Той е Царят, а ние..?

• 27 821
  • 386
  •   1
Отговори
# 240
Тези и двамата не са добре изобщо  ooooh!. Какви възрастни да им обърнат внимание, като майка му го била възпитала да е такъв.

бебз, ти тези 900 лв майчинство дето ги получаваш от ноември за какво ги харчиш,че хладилника ви все празен и няма какво да ядеш #Crazy ? Нали той ви бил издържал? Не ти ли стигнаха да вземеш акта за раждане на детето?

Ти май не си разбрала правилно - от ноември ще почне да взима парички!
Дано всичко да се оправи и то по-бързо,да не страда детето....

# 241
  • Плевен
Нямой, това е цитата: "Момичета, от края на ноември получавам по 900лв майчински, този ден чакам с нетърпение и тогава ако сам не се е променил аз сама ще се оправям с невръстната си любов Младши  "

Може и да не съм разбрала,вярно е. Не е в бъдеще време и затова Thinking

# 242
Мисля че темата отдавна приключи. Ако някой може да алармира родителите на момичето, ще направи услуга на бебето. Тези двамата са си лика прилика и живеят в пълна безотговорност.

# 243
  • Насред хаоса
А дали последните постове на авторката не са писани от царя?  Thinking

# 244
Те и в Анадола са по-добре отколкото авторката. Съжалявам те, и всичко което ти се случва. Според мен я е хванал какво пише и сега не се знае...

# 245
Нямой, това е цитата: "Момичета, от края на ноември получавам по 900лв майчински, този ден чакам с нетърпение и тогава ако сам не се е променил аз сама ще се оправям с невръстната си любов Младши  "

Какви 900 лв. Тя обикаля по социалните и май никога не е работила. Откъде. Кой ги дава тия 900 лв. Или аз не съм в час.

# 246

Какви 900 лв. Тя обикаля по социалните и май никога не е работила. Откъде. Кой ги дава тия 900 лв. Или аз не съм в час.
сигурно се осигурява сама и тогава ще направи 12 месеца за да започне да взима майчинство.

# 247

сигурно се осигурява сама и тогава ще направи 12 месеца за да започне да взима майчинство.

Пак ми е интересно как. Освен родителите да са го правили. Почвам да си мисля за пързалка, но много убедителна.

# 248
  • Кацнала на едно дърво.
Ето няколко прости неща, които можеш да направиш (незнам защо не си се сетила, незнам и дали имаш оправдание защо не си го направила досега):
- когато имаш ключ си изкарай втори при най-близкия ключар;
- купи си едно шише от 1,5л минерална вода и една кутия АМ и си ги дръж някъде;
- скрий 30лв някъде (колкото повече, толкова по-добре) и не ги пипай, освен в случай на нужда;
- винаги имай зареден мобилен - винаги!
Толкова ли е трудно? Непосилно ли е за теб?
С бебе можеш да излезеш и без количка. И за това ли не се сети?!
Също така, събирай сух хляб и го крий под матрака.  Rolling Eyes
Не е за вярване, но прочетох цялата тема.
Сред цялото това вайкане, охкане и проклятия се надявам всички майки на принцове  (и на принцеси) да се позамислят.
Пък бог да помага, да възпитаме и отгледаме хм, други деца. Не като тези двете (какви деца на по двадесет, но това е друг спор), които си играят на семейство. 

# 249
А дали последните постове на авторката не са писани от царя?  Thinking
като нищо! #Cussing out

# 250
  • София
Цар... лайнар истински!

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 15:21 от ivonska

# 251
Цар?!  smile3532
На кое по-точно е Цар, че нещо не разбрах?
А, да, сигурно на компанията от себеподобни, които му се възхищават открито, може би, защото от цялата компания само той работи и го раздава голям мъж.
Всъщност - от съвети, критика, добронамереност, помощ няма никой от тях двамата нужда.
Горкото дете, израстнало в такава обстановка, един ден ще прилича досущ на мама и тати.
Според мен, авторката няма защо да се оплаква толкова много, щом все още не е предприела мерки за решаване на проблемите си - по един или друг начин.
А начини - с лопата да ги ринеш.
На такива "игри на семейства" съм се нагледала много. Повечето с мои съученички, които уж умни момичета, но действаха по-неадекватно от един луд.
Разбирам напълно, че любовта граници няма, но също и че любовта не е само секс и правене на деца, а и една голяма отговорност (за съжаление)...
Авторката не обича да й се дават съвети от "големите" - тя предпочита да изстрада сама и така да порастне...
Евала на стоицизЪма й...

# 252
ох и аз я про4етох цялата тема...и си загубих времето.горкото бебе и наистина къв цар е тоя дришляк.....а авторката какво има да коментирам........
Azzy потресена съм от твоята история,това е нещо страшно направо.съжалявам за приятелката ти  Sad

# 253

ShockedАко се е самоосигурявала на такъв доход значи имат пари.Кво мрънка мамчето.За да взима по 900лв.се е осиг.поне на 1000лв.

# 254
Хайде стига сте коментирали защо получава толкова. Това си е нейна работа. Най-вероятно родителите й са я осигурявали на повече пари, за да взима голямо майчинство. Но не това е важното.
Важното е, че това дете расте в нездрава среда.
Важното е, че авторката изчезна някъде и Бог знае защо... случило ли се е нещо или просто не желае да погледне истината в очите.
На 19 години ти е позволено да си безотговорен. Но когато имаш дете, нещата вече стоят по друг начин. Приоритетите се изместват.
Момиче - моля те отговори на всички тук: ако не държиш на себе си, не държиш ли поне на детето си?
 ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт