Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 655
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
 Laughing Ленка накара ме да се засмея.До бухала са първите дървета и по нататък към конете има. Wink    Да оставиш и за нас . Laughing
А сега се сетих ,че миналата година дадох и на Кеми кестени, но не помня за какво ги ползва тя. newsm78

# 316
Оооо, до бухала моя приятел. Много хубаво ми позира за снимки ама все му излизат червени очите  Laughing

# 317
Точно от зоопарка ги събирах, до Прежевалски Mr. Green....Не знам дали ще ги употребя. Затова обявявам, че имам. Капачетата са паднали, но се залепят, нали? Утре пак ще ходим и ще взема, ако има. Понеделник пишеше, че е почивен за зоопарка Thinking

# 318
Бори няма проблеми по принцип се лепят със силикон.Ако можеш обирай- ще трябват! Peace

# 319
Понеделник пишеше, че е почивен за зоопарка Thinking

Ми на нас ни казаха, че не се плаща точно в понеделник  Simple Smile

# 320
Ми сигурно щото е почивен ден за касиерката... Joy

# 321
Ох,че се посмях сама с коментарите ви за зоопарка Joy
Моля,много ходещите в зоопарка да ми съберат жълъди и на мен Praynig

Аз сега се разрових в остатъците от материали и установих,че от прословутите комплекти на "Кеф" ще направя картички за поне още три базара Laughing
Започнах и да шия гобленчета,пак за картички.

Кеми,ти беше шила един лигавник преди време,който много се хареса.Я,ми кажи направо върху лигавника ли шиеш или първо на панама.Ако може и една снимчица,че да се опитам да бродирам такива.

# 322
Понеделник пишеше, че е почивен за зоопарка Thinking

Ми на нас ни казаха, че не се плаща точно в понеделник  Simple Smile
Поне от караници ще си почине жената  ... Laughing

Ох,че се посмях сама с коментарите ви за зоопарка Joy
Моля,много ходещите в зоопарка да ми съберат жълъди и на мен Praynig

Гледай ся как се смее, поне се разбута темата малко  Laughing Само да ида ще събера и за три базара още  Grinning

# 323
  • Добрич
Здравейте! Виждам, че доста говорите за зоопарка. Днес бяхме там преди обяд с Жени. Имаше парад на домашните любимци с деца от шест детски градини. Беше доста пълно с народ по време на парада, но после останахме по- малко, желаещите да разгледаме и другите животни, освен домашните любимци. Само, че едва сега прочетох коментарите ви. И действително на касата пише, че посещенията в понеделник са безплатни.

А иначе в парада участваха кучета, котки, папагалчета, рибки, костенурки и едно зайче видях.

# 324
  • Добрич
Ани, преди да ги разпечаташ ще се разберем за цветовете на листите.....
Добре, не съм купувала листи все още.

Деска се амбицира и тя, ще си имам помощничка. Wink

# 325
  • Добрич
Мари, отрязвам едно парче панама и го слагам на мястото, където ще е елемента. По принцип се тропосва панамата, че да не мърда когато се нашива, но аз от нямане на време си го спестих. Като пошиеш малко тя няма къде да отиде. Ако се шие направо върху плата, няма да стане равномерно. Накрая се разнищва панамата и шева остава върху лигавчето или там каквото е.

Кестените ги ползвах за венците, миналата година. За свещници също стават и за всякакъв вид украси, както е казала Красито.

# 326
Установявам.....манифактурата за базара започна......На добър час, дами! Hug

# 327
  • Добрич
Благодаря, мамо Цоци!  Hug

Някой ще направи ли макаронени ангелчета?

# 328
Деска се амбицира и тя, ще си имам помощничка. Wink

Супер! Повече ръчички - повече късметчета Grinning

Кеми, ти откъде се снабди миналата година с метлички? Дали ги има по борсите във Варна newsm78....Ангелчетата са патент на Спинки Wink, ама сега с нейните ангелчета се занимава Wink...Как сте, Дори?

# 329
Някой ще направи ли макаронени ангелчета?

Бих могла да опитам.... Тези дни ще видя как и дали ще мога да направя, ще снимам и ако ви харесат ще заместя Спинки, естествено ако тя ми позволи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт