Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 462
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Темата за гинеколкозите е дълга и сме я обсъждали много. Само ще кажа да не ходи при Димитров, Стойчев и Попова - пъни некадърници.
Доре За Димитров и аз съм на това мнение. Другите двама не ги познавам. Rolling Eyes

# 586
Момичета, много ви благодаря Hug Златни сте.
Пратих поzнатата си до поликлиниката  и болницата и и дадох имената на лекарите. Дано се оправи.
Дъщеря и е бременна, а е само на 15 год. Много съм раzстроена от случката.
Може би някои от вас zнаят. Аz съм в Германия вече 9 години. Имам прекрасни спомени и много щастливи години преживяни в Добрич.
Прегръдки на съгражданките Hug

# 587
Може би някои от вас zнаят.
Rolling Eyes...нещо сме изпуснали ли?

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 14:10 от МамиБлю

# 588
Някой да знае дали ще обявят грипна ваканция за училищата в града ? Те моите и двамата не са нито на градина, нито на училище, нали кашлят, но информативно поне да знам. Hug

# 589

Май да...

Някой да знае дали ще обявят грипна ваканция за училищата в града ?

Нищо ли не пише из нета?

# 590
И аз да се влюча с една клюка- днес ходих до 2- градска на преглед, но цялата поликлиника не работеше- гръмнал някакъв централен кабел, изгоряло таблото и нямало ток затова всички доктори си заминали, и горките болни няма кой да ги прегледа. И аз нали съм си късметлийка-веднъж реших да отида на лекар навреме(а не като ме тръшне грипа), а то пак не ме огря.  Сега да се пооплаквам още малко- та накрая се консултирах по тел. и съм на антибиотик, но моята лесна, обаче детенцето ми и то е болничко- 2 дни беше с 39,2-39,6 температура, и повръща и разтройство, сега вече е малко по-добре , но пък има едни сополииии....

Да се включа за гинеколозите- аз ходя при Стоилов и съм доволна, но ми препоръчаха една жена-незнам как се казва-кабинета и е на гърба на "Нещото"-по стълбичките нагоре-несъм ходила, незнам. А за Милев- не ми е направил впечатление на много мил и любезен, след последния ми преглед при него, като ми се развика и взе да ми говори, че не съм си искала детето и т.н.т. глупости

# 591
ПАНИКА ОТ СВИНСКИ ГРИП В ДОБРИЧ: ЗАТВАРЯТ ОЩЕ 11 УЧИЛИЩА       
Crazy

За утре в детската градина искат децата с маски Crazy...Хайде сега някой да ми обясни как аджеба ще ги задържат на лицата им цял ден Crazy...Нареждане от РИОКОЗ Rolling Eyes...Трябвало да ги приемат с маски, но съответно вътре те ще ги свалят и ефективността от нареждането = 0...По-добре да затворят всички градини и у-ща..Аман значи Twisted Evil

# 592
  • Добрич
ПАНИКА ОТ СВИНСКИ ГРИП В ДОБРИЧ: ЗАТВАРЯТ ОЩЕ 11 УЧИЛИЩА       
Crazy

За утре в детската градина искат децата с маски Crazy...Хайде сега някой да ми обясни как аджеба ще ги задържат на лицата им цял ден Crazy...Нареждане от РИОКОЗ Rolling Eyes...Трябвало да ги приемат с маски, но съответно вътре те ще ги свалят и ефективността от нареждането = 0...По-добре да затворят всички градини и у-ща..Аман значи Twisted Evil
Трудна работа е това с маските. Аз на Деси съм връчила от вчера.. познайте дали я носи.
Срам я било, щели да й се смеят.

Дано наистина затворят за малко училищата и градините, поне да се спре разпространението.
Истерията е пълна, дали е оправдана, не знам, но...

Edit: Деска ми се ибади току-що, че от утре са в грипна ваканция. Това за ОУ "Хр. Ботев". Не знам дали е за всички у-ща.
А как седи въпроса с градините и яслите, някой знае ли?

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 17:35 от анушка

# 593
Янева, за Райкова ти говорят, аз лично не бях доволна от нея. На четири консултации ходих при нея докато бях бременна, а тя не се сети веднъж да ме притегли или кръвното ми да измери, бях с ниско кръвно и като и кажех, че ми става лошо тя все викаше нормално е. Нормално ама докато съм бременна а на мен и преди това ми е ставало лошо. След четвъртата ми каза, че трябва да и плащам по 20лв - обяснение няма. Изместих се от нея...

# 594
И Теди явно ще е във  въканция http://www.ndt1.com/article.php/20091103172642659

# 595
  • Добрич
Хм, тук не споменават за нашето школо, но не вярвам да са заблудили децата.

# 596
И аз не вървам.Сега звънях на класната на Теди,но тя няма още информация.По късно ще проверя пак.

# 597
  • Добрич
Тази вечер чух в хрониката по Радио Добруджа, че нашата Детска градина е на 3-то място с отсъстващи деца. Само, че колко от тях са болни, не е ясно, защото от нашата група например, има деца, които по една или друга причина не идват, но не са болни, по данни от днес.

# 598
Е това е най-новото:   "Преди няколко минути кметът на Добрич Детелина Николова е издала заповед за преустановяване на учебните занятия във всички учебни заведения до 6 ноември, включително"

# 599

Може би Перла има предвид ,че някои от нас я познават от форума. Аз я познавам от отчетната за родени 2008 г.

Общи условия

Активация на акаунт