Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 451
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • Добрич
В допълнение към поста на Мари: Детските градини и ясли в  Добрич продължават да работят в нормален режим.

# 601
Дъщеря и е бременна, а е само на 15 год. Много съм раzстроена от случката.
Може би някои от вас zнаят.
Rolling Eyes...нещо сме изпуснали ли?

Може би Перла има предвид ,че някои от нас я познават от форума. Аз я познавам от отчетната за родени 2008 г.
Коя е тази?  newsm78

В допълнение към поста на Мари: Детските градини и ясли в  Добрич продължават да работят в нормален режим.
Да, и аз го чух това..докато не пламнат и детските..Аз ще ги спра за два дена Crossing Arms

# 602
И аз да питам - последно има или няма грипна ваканция в училищата на град Добрич?
Днес имаше доста отсъстващи деца, както и такива, които очевидно са на път да се разболеят Tired

# 603
# 604
# 605
А аз съм в чуденка още дали да го спирам  от градина при положение , че няма нито едно болно дете от групата на Гого -в пълен състав са си. newsm78

# 606
Може би някои от вас zнаят. Аz съм в Германия вече 9 години. Имам прекрасни спомени и много щастливи години преживяни в Добрич.

Това е правилно Peace

Дъщеря и е бременна, а е само на 15 год. Много съм раzстроена от случката.
Може би някои от вас zнаят.
Rolling Eyes...нещо сме изпуснали ли?

Може би Перла има предвид ,че някои от нас я познават от форума. Аз я познавам от отчетната за родени 2008 г.
Разбираме се ние с тия, дето се познаваме Wink

# 607
От снощи има заповед на кметицата от 04.11. до 06.11. да се преустановат учебните занятия във всички училища на територията на град Добрич - с две думи сме във грипна ваканция. За детските градини и ясли нищо незнам . В заповедта пишеше само за училищата. Hug

# 608
Добро утро!
Аз все пак реших да задържа Гого в къщи засега до края на седмицата. Ходих до градината и се оказа , че болни няма , но доста от децата са спряни заради опасността от зараза. Говорих и с д-рката сутринта , каза  че  грипен вирус има , но не се знае окончателно дали е Свински грип , но се развивал доста бързо и е съгласна да си постоим в къщи . Wink 
Лек ден на всички!

# 609
Говорих и с д-рката сутринта , каза  че  грипен вирус има , но не се знае окончателно дали е Свински грип , но се развивал доста бързо и е съгласна да си постоим в къщи . Wink  
Такъв е! И по ТВ и навсякъде това казват. Не се изследва вече, защото много бързо се предава. Разбра се, че това е прозвище/кой ли го натресе Crazy/ на сезонния грип. Активността му дори е по-малка, сравнено с предишни грипни епидемии. Това не пречи на всички да изтерясват...Днес сестрата в детската обясняваше, че искат маски в шкафчетата за всеки случай..забележете! Може би тя ще види как се носи грипният вирус из въздуха и ще наденат маските.... Tired

# 610
Ау Бори да не би да ги искат заради евентуална проверка от РИОКОЗ .Но и на мен ми се струва доста трудно да ги накарат дечицата да стоят с маски. Shocked

# 611
Искат заради нареждане точно на РОИКОЗ, но как ще задържат маските на децата идея си нямам. Аз така или иначе не съм оставила маска. Според мен персонала да си носят....
Както и да е...утре на срещата всички да сте с маски!!! Mr. Green...то пък как ще ядем и пием Joy

# 612
  • гр.Добрич
Боре, само да не затворят и заведенията до утре вечер. Mr. Green

# 613

Блазе ви, Боре!Като имате такова вещо лице децата ще ходят на градина,а нашите ще си стоят в къщи Mr. Green

Запазила съм места в горната зала на мое име.
Четвъртък 19.00 ч. в Сплендит!И не забравяте маските !:mrgreen:

# 614
 Sad Аз май няма да мога да дойда на срещата утре вечер, защото дъщеря ми е болна от грип, вдига едни температури и кашля , а и нас от днес шефа ни пусна в отпуск до края на седмицата заради грипната ваканция (нали работя в училище) и ще я гледам в къщи. Жалко, толкова исках да дойда да ви видя , ама.... няма как. Като има болно детенце в къщи знаете как е.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт