Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 511
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
  • Добрич
Честит ти рожденник, Мари!!
Да ви е жив и здрав, много щастлив и много да ви радва!

# 271
iyaneva   - по принцип е добре да се дават повече витамини или инуностимуланти , но ти си знаеш детето най- добре , а и можеш да се консултираш с д-ра на детето.Имай предвид , че децата така или иначе често боледуват в градините и яслите.Рядко са тия които ги подминава.
Успех и дано всичко да е наред  при вас! Peace
За дрешките не мога да ти отговоря със сигурност , но мисля че Арчела поддържаше връзка с майката! newsm78

# 272
Мари, честит ти рожденик!

# 273
  • Добрич
Мари, да ти е жив и здрав порасналия Теди!   bouquet

# 274
Благодаря ви за пожеланията момичета!
И да почерпя с домашно приготвена торта Laughing

# 275
Мари, жив и здрав да ви е рожденника!!!
Аз таз сутрин кат съм хукнала като разпрана из улиците в 7:30ч, та чак досега. Боре, ще ме извиниш ама не те видях.

# 276
Ленка, сигурно ти се е спяло Mr. Green....Никога не съм успявала да се организирам и да изляза толкова рано на разходка Crazy..с бебе...

Мари, ти ли прави тортата? Брееей Wink

# 277
  • Добрич
Никога не съм успявала да се организирам и да изляза толкова рано на разходка Crazy..с бебе...
Ако ти кажа, че когато Деси беше около годинката, съм я извеждала сутрин преди 06:30, не знам дали ще ми повярваш.
Но, тя имаше тогава такъв ранобуден период, ставаше в 05:30 най- късно, а и лято беше все пак, и то в Созопол.. Wink

Мари, тортата ти е шедьовър. Браво на теб!

# 278
Ленка, сигурно ти се е спяло Mr. Green....Никога не съм успявала да се организирам и да изляза толкова рано на разходка Crazy..с бебе...

То и аз  Mr. Green Обикновено по това време спя ама днес.... Имах среща с две майки в 7:30ч в ранни зори, поне не бях една луда, ми три  Laughing

# 279
а и лято беше все пак, и то в Созопол.. Wink
Еее, лятото е друга бира Mr. Green..Ама Ленка, наистина, ние излязохме сутринта в 8.15 и беше newsm78 абе сигурно 12-13 градуса...дъха се виждаше от устата Crazy

# 280
Ааа, Боре, споко за студа, нослето и беше топло пък и имах резервни яке и одеало. Ние иначе се запасяваме  Grinning

# 281
О, Ленка, нямах това предвид. Аз принципно съм за излизане и в минусови температури...просто споделих, че вече е студено Confused

# 282
  • Добрич
Ленка, ние с Борито бяхме най-редовни из центъра и в градината, дори и когато нямаше жива душа по улиците. Поне мен, доста хора са ме гледали недоумяващо, много непоискани съвети съм получавала, но ... все пак съм аз  Laughing

# 283
 Laughing...По повод студеното влеме се сетих...баща ми веднъж ме скастри, че само клошарите и ние сме с колички по улиците...

Ани, много хипарско..супер..един поздрав по случай аватара ти

# 284
  • Добрич
Много мерси за хубавия поздрав. Heart Eyes
Много ми е цветно днес, едно хууубаво. Споделям приповдигнатото си настроение с вас.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт