ОСМОКЛАСНИЦИ - родителска среща 13.09.

• 34 339
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Lady-B, Британика препоръчват този, за който аз ви споменах - на Оксфорд. Там дори в тетрадките-речник им искат да си пишат обясненията на думите на английски - както е в англ.-англ.речници - и нито думичка на български.

Естествено, че и другите вършат чудесна работа - този на Gaberoff  и др.под. Дори по-лесно се ползват от хлапетата (че и от майките). Но понеже стана въпрос за това кои са най-добрите ...

Приятна събота и неделя на всички.

# 706
  • София
Здравейте момичета! Simple Smile

Темата ни чак на 2-ра страница избягала! Joy
А преди 2-3 месеца висеше като топ-оферта все най-отгоре! hahaha

Heterata , благодаря ти!  Трябва да погледна къде е този речник,...

Имаме родителска  следващата седмица!  bowuu
 Thinking Не знам какво толкова имат да ни казват,..
Или ще събират пари за нещо?  hahaha

Много мислех дали да задам и тук въпроса си,   Thinking защото си е спам отвсякъде,  Blush но с Ваше разрешение ще запитам:
Има ли желаещи да си вземат за домашен любимец котенце?  
На 2 месеца и 10 дни  са малките, останаха без майка Cry,...   Вече са с ваксинахранят се чудесно, мили и игриви са  и им търся добри стопани,..
Пуснах тук-там обяви, но се оказа, че има огромен риск за котенцата (да не попаднат в неподходящи хора) и по-вещи от мен ме посъветваха да не ги давам по обяви, а да разпитам между приятели  Heart Eyes
Затова питам в нашата тема.  Hug

Много ще се радвам ако вие или ваши познати станете стопани на малките душици!  Praynig

Ще дам парола за снимките, ако някой иска да ги види   bouquet

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 16:37 от Lady-B

# 707
  • София и там където не се пуши
 Lady-B ти ли пусна тема в клюто и после преместиха в Хоби.

# 708
мами мерси за информацията.за сега сме взели на габероф защото без превод на бг няма да можем да се справим.догодина ако сме добре ще купим на оксфорд.ние имахме родителска в четвъртък.на нея госпожата по рисуване ни осведоми че неиния предмет и много важен и което ме изненада че оценката от тая година остава за 12 клас за дипломата и това важало за всички езикови гимназии.те чак 9 клас ще имат диплома за завършено основно образование и ми е чудно. а и моят не е много фен на тоя предмет и не може да рисува.но ако остава за 12 клас ще трябва да учи и по рисуване поне за художниците и друда теория.

# 709
  • София
Момичета, толкова отдавна не съм писала, че направо ме е срам...  Embarassed   Голямо шоу е у нас - още се адаптираме всички към новите неща. Първокласничето за първи път на училище и осмокласника в новото училище. Ние с мъжа ми. Бабата, дядото, всички сме във филма...  hahaha

Много ми беше полезно да прочета всичко, което сте написали за речниците. Аз на тоя етап на Дани му връчих моите речници...  Laughing 

Вашите дечица ще спортуват ли нещо тая година и какво? На мен ми се струва, че спорта си е важен, не може само да учат!  Peace

# 710
  • Sofia
ПРивет!!! Grinning Heart Eyes
По въпроса за спорта ,възнамерявам да се пързаля девойката  препоръчвам ви го и на вас.
Всякакви респираторни проблеми изчезват.
Хубава седмица на всички!!!  bouquet

# 711
  • гр. София
И аз бих искала да спортува,че сме малко дребнички. За сега в училище нищо не им предлагат ,но може би трябва ние да потърсим.Някакво предложение за баскетбол?

# 712
На първата родителска среща директорката заяви, че тази уч. година е по- добре да не се занимават с нищо, за да им стига времето за учене Sad. Но аз съм на същото мнение като вас. Мисля си, че да се спортува е само от полза /май, че вече сме коментирали/ . Още не сме избрали нищо, но има време.

# 713
  • България
 По въпроса за спорта: моята девойка искаше да се запише на софтбол, но се оказа, че тренировките са в петък и не я устройват, за това е решила да се запише на футбол за момичета  #Crazy #Crazy #Crazy
 Балетът продължава, но вече само в петък Sad
 През зимата ски, които от миналия сезон се опитва да замени със сноуборд. Wink

# 714
  • София
Здравейте
за спорта - добро предложение е и плуване. Ние ходим (понякога с прекъсване) и съм много доволна. както каза мой познат, който плува от години, ... който плува не се разболява...
Родителската ни среща минa, доволна съм свестни и амбициозни учителки. Искат да научат децата. Учителката по английски каза нещо много интересно - няма държава в която децата дa учат цяла година само език. знаете колко скъпи и отнемащи времето са курсовете, а тук безплатно цяла година учите само език.

# 715
  • България
 Не се бях замисляла по въпроса за езиковия клас от тази страна, но учителката е много права Simple Smile.

# 716
За спорта:

миналата седмица бяхме с изкълчен крак, Пирогов, прегледи, както си му е редът. Возихме го до у-ще и го взимахме от понеделник до сряда. В сряда вечер тийна ми обяви че утре сутрин, демек в четвъртък сутрин е на тенис! #Crazy #Crazy ooooh!
Е, удържах фронта за миналия четвъртък, но днес вече сме на тенис.

# 717
  • Sofia
Здравейте  Simple Smile
Относно Баскетбола, знам че на стадион Септември има тренировки и сутрин и следобяд в зависимост от учебните часове.
Хубав ден!!!  bouquet

# 718
ellytza ако избирате баскетбол само защото е дребничка ще се разочаровате. От една страна - спортът няма да я направи по-висока. Това е една от метафорите, които в разговори с приятели винаги се опитвам да разбия. Ако едно дете има данни, то ги развива в спорта, но ако няма - няма как това да се случи. От друга страна - самите клубове по волейбол, баскетбол и т.н. поставят условия за ръст. Няма такива само при малките, но при юношите и девойките вече ги поставят. Т.е. ако искате да се включите в някой от популярните клубове, ръстът ще е проблем за вас.
Моят син също не спортува регулярно и това ми тежи, но спорадично плува, зимата кара ски, а лятото уиндсърф.

# 719
Де сте бе , хора? Hug

Добре, че Прасковката повдигна темата със спорта, че да се разпишем малко.

Рали ходи на тенис. Кортовете са до нас.
Играе много добре. Скоро сезона свършва-ние предплащаме предварително за цял сезон.
Зимата реши, че няма да ходи.
Съжалявам, че заряза плуването. Плува много добре кроу, гръб, делфин и бруст.
Преди години попаднахме на страхотен трениор ( не знам къде ми ер малък о на тази клавиатура ), който научи и малката да плува перфектно.
Но и двете се отказаха- не знам защо.
Чакам дребния да порасне и съм се зарекла, че с него се записвам и аз на плуване.

Общи условия

Активация на акаунт