Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 509
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
  • Добрич
Е, аз пък щях да се учудя, Мама Цоци, да не е някъде по масмедиите  Wink

Кой питаше за базара? Нищо ново, стягаме се и правим базар, каквото и да ни струва това. Всеки прави това, което може. Има много теми по форума, стари, нови, където е заринато с идеи за всичко. Това, което се продава най-много в нашия град са сурвакници, венци, свещници, украси за елха, късметчета за баница. Всеки запрята ръкави и започва да твори, а самия процес те увлича и правиш ли правиш, толкова, че времето накрая не ти стига да осъществиш всичко замислено. Това е засега. Организацията /дати, място, и ред други подробности/ предстои.

# 256
  • гр.Добрич
Кеми и аз питах, че нали вече имам много джуджета..... Така ми се прави нещо, но не обещавам. Дано да ми остане временце да се включа.

# 257
  • Добрич
Спинки, ние не сме те отписали и знаем, че винаги се отзоваваш, само че сега си имаш големи и важни грижи. Така че, спокойно  Peace

# 258
Добро утро!Рано,рано на кафе Laughing

Цоци,отдавна не бях виждала толкова бременни на куп LaughingЧак ми домъчня Laughing

# 259

Ами Кеми, Арчела, Вела и другите еднодетни геройки от темата - да не се помайват, ами да вземат да напреднат с материала малко......Пък на теб и Синеочка хвърлям ръкавицата - знаете ли с 3бр. колко е весело Mr. Green.......Опитайте, ще ви хареса!

Добро утро! Спорен и усмихнат ден!

# 260
Здравейте момичета!
Моля Ви за помощ. Къде в Добрич може да се поръча клоун за детско парти?

# 261
В магазин за цветя Юлена. Едната собственичка е актриса и се занимава точно с това.

# 262

Пък на теб и Синеочка хвърлям ръкавицата - знаете ли с 3бр. колко е весело Mr. Green.......Опитайте, ще ви хареса!
Ааа,на мен и така си ми е много весело Joy

# 263

Пък на теб и Синеочка хвърлям ръкавицата - знаете ли с 3бр. колко е весело Mr. Green.......Опитайте, ще ви хареса!

Peace Joy

# 264

О, и на мен ми е ...весело Mr. Green...Скоро междудругото сънувах сън, че ще раждам трето...събудих се запъхтяна...сложих го в папката -Кошмари-  Joy

# 265

О, и на мен ми е ...весело Mr. Green...Скоро междудругото сънувах сън, че ще раждам трето...събудих се запъхтяна...сложих го в папката -Кошмари-  Joy

Въобразявате си,че ви е весело, само така си мислите.......Не ви е достатъчно обаче - така ми показа боба дето ви го хвърлих аз на вас....Пък звездите ми проговориха,че папка Кошмари вече е изчерпала лимита си и съня е пренасочен към папка Реалност........

# 266
# 267
Опааа да побутна напред , че сме отишли на втора страничка! Simple Smile
Честит рожден ден на Теди на Мари!Много здраве, щастие и успехи в училище!

# 268
  • Добрич
Честито ти рожденник Мари!  bouquet Да Ви е жив и здрав Теди!

# 269

Искам да питам- дали сте давали на децата си , преди  да тръгнат на ясла или градина, някакви витамини или нещо такова за засилване на имунитета, ние ще тръгваме на ясла на 26.10 и някои ми спомена , че трябвало детето да се позасили малко, за  да не боледува често, аз много несъм превърженичка на излишното пиене на каквито и да са лекарства и т.н.т., но удвоих, та дори и утроих плодовете

Имам малко дрешки за момиченцето, за което се търсиха летни, сега събрах малко есенно-зимни, на кого да ги дам?

Общи условия

Активация на акаунт