Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 522
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
Таз година и аз се каня да метлосвам по студа, но да има с кого  Laughing Ще и гледам сеира на снега, само да има...
Креми, знам аз за вашите разходки, чак до кулата  Laughing

# 286
Мари, извинявай,че е на патерица.....Но съм на такива приливи и отливи от интернета в последно време, че все едно не съм аз.....По-скоро сега много рядко пиша и чета, не знам защо така.....

Но....

Честит ти рожденник! Да е жив и здрав, умен и силен да расте!

Около мен нищо интересно.......Три седмици - трима болни деца у нас. Последното, което се разболя, не успях да го опазя от АБ и въпреки нежеланието ми - започна го. Последните ми изследвания за щитовидна жлеза и кръвна захар са повече от идеални, но нещо Бебока ми вдига кръвното от сега - нещо в последно време хич не иска да мърда и ми изправя косите........Та така.....Вие пишете интересни неща, аз само наготово да чета пък дано ми дойде и на мен музата за нещо по-така......

Hug

# 287
Днес покрай градската минаха три пожарни, две големи и една малка. Някой да знае нещо???
Цоцоланке,  Hug Hug Hug отсега нататък само хубави работи!!!

# 288
Мама Цоцоланка   --  дано всичко е наред с теб и бебока.А болните дечица да оздравяват бързо. Peace

# 289
Цоци  bouquet
Радвам се,че изследванията ти са добре Peace,а бебо може просто да е мързеливец Simple Smile

Ааа ,Спинки ми се губи тези дни newsm78

# 290
Ааа ,Спинки ми се губи тези дни newsm78

Нали беше споменала, че ще влиза в болницата за да могат децата да свинкат с нея..

# 291
Явно при следващото си включване ще си е в къщи с бебоците Laughing

# 292
  • Добрич
Ленка, сама с детето. То мисля, е повече от компания  Laughing Аз колко съм обикаляла сама с Ванко  ooooh!

# 293
  • Добрич
Ехо, къде сте всички?

Моля, ако имате изгорели крушки, не ги хвърляйте. Ще трябват  Laughing

# 294
Креми, добро напомняне Wink..Тези дни си мисля какво най-често хвърляме в къщи и дали може да се употреби Laughing

# 295
Ленка, сама с детето. То мисля, е повече от компания  Laughing Аз колко съм обикаляла сама с Ванко  ooooh!
Е ако няма с кого и с нея съм навита  Grinning
Таман снощи ни изгоря едната крушка и сега като се прибрах се сетих,че трябваше да купя  ooooh!

# 296
Хелоууу!
Аз да кажа, че пак имам шпиндел с дискове за идейни коледни украси Wink

# 297
  • Добрич
Аз, засега имам дискове. Някой друг да ги вземе  Simple Smile

Бори, ти ще се заемеш ли с късметчетата?  Wink

Може би, ще трябва другата седмица да се съберем някой ден, че аз след това ще заминавам за 10 дни.

# 298
Да, ще се заема с късметчетата. Мисля от сега да почвам, че миналата година направихме 60 комплекта и не стигнаха. Тази година да са минимум 100...

# 299
  • Добрич
Бори, тъкмо щях да те цитирам за 50 на 50, а ти си коригира поста. Wink
Ако нямаш нищо против, мога да се включа и аз с късметчетата.
Мисля, че мога да се справя поне с тази задача Embarassed, само ще те помоля за методическа помощ. Peace

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 15:28 от анушка

Общи условия

Активация на акаунт