Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 500
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
Няма казвам нищо тогава  Laughing

# 241
  • гр.Добрич
Като дойде събота и всички изчезвате, пфууу
Аз си стоя вкъщи и ще преглеждам дрешките, че нали почти нищо не купих този път, а още не съм за обикаляне по магазини.

Весе, виждам, че и ти си на клона Laughing

# 242
Здравейте!
Спинки радвам се че момчетата са добре ! Hug  Айде още малко и всички в къщи . Wink  Ех че готино да разглеждаш бебешки дрешки  Party

# 243
  • гр.Добрич
Краси, готино е разглеждането, ама като започне ползването им  #Crazy Та по този повод, майките с едно дете какво се ослушват?

Марчи - Арчи, нещо се скатаваш, а обеща пмощ май, а?

# 244
  • Добрич
Ох, аз досега нямах нет  Sad

Снимките са естествени, иначе ще е много нагласено - всички накуп, усмихнати и т.н. за снимка. А така - един говори, друг яде, трети се кикоти, четвърти не е съгласен с казаното ... С темите за ражданията май приключихме, ще почакаме сега Спинки да разкаже за последното  Wink

Спинки, радвам се за мъниците  Hug За лекарките - нямам отзиви. Знам само за Бодичева, че доста я избягват, но други пък ходят при нея ... нали знаеш всеки с мнението си.

# 245
Привет, май много весело е минала срещата, споменете някаде малко повечко за базара,

spinki , браво на бебчовците, бързо ще си дойдат в къщи,почивай си докато можеш

мамацоцоланка, гледам те по кориците на списанията, много добре изглеждаш

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 16:35 от iyaneva

# 246
Mamacocolanka, гледам те по кориците на списанията, много добре изглеждаш

Това е ново за мен Rolling Eyes...Цоци!?!...коя е Mamacocolanka newsm78

iyaneva, къде имаш предвид да споменем какво за базара....Следи темата просто, ако имаш желание естествено Peace

Спинки, аз знам за дрешките Laughing...В случаите, когато купя нещо ново на Божана, тя пита - "Това на Й/Р/адена ли е"  Crazy

# 247
  • Добрич
Здравейте! Последните седмици не мога да си вдигна главата от работа. Дори четирите почивни дни не бях в града, а бях на курс. Виждам добре сте си изкарали на срещата.

spinki, честито за бебетата! Да са ти живи и здрави, да растат честити и засмени! Това се казва мъжка майка. Как ще се оправяш до някое време у дома сама с четирима мъже не ми се мисли.

# 248
Здрасти и от мен!
Оплаквате се нещо че не пиша, не мога да си обясня защо...
Спинки мила, само кажи с какво и съм насреща, нали съм обещала все пак. Спазвам си обещанията все още.

# 249
Момичета в колко часа започваха представленията в кукления театър?

# 250
  • Добрич
Цитат
Момичета в колко часа започваха представленията в кукления театър
в 11 Simple Smile

# 251
stani_jelkova,благодаря  bouquet

# 252

Не беше ли Бодичева дето не е много в час, дано не се лъжа една с червена коса и много гримирана. Поне така съм чувала  Rolling Eyes
Тя е !

Същата,която взима потребителска такса на децата без да има право на това ! Нагла до безобразие ! #2gunfire

# 253
Mamacocolanka, гледам те по кориците на списанията, много добре изглеждаш

Това е ново за мен Rolling Eyes...Цоци!?!...коя е Mamacocolanka newsm78

Янева, Янева...форума е малък, смятах да не се обеснявам тук.....Ама пък като знам,че Синеочка трябва да знае всичко......

Срещнахме се в средата на септември месец януарските мами, тук от форума, в София. И...след това ме засърбяха ръцете да напиша едно писмо за нас на сп. Мама, пратих и снимки и...сме на станали Бременни на месеца. Публикували са всички снимки, които им пратих, също така и писмото ми. Момичетата от януарската тема са много щастливи по този повод.

Ето и за вас:

1 - 2 - 3 - 4

Спинки, и аз се радвам много за бебоците......Само хубави новини от тях и да ги изпишат възможно най-бързо.

Нямам муза за писане, извинявайте, нещо ми е като времето - сиво, мрачно, дъждовно, никакво...Просто с 2 думи - спи ми се!

Хубава неделя!

# 254
.....Ама пък като знам,че Синеочка трябва да знае всичко......

Rolling Eyes...Радвам се все пак, че сподели, защото аз отдавна не потребявам такива списания Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт