СЕПТЕМВРИ-09'47 - Бебе на вратата чука, мама от нетърпение се пука

• 15 616
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • София
wish, може да се с извъртяло с гръб и затова да не го усещаш. Моето като се врътне така и спира да рита. Аз го подлагам на тормоз - тръскане на корема, ръчкане с пръст и т.н. (да не ме намерят социалните Crazy) докато не ме ритне
и аз съм същия садист hahaha hahaha hahaha
Тази сутрин ми правиха преглед за разкритие, направо ми изскочиха очите #Crazy Естествено нямам никакво и по този повод утре ще ми включат пробно система с окситоцин, за да видят как ще реагира бебето ако тръгне нормално раждане. Пък аз като чух за системата реших, че директно ще ми предизвикват раждане и бях направо smile3556 Голямо шубе ме хвана.
Честита ти щерка, Loly85bouquet

# 181
Loly85, да е жива и здрава малката Симона!!! Много да ви радва и да изпълни живота ви с много поводи за усмивки и сълзи на радост!

# 182
Здравейте момичета... Hug
При нас нищо ново..
Triniti  здравей мила , bye бях се замислила за тебе от онези дни- не зачезвайте така от раз че се притесняваме за вас.
Днес ме събудиха с хубави новини- една моя п-риятелка е родила момиченце . С тази мацка бяхме заедно когато ми правиха Амниоцентеза- и на нея й правиха и се сприателихме тогава. Ама като се сетя как се бяхме шашнали тогава  още ми се свива сърцето. Важното е че финала е добър - Да й е жива и здрава малката принцеса.
Хайде на тази дата кой ще се отчете днес. Аз си я бах харесала тази дата ама е на.....ще си почакам още малко. От друга страна в номерологията пише че числото 9 е финал, край...ама комбинацита си е готина. "Кога си роден - на 09.09" - готино си е  Joy
Толкова от мен за сега отивам да се помъча да се епилирам че утре съм на преглед. Да видим косачката до каде ще стигне... Joy Embarassed

# 183

Цвета,Арлина-гледам че обсъждате запиването,ми то кой ще откаже бре момичета да заспива на цица,я дайте на бащите ,да видите по-бързоще заспиват и от децата ,доволни и ухилени  smile3532 smile3521

Ааааааа,моят каза,че на циците ми не заспивал! Naughty Joy Joy Joy

ЛОЛИ,да ви е жива и здрава щерката и много да ви радва!  bouquet  bouquet  bouquet

# 184
Loly85,честита ти принцеска!Да ти е жива и здрава!   bouquet

# 185
Loly85, да е жива и здрава малката Симона!   bouquet
Веси, добре завърнали се  Hug Да отминава бързо фрактурата и да се гушкате пълноценно  Peace
Отивам да гледам снимки.
Падна ми тапата-то след туй ръчкане нямаше начин, просто  Whistling

# 186
  • Варна
Loly85, Честита ви щерка Симона, много радост да ви носи!!! smile3525

И при нас нищо ново, ходихме с дребния на фризьор, да е готов и той за първия учебен ден, донесоха ни комплект за изписване с много сладки розови панделки и дъска за повиване, вече всичко си имаме, само бебето чакаме...Аз все още съм си болна и това ме депресира допълнително, нямам сили за нищо, гнезденето остава за други дни...  smile3518

Вчера вечерта говорих с Bibo4e, те двете с малката са добре, май утре ще ги изписват. Кърмят се, за сега с коластра каза...

Криската
много сладка малката бебка, пу-пу...Vesita, и на вас добре дошли отново!
Колко е хубаво че сте си у дома вече с малките бебешоци, завиждам благородно на всички родили вече мамчета... newsm51

# 187
  • Варна
Здравейте, считано от 03.09.2009г. аз съм най-щастливия човек на земята. В 10.51 на бял свят се появи моето слънчице Деница.

# 188
Привет,привет-честито на всички родили мамчета,да са им живи и здрави бебчовците и само радост да им носят!  bouquet  bouquet  bouquet
Д34, Hugи аз не вярвах,че ще стигна до тук,но вече е факт! Simple SmileМъжът ми си остана отпуск,още в началото на месеца,за да гледа малкия,но бебчовците се позакрепиха,въпреки,че шийката ми е напълно изгладена още от 24 август,но ето,че днес правя пълни 38 седмици и почвам 39  newsm68,напук на всички доктори! Joy
Разгледах снимчиците на бебчовците и така се разтопих от кеф,много са сладки!Пу-пу-пу да ги поакат кокошите,както казват бабетата,да не са им уроки! Heart Eyes

# 189
Loly85, Честита ви щерка Симона, много радост да ви носи!!vanyaned Честита дъщеричка, нека малката Дени ти носи много радости и щастие Simple Smile)

# 190
Честита дъщеричка и на теб, vanyaned! Да ти е жива и здрава и да не спира да те прави най-щастливия човек на света!  Hug

dundito, аз по цял ден подпирам кълки, ама сега мама като е тук и като шета вместо мен, ще драсвам по някой друг ред. Тъй както съм я подкарала, ще те изчакам, пък дано се засечем в Шейново. С tsveta и ksantipa уж на шега се уговаряме да сме заедно там, така че може да предизвикаме съдбата. Та в този ред на мисли се надявам и с теб да се засечем. Колкото повече, толкова по-весело. И без друго термините ни не са кой знае колко далече един от друг.  Hug

# 191
Честито на новите мами, да са им живи и здрави бебчетата!

# 192
Wish, моето бебче като се кротне, хапвам един шоколад, че много обичам и като се започне едно бушуване...все едно ей сега ще изскочи малкия човек от корема ми! Да, да , ама не...Ходим си две в едно и това е, само дето от време на време развалям на малкия пакостник покоя, ама той сигурно ще си ми го върне тъпкано, като се появи на бял свят.
 Sоnik, не е ли раничко още за система с окситоцин, все пак имаш още 9 дни. При предишното ми раждане към тази мярка пристъпиха чак след 7 дни преносване и 10 часа с изтекли води-то просто вече нямаше друга алтернатива.

# 193
Здравейте милички, за съжаление влизам само за малко, нямам време още да изчета всичко написано и мога само да съжалявам за това. Дано занапред имам повечко време, защото наистина много ми липсвате. Искам да честитя на новите мами, да са им живи и здрави бебоците и много да ги слушкат. Моето бебче засега е спокойно, от време на време се появяват колики, особено вечер, но засега бибата върши работа. Незнам когато се засилят какво ще правя, поръчах Инфакол от един сайт, дано ми го доставят и да има ефект най-вече. По-късно ще вляза да разгледам снимки на новите бебчета. Когато мъжът ми донесе снимките от изписването и аз ще кача в албумчето.

И да кажа това, за което всъщност влязох - ЛаДиДа, успех утре миличка! Нека операцията мине бързо и гладко и да гушнеш здравичко и пухкаво бебче! Ще стискам палци и на краката. Силна прегръдка от нас!  Hug

# 194
  • София; Дружбето
Аз се поразходих и то какво - нови бебета
Честито момичета Hug

Аз в петък съм на преглед. Ще ми се да ми кажат дали бебето вече е в изходна позиция, но предполагам само ще ми записват тонове и ще мерят кръвно. Разкритие със сигурност имам, но е малко. Само чакам тая тапа да падне Crazy

Общи условия

Активация на акаунт