Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 443
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
 Sad....аз да кажа, че се обадиха от яслата, че Божана е с 38.8 Т Cry

# 616
 Confused Cry Confused   Бори , Веси много кофти ! Дано бързо се оправят дечицата. Praynig

# 617
  • Добрич
Confused Cry Confused   Бори , Веси много кофти ! Дано бързо се оправят дечицата. Praynig

Дано, дано!!!  Praynig  Praynig  Praynig
Стискам ви палци.

# 618
  • Добрич
Бори, Веси, бързо оздравяване на дечицата  Praynig Hug

Ако трябва, да отложим срещата?

# 619

Бори, Веси, бързо оздравяване на дечицата  Praynig Hug

Ако трябва, да отложим срещата?

И аз се замислих за това в интерес на истината . Rolling Eyes

# 620
Бори, Веси, бързо да се оправят дечицата  Hug

Аз таман казвах на снахата, че в петък ще гледа сама децата, влизам тука и виждам четвъртък  Wink Щях да ходя сама на среща  Laughing
Ако кажете да я отложим, ще я отложим...

# 621
  • Добрич
Аз също предлагам да я отложим. Peace
Можем да си пишем тук за някои неща, а да ползваме и ЛС за някои други. Wink

Дано болничките се оправят бързо, дано никой не се разболее!!!

# 622
Бързо и леко оздравяване на болните Peace
А,за срещата да решаваме с време,чеда отменя резервацията.

# 623
  • Добрич
Много болнички дечица на добричките мами. Жени също е болна от събота вечерта. Температурата е над 38 градуса. През три часа редувахме препаратите за свалянето и, иначе я лекуваме  с хомеопатия. Според хомеопатичката е грип. Добре че повръщането и разстройството не продължиха дълго време и температурата вече не е непрекъснато висока.. Надявам се да се справим и с температурата и кашлицата. От днес е и със сополи. Мисля другата седмица да не я пращам на градина. Надявам се до тогава да е оздравяла, но имунната и система ще е отслабена след заболяването , а не искам да ми лепне още нещо.

Веси, защо си в отпуск? За грипните ваканции не би трябвало да се пуска отпуск, тъй като не са по желание на работника.

# 624
  • Добрич
По принцип аз мисля, че срещата може да се състои, но попитах от гледна точка на това, че Борито я предложи, а детенцето й се разболя.
По новините чух, че в близките 4-8 седмици се очаква бума на разболяванията. Ако е така, май няма да има среща до Нова година минимум.
Давайте да решаваме.

# 625
Както кажете! Peace
Бори - как е Божана?

# 626
Хайде малко да ви разведря от този грип.

http://svejo.net/home/link_summary/448773-Milena-Sharkova-s-titl … dunaroden-konkurs

Бивша Добричлийка, и моя приятелка. Чак днес научих тази новина

# 627
Какво да ви кажа..засега е само с температура. Аз викам да не отбагаме слещата, знам ли...ще видя как е утре, но наистина после може и други да се разболеят Confused

Да е жива и здрава! Simple Smile

# 628
  • Добрич
Добро утро Hug

И такааааа среща ще има ли тази вечер, за да знам какво да правя. Отивам на работа, ако има някаква промяна Краси, Мари, Креми,Бори обадете ми се.

Хайде на всички лек ден

# 629
Хайде,да изчакаме Борито да каже как е Божана днес и ще решим.

Общи условия

Активация на акаунт