапки и чорапи трябва ли да слагам?  ooooh!

# 168
Леле, ами като не знам с какво да я облека сега? Crazy
Как ви се струва боди с дълъг ръкав и плюшено гащетизонче? И с какво одеалце? По-дебела пелена дали е достатъчно? Шапки и чорапи трябва ли да слагам?  ooooh!

Шапка задължително,за чорапки-ако гащиризончето е с петички -не
Wish,не се шашкай,нали все пак го усещаш слабо.Значи е наред.Защо не отидеш някъде да те погледнат на ехо за твое успокоение!

# 169

Добре дошла discover  Hug
Пробвай ако искаш с 5-те правила на д-р Крап. Не съм убедена, че при всички действат, но може при вас да действат. Ако не си чела за тях, ще ти изпратя линкове.
[/quote]

Помагат, но не много, а пък и аз май не ги правя както трябва-в смисъл,че не спазвам реда. Ще пробвам следващия път.
И да попитам нещо друго (може да е коментирано, но не съм видяла)- педиатърката ми каза да му слагам захар в чайчето, че е още доста жълт бебчо, а съм чувала мн противоречиви мнения за захарта за новородени. Все пак ще я послушам де,но някой друг дава ли?

# 170
Аз не мога да помогна защото не давам нищо друго освен кърма. Нашия доки е против даване на вода и дори май за чайчетата не е много ЗА. При нас или не са започнали коликите с пълна сила или помага инфакола и не съм и давала чайове.

# 171
За жълтеница се дава глюкоза.Захар във вода не бих давала,то аз и чиста вода не бих давала де. Wink
Днес чакам педи по обяд да дойде да види малката.Половинката ще я докара и върне,че сме далечко от Варна.
Иначе с Лора сме добре.Много слушка детето,само спи и яде Mr. GreenЗаспива само на цици,нищо друго не помага,нито люшкане,нито на ръце.Как ще се приспиваме за напред се чудя,ако я оставя на някого. ooooh!Вечер иска да спи в нашето легло,като я преместим и се буди и надува гайдата.Успяваме да я излъжем поне по 1 път,но рано сутрин е при мен кротка и заспала.Кърмя на поискване,на 2,на 3 на 4 часа,когато иска тогава.Много добре суче,не заспивана гърдата докато не се наяде.Доволна съм,кака и беше по-мързелива.Още няма колики,дано ни се разминат или да са по-леки.
Ладида;ще стискам утре палци всичко да мине идеално PeaceДа ти кажа,че къщата  ти е просто страхотна!Мнооооооого ми хареса,страхотен вкус имаш Hug
Криската:малката е много сладка Heart Eyes

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 12:25 от arllina

# 172
  • София; Дружбето
Айде, аз неродила, но да се изкажа. Момичета, не давайте вода със захар. Това е отдавна отречено и всеки педиатър, който го казва, трябва да си скъса дипломата Crossing Arms Водичка дори се дава само ако бебето е лятно и е голяма жега. Миша вода пропи на година и нещо, като настана лято, преди това отказваше, защото и давах цица на поискване
За коликите - има бебета, при които нищо не помага. Сошоарът спасява положението временно. Здрави нерви му е майката Crazy
Арлина - Миша ми беше така. Заспиваше само на цица от както се роди до година и половина Crazy По никакъв друг начин не успявах да я излъжа, сам ов количката не мрънкаше. Дано твоето бебоче не е толкова придирчиво, че не ти завиждам Hug
Криската - поларено гащеризонче с боди, ританки отдолу и отгоре одеалце за днешното време е нормално. Шапка ако е студено и духа вятър. Ако е слънчево и спокойно не бих сложила. Има време да ги навличаме. Аз поне така бих облякла бебе днес.
На мен ми се вие свят от сутринта и не смея да излизам Rolling Eyes До сега лежах, но не се оправям. Пих кафе, ядох, сигурно кръвното ми е паднало, но нямам с какво да го меря. Като знам че нормално е 60/100 не смея да си помисля колко е сега
Ай стига съм писала Blush

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 12:29 от tsveta

# 173
Добре дошли на discover и  vesita007  Hug
vesita,много е сладък малкия!Бонбон!
Миринда,щерка ти е голям фотограф!Има си талант детето Peace
Аз бях да ми мерят кръвното.Беше ми малко високо.Сложиха ме да лежа половин час и пак ми мериха,беше добре!Бебо днес ме разпъва много здраво #Crazy
wish,ходи да те видят,ако се притесняваш,ама нали го усещаш все пак..

# 174
Усещам го, но много слабо. Едно такова, като завъртане...
Ще почакам да видим и следобед като полегна, ако не отивам в болницата!

# 175
  • София; Дружбето
wish, може да се с извъртяло с гръб и затова да не го усещаш. Моето като се врътне така и спира да рита. Аз го подлагам на тормоз - тръскане на корема, ръчкане с пръст и т.н. (да не ме намерят социалните Crazy) докато не ме ритне

# 176
добър ден ,другарки  Hug  Laughing
гледам много сте се разписали нещо,аз до сега митках по кафетата с една приятелка,че в това хладно време е грехота да си стои човек вкъщи  newsm68
Миринда,ми е ти много добре изглеждаш бе мила,разхубавена smile3521пък и снимките са си много хубави,щом различавам кое са скалите и кое си ти  smile3532
discover ,  vesita007 ,добре дошли,много се радвам,че имате време да се включвате  Hugдано бебчетата слушкат,че и вие малко да поспинквате  Peace
разгледах бебоците-много са сладки и оформеники-пу да не са им уроки на всичките  Hug
Тринити,добрече се обади тука,че да не те мислим  Hug а с детелини какво става,нещо се губи по трасето  newsm78
Ла Дида,какво да ти кажа миличка-утре стискам палци,нека всичко мине по мед и масло и да си гушкаш едно живо,здраво,сладко бебче  newsm10   love001
Цвета,Арлина-гледам че обсъждате запиването,ми то кой ще откаже бре момичета да заспива на цица,я дайте на бащите ,да видите по-бързоще заспиват и от децата ,доволни и ухилени  smile3532 smile3521
айде сега много целувки за всички ви,после ако има как пак ще си пишем  Hug

# 177
  • София
Здравейте!
Честито на всички мами, да са им живи и здрави бебетата!   bouquet
Ние днес бяхме на педиатър, за 3 седмици сме пораснали с 600 гр и 2 см  Heart Eyes Вече сме 3300 гр и 51 см!
Криската, и аз се чудех с какво да я обличам, че досега бяхме само на терасата за малко, дадох й боди, гащеризон (по-дебел), жилетка отгоре и й сложих крачетата в един чувал, от тези за бебета. И шапка сложихме. Май и беше добре, спа през цялото време  Mr. Green Само като я съблякох да я прегледа се разрева, но бързо й мина. Казаха ни да ходим пак на 42-рия ден, ако всичко е наред ще и слагат и ваксина  Confused Сигурно ще е трудно и за двете ни  Confused

# 178
Абе и аз Детелини я мисля от няколко дена. Както и tchopar, ама тя взе че се обади  Mr. Green

nahodkata, евала, мацка! Много свежарската го раздаваш. Откъм настроение не си го закъсала хич. Аз само охкам и пъшкам като кит на сухо!  Laughing

wish, изтряскай едно кафе. Може да се посъбуди бебо! Според мен няма място за притеснение, ама за да си спокойна .....

Ладида, и аз ще стискам утре палци. Дано всичко мине гладко. С моя термин си, па дано  и мен да ме хване някаква родова дейност. Айде повлечи крак, че и Миринда да зарадва най-сетне Невена с истинско бебе. Няма да чакаме чак до 22-ри я!  Grinning

discover ,  vesita007 Добре дошли! Дано бързо влезете в крак с новото ежедневие и споделяте само добри новини.

vesita007, не се тревожи за ключицата. Много бебета се раждат така. Ще се оправи бързичко. Радвам се, че вече в Овча Купел имаме още едно бебче  Hug

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 13:14 от TRINITI

# 179
Здравейте минавам да ви се похваля на 6 септември в 2 и 25 станах мама на момиченце,роди се 3100г. Казва се Симона.
Раждането беше доста продължително, но резултата определено си заслужаваше. Родих с епидурална упойка и добре, че беше тя. Точно в момента с пълно разкритие приключиха всякакви контракции и се наложи - форцепс. Нищо не съм усетила, сега имам няколко шева, но не са нищо фрапиращо. Определено болката се забравя.
Пожелавам на всички леко и безпроблемно раждане и най-сладките създания на света.

Общи условия

Активация на акаунт