Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 525
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Коригирах се и аз не знам защо...Сигурно сметнах, че до Коледа все ще успея Laughing
Нямам против да се включиш разбира се Hug Ще ти дам методическа помощ, както и файл с късмети да си разпечаташ, ако имаш принтер под ръка. Цветни листи също мога да ти дам ако кажеш Wink

# 301
  • Добрич
Коригирах се и аз не знам защо...Сигурно сметнах, че до Коледа все ще успея Laughing
Нямам против да се включиш разбира се Hug Ще ти дам методическа помощ, както и файл с късмети да си разпечаташ, ако имаш принтер под ръка. Цветни листи също мога да ти дам ако кажеш Wink
Знам аз, че ще разберем с теб. Heart Eyes

# 302
  • Добрич
Здравейте!
Някой ще ме светне ли за какви късметчета, коледни украси и дискове иде ред. Praynig
Разбрах, че нещо май ще се разпечатва, а имам мултифункционално устройство /черно-бяло/. Не разполагам с много свободно време, но съм творческа натура и ако е по възможностите ми /практически и времеви/, бих могла да се включа.

От средата на септември бях доста ангажирана професионално - няма работно, няма свободно време - всичко за работа. През седмицата все не успявах да стигна до форума. Надявам се тази офанзива в службата ми да намалее вече поне малко.

# 303
Вела, изтървала си, това може да се нарече подготовка за Коледния базар Wink. След като си творческа личност - такива са ни кът /свободното време също ни е кът/, можеш да се включиш с идея или направа на някоя коледна красота...

# 304
  • Добрич
Аз имам идея с какво може да помогне Вела, но нека още малко да го измисля.

# 305
  • Добрич
Не зная за какви късметчета говорите и нямам търговски нюх, но предполагам, че правите късметчета за коледната маса. След като се напечатат могат да се вържат с панделка, увити на руло и да се поставят в чашите, или да се поставят в готварско алуминиево фолио в баницата. У дома ги правя по втория начин, като във фолиото слагам и дрянова пъпка. Помня, че миналата година бях намерила интересни късметчета в Интернет.

ooooh!Само, че представа нямам има ли кой да купи това. ooooh! А може и да има - вместо да се чуди какви късмети да си мисли и как да ги прави, да реши да си вземе готови.

# 306
Късметите не ги мисли. Трета година ще ги правим и се продават като топъл хляб.
Явно Креми има идея в зародиш...

И това...
Това, което се продава най-много в нашия град са сурвакници, венци, свещници, украси за елха....

Добавям картички, гобленчета...

# 307
  • Добрич
Вела, късметите са много красиво направени и опаковани. Грабват окото, а и на много хора не им достига времето да се занимават и предпочитат да си купят.
Миналата година, дадох идея на Борито да рапечата различни късметчета и като ги нареже, да ги опакова на случаен принцип. В противен случай, ако са еднакви и някой като мен прави по 3 баници, все едно и също ще се пада

# 308
Креми, текстовете на късметите са два вида, т.е ще има 50 комплекта от един вид и 50 от друг...освен да направим и трети комплект....Миналата година ги различавахме по цветовете..единият комплект беше в синьо-розовата гама, а другият в жълто-зелената...Освен само аз да съм била в течение на това, че са различни Crazy..Не може да се опаковат на случаен принцип, защото в един комплект може да се паднат 3 еднакви примерно....а така във всяко пакетче е ясно, че има 10 различни.

Ани, преди да ги разпечаташ ще се разберем за цветовете на листите.....

# 309
  • Добрич
Бори, мисълта ми беше, да събереш колкото се може повече различни късмети  и след това разпечатваш, режеш, смесваш и сглобяваш. Като свършат, пак. Така вероятността да се паднат в 2 пакетчета еднакви късмети е много малка. Със сигурност има припокриващи се пожелания, но няма да са едни и същи. Аз миналата година, понеже не можах да си  купя, се наложи да си правя и знам, че намерих поне 30-тина различни и в баниците ми нямаше еднакви късмети.

# 310
Здравейте!
Да се отчета и аз - основите за венците са готови .Знам , че е рано но си махах къпините а ползвах пръчките им за основа и направо ги навих докато са зелени и се огъват. И кестени събираме с Гого , а шишарките в градината им още не са почнали да падат  Wink
Кеми ще има някоя и друга крушка дотогава! PeaceВече видях две лунички изгорели  Laughing 
За рязане , ако имате нужда мога и аз да помогна. Peace
Бори ще ми трябват дискове!  bouquet

# 311
Краси, какво ще правиш от кестените. И аз имах ама на срещата нали казахте, че няма да свършат работа и ги пратих по направление   Wink

# 312
kemi , става и така, да...аз като търсих текстовете реших, че във всеки пакет трябва да има нещо за здраве, пътуване, късмет и т.н..затова и направих толкова комбинации....тази година може да се разнообрази...

Аз имам малко жълъдчета.

# 313
lenka_ilenka - ами миналага година ползвах тия които не се свиха  за украса (пръснати със златен и сребрист спрей) върху венците и върху свещниците.
МамиБлю   - Бори ако не ти трябват жълъдчетата ще свършат същата работа.Аз се надявам като се върне мъжо  да ги заведа с Гого на зоопарка - миналата година от там си обирах. Laughing

# 314
Оооо щом има в зоопарка утре съм там  Grinning  Или по добре да изчакам в понеделник, че е без пари  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт